Н У Х Т

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

24 may 2019

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності  «Готельно-ресторанна справа»

У рамках навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» за ініціативи старости групи, відмінника навчання й активіста Ігоря Радька відбувся кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів академічної групи ГС-1-4М спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи учасників привітав в.о. завідувача кафедри, декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко, який відзначив ініціативність студентів і побажав їм кулінарного тріумфу цього дня.

До роботи у журі конкурсу були запрошені заступники декана з навчальної роботи Наталія Бондар, Віта Цирульнікова, заступник декана по роботі зі студентами Олена Тищенко, лектор навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» Тетяна Сильчук і асистент кафедри Роман Комарницький. У журі було непросте завдання оцінити ресторанні страви (холодну страву або закуску, другу гарячу страву, десерт) від здобувачів вищої освіти магістерського рівня за органолептичними показниками, їхнє оформлення і подавання, а також злагодженість роботи команди у технологічній лабораторії.

Ресторанне меню від команд: «FoodSpace» – салат із п’янкою базиліковою грушею і сиром Дор Блю; мусака і пана кота з полунично-м’ятно-лаймовим соусом і полуничним сорбетом; «4 зірка Мішлен» – легка закуска з вершковим сиром і тигровою креветкою; стейк із лосося по-норвежськи з гарніром картопля ембур; ягідний кеш’юкейк; «Spice Girls» – тепла м’ясна закуска з сиром «Фета»; куряча грудка, фарширована моцарелою, у кунжуті з гарніром з кіноа; яблучний штрудель.

Справжнє кулінарно-інтелектуально-естетичне шоу від магістрантів – аутентичні рецепти, інноваційні кулінарні техніки і локальні продукти. Членам журі було нелегко визначитися, адже це був справжній вибух смаку і емоцій. Але рішення все ж прийняте і у теплій дружній атмосфері були підведені підсумки кулінарних змагань «Смачно. FOOD»:

Номінація «Кращий дебют» – команда «Spice Girls»
Номінація «Майстри своєї справи» – команда «4 зірка Мішлен»
Номінація «Кращий шеф-кухар» – Анастасія Маркевич із команди «4 зірка Мішлен»
Номінація «Кращий кондитер» – Віктор Павлов із команди «4 зірка Мішлен»
І місце кулінарного конкурсу «Смачно. FOOD» – команда «FoodSpace».

Журі не могло не відзначити за організацію подякою Ігоря Радька, без якого цей кулінарний захід не відбувся б.

Вітаємо учасників і дякуємо їм за новий гастрономічний досвід! Кожній команді – зірку Мішлен від викладачів кафедри готельно-ресторанної справи!

Published on: 24-05-2019
Read also:
Подяка ректора НУХТ вручена партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права

Наші викладачі відвідали заклади загальної середньої освіти, фахової передвищої освіти та фахової вищої освіти, випускники яких навчаються в нашому університеті, щоб взяти участь в урочистостях з нагоди початку нового навчального року і виконати приємну місію – вручити колективам цих закладів подяки ректора. Зокрема, Подяка ректора НУХТ була вруче...

READ YOURSELF

Подяка ректора НУХТ вручена партнерам університету – колективу Бердичівського коледжу промисловості, економіки і права 06 september 2021

Колектив НУХТ виборов право участі у двох нових проєктах програми Еразмус+

Наш університет – активний учасник різноманітних міжнародних проєктів. Днями прийшла звістка, що колектив НУХТ виборов право участі у двох нових проєктах програми Еразмус+. Відтепер в університеті буде функціонувати Jean Monnet EU Centre for the Circular and Green Economy. Також університет виборов проєкт Жан Моне Модуль Regulation of the use of f...

READ YOURSELF

Колектив НУХТ виборов право участі у двох нових проєктах програми Еразмус+ 19 august 2020

Вражаючі здобутки наших магістрантів-менеджерів

Магістранти освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» під керівництвом професорки кафедри економіки праці та менеджменту, гарантки програми Світлани Бурлуцької взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «LoNG-2021» (Look of New Generation/Погляд нового покоління) «Блокчейн приходить в Україну», що тривав з 1 жовтня по 14...

READ YOURSELF

Вражаючі здобутки наших магістрантів-менеджерів 20 december 2021