Н У Х Т

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

24 may 2019

Кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів спеціальності  «Готельно-ресторанна справа»

У рамках навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» за ініціативи старости групи, відмінника навчання й активіста Ігоря Радька відбувся кулінарний конкурс «Смачно. FOOD» серед магістрантів академічної групи ГС-1-4М спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи учасників привітав в.о. завідувача кафедри, декан факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Віктор Доценко, який відзначив ініціативність студентів і побажав їм кулінарного тріумфу цього дня.

До роботи у журі конкурсу були запрошені заступники декана з навчальної роботи Наталія Бондар, Віта Цирульнікова, заступник декана по роботі зі студентами Олена Тищенко, лектор навчальної дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» Тетяна Сильчук і асистент кафедри Роман Комарницький. У журі було непросте завдання оцінити ресторанні страви (холодну страву або закуску, другу гарячу страву, десерт) від здобувачів вищої освіти магістерського рівня за органолептичними показниками, їхнє оформлення і подавання, а також злагодженість роботи команди у технологічній лабораторії.

Ресторанне меню від команд: «FoodSpace» – салат із п’янкою базиліковою грушею і сиром Дор Блю; мусака і пана кота з полунично-м’ятно-лаймовим соусом і полуничним сорбетом; «4 зірка Мішлен» – легка закуска з вершковим сиром і тигровою креветкою; стейк із лосося по-норвежськи з гарніром картопля ембур; ягідний кеш’юкейк; «Spice Girls» – тепла м’ясна закуска з сиром «Фета»; куряча грудка, фарширована моцарелою, у кунжуті з гарніром з кіноа; яблучний штрудель.

Справжнє кулінарно-інтелектуально-естетичне шоу від магістрантів – аутентичні рецепти, інноваційні кулінарні техніки і локальні продукти. Членам журі було нелегко визначитися, адже це був справжній вибух смаку і емоцій. Але рішення все ж прийняте і у теплій дружній атмосфері були підведені підсумки кулінарних змагань «Смачно. FOOD»:

Номінація «Кращий дебют» – команда «Spice Girls»
Номінація «Майстри своєї справи» – команда «4 зірка Мішлен»
Номінація «Кращий шеф-кухар» – Анастасія Маркевич із команди «4 зірка Мішлен»
Номінація «Кращий кондитер» – Віктор Павлов із команди «4 зірка Мішлен»
І місце кулінарного конкурсу «Смачно. FOOD» – команда «FoodSpace».

Журі не могло не відзначити за організацію подякою Ігоря Радька, без якого цей кулінарний захід не відбувся б.

Вітаємо учасників і дякуємо їм за новий гастрономічний досвід! Кожній команді – зірку Мішлен від викладачів кафедри готельно-ресторанної справи!

Published on: 24-05-2019
Read also:
НУХТ – срібний призер Благодійного турніру Федерації футзалу Києва

21-22 травня на полях столиці проходив благодійний турнір, організований Федерацією футзалу міста Києва з метою збору коштів, які будуть передані на потреби ЗСУ, а також гуманітарної допомоги для села Обуховичі Вишгородського району, що було в окупації з 24 лютого до 1 квітня. Наш університет не залишився осторонь і взяв активну участь у акції. Ко...

READ YOURSELF

НУХТ – срібний призер Благодійного турніру Федерації футзалу Києва 23 may 2022

Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки успішно завершила проєкт COIL зі США

Колектив кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки (ІТШІК) успішно реалізував спільний проєкт COIL разом із фахівцями Державного університету Салема (штат Массачусетс, США). У рамках проєктів COIL (Collaborative Online International Learning) здобувачі з різних країн протягом декількох тижнів разом вивчають певну тему. З ...

READ YOURSELF

Кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки успішно завершила проєкт COIL зі США 23 july 2024

Наукова стаття на тему органічного агровиробництва доценток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів перемогла у конкурсі

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла участь у щорічній VІ Міжнародній  науково-практичній конференції «Органічне агровиробництво: освіта і наука», яка відбулася за ініціативи Федерації органічного руху України та Науково-методичного центру «Агроосвіта за підтримки Проєкту «Німецько-українська сп...

READ YOURSELF

Наукова стаття на тему органічного агровиробництва доценток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів перемогла у конкурсі 29 october 2021

Науковці з Австрії прочитали лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У рамках візиту партнерів українсько-австрійського науково-дослідного проєкту «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії» із Австрійської республіки професор Роланд Людвіг та аспірантка Кванкао Карнпакді прочитали гостьову лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та космети...

READ YOURSELF

Науковці з Австрії прочитали лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 december 2021