Н У Х Т

Кондитерський digital-марафон від студентів факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

06 may 2025

Кондитерський digital-марафон від студентів факультету ГРТБ імені проф. В.Ф. Доценка

3 травня з нагоди Дня кондитера студентська рада факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка ініціювала гастрономічний digital-марафон «Pastry Chef» на офіційній сторінці у соціальній мережі Instagram.

Учасниками марафону стали талановиті здобувачі освіти спеціальностей «Харчові технології» (освітньої програми «Технології харчування»), «Готельно-ресторанна справа», «Туризм і рекреація», які навчаються сучасним ресторанним технологіям як у межах навчальних дисциплін, так і шляхом самонавчання, демонструють набуті практичні навички у конкурсах професійної майстерності різного рівня.

Наші майбутні зірки кондитерського мистецтва ділилися світлинами мусових тортів, бенто-тортів, чізкейків, крокембушів, меренгових рулетів, тартів, трайфлів, капкейків, кексів, профітролів, тарталеток, пастейшн, зефіру, сінабонів, макарунсів, тірамсу, імбирних і медових пряників, мармурового печива, цукерок, великодніх виробів із різноманітними варіантами яскравого оригінального оформлення до найсвятковіших подій.

У віртуальному просторі факультету панувала естетика, творчість і справжня солодка магія. Наші талановиті кондитери проявили майстерність і авторське бачення, дивували креативністю, складністю ідей та їхньою реалізацією, надихаючи один одного на невпинне професійне зростання – назустріч новим викликам і перемогам!

Пишаємося нашими студентами, майбутніми кондитерами, шеф-кондитерами, Pastry Chef, професіоналами ресторанного бізнесу, які будуть розвивати і вдосконалювати сферу HoReCa України!

Published on: 06-05-2025
Read also:
Інновації у виробництві функціональних продуктів харчування презентувала нашим студентам словацька науковиця

4 листопада 2025 р. відбулася гостьова онлайн-лекція англійською мовою на тему «Innovations as an important tool in functional foods production» викладачки кафедри технології та якості продукції рослинництва Словацького сільськогосподарського університету в м. Нітра, PhD Еви Іванісової, яка була організована кафедрою технології хлібопекарських і ко...

READ YOURSELF

Інновації у виробництві функціональних продуктів харчування презентувала нашим студентам словацька науковиця 07 november 2025

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»-2024

Традиційно навесні кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів проводить конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв». Цього навчального року конкурс відбувся у травні серед здобувачів денної форми навчання 4 курсу та 2 курсу зі скороченим терміном навчання Навчально-наукового інституту харчових технологій...

READ YOURSELF

Конкурс «Кращий технолог хлібопекарського та кондитерського виробництв»-2024 17 may 2024

Магістрант НУХТ – Best Chef Junior!

15-16 жовтня 2025 року базі Державного торговельно-економічного університету відбувся VIII Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest-2025». Організатори заходу – Громадська спілка «Український кулінарний союз» та Державний торговельно-економічний університет запросили до участі фахові коледжі та профільні кафедри з усіх університетів...

READ YOURSELF

Магістрант НУХТ – Best Chef Junior! 17 october 2025

Ще один крок у формуванні професійного світогляду екологів

Третьокурсники і четвертокурсники бакалаврської освітньої програми «Екологія та екоменеджмент» разом із доцентками кафедри екології та екоменеджменту Оксаною Ничик та Оксаною Салавор відвідали міжнародну виставку ECOENERGY EXPO-2025, що працювала 14-16 жовтня у Міжнародному виставковому центрі у м. Києві. На сьогодні питання енергетичної безпеки т...

READ YOURSELF

Ще один крок у формуванні професійного світогляду екологів 20 october 2025