Н У Х Т

Кафедра екології та екоменеджменту виборола грантову підтримку двох нових освітніх проєктів програми Еразмус+ напряму Жана Моне

10 july 2023

Кафедра екології та екоменеджменту виборола грантову підтримку двох нових освітніх проєктів програми Еразмус+ напряму Жана Моне

Робота колективу університету в напрямку Євроінтеграції та вивчення кращих екологічних практик ЄС продовжується. Так само продовжується підтримка Європейською Комісією наших зусиль на цьому шляху. Щойно надійшли офіційні повідомлення з Брюсселю, що кафедра екології та екоменеджменту виборола грантову підтримку двох нових освітніх проєктів програми Еразмус+ напряму Жана Моне. Це на додачу до трьох проєктів програми, що вже реалізуються на кафедрі за фінансової підтримки ЄС.

Проєкт із вивчення ефективного досвіду ЄС з менеджменту відходів виборола команда у складі доценток кафедри Оксани Салавор (координаторка), Наталії Бублієнко, Оксани Ничик, а також керівника Української Технологічної Компанії Євгенія Лукашевича та доцентки Лундського Університету (Швеція) Юлії Войтенко Палган.

Проєкт із ефективного екологічного менеджменту та екологічної комунікації у ЄС виборола команда у складі завідувача кафедри, професора Ігоря Якименка (координатор), доцента кафедри Євгенія Шаповалова, а також деканки факультету біотехнології та екологічного контролю Наталії Грегірчак, доцентки кафедри біотехнології і мікробіології нашого університету Оксани Скроцької та заступника директора з наукової роботи німецької компанії Nomad Bioscience Анатолія Гирича.

Щиро вітаємо команди-переможці і висловлюємо вдячність Європейській Комісії та експертам ЄС за підтримку.

Нові проєкти сприятимуть подальшому наближенню наших освітніх програм і змістової частини навчального процесу до кращих Європейських практик. А для вступників це – ще один аргумент, чому екологію та екоменеджмент треба вивчати саме на кафедрі екології та екоменеджменту НУХТ!

Published on: 10-07-2023
Read also:
Відтепер дипломи бакалаврів-біотехнологів стануть ще крутішими!

Одним із розділів дипломних проектів здобувачів  освітнього ступеня «бакалавр» за спеціальністю 162 «Біотехнологія та  біоінженерія» є розділ «Схема біосинтезу цільового продукту». На основі теоретичних знань і практичних навичок, одержаних під час вивчення дисципліни «Біохімічні основи мікробного синтезу», з використанням електронної бази KEGG (K...

READ YOURSELF

Відтепер дипломи бакалаврів-біотехнологів стануть ще крутішими! 04 october 2019

Науковиця кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів поділилася напрацюваннями зі словацькими колегами

1 липня 2025 року на запрошення докторки Словацького сільськогосподарського університету в Нітрі Єви Іванісової доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, докторка технічних наук Анастасія Шевченко в рамках міжнародного співробітництва прочитала онлайн-лекцію «Peculiarities of the use of pumpkin by-products in bread techno...

READ YOURSELF

Науковиця кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів поділилася напрацюваннями зі словацькими колегами 02 july 2025

Науковці з Австрії прочитали лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

У рамках візиту партнерів українсько-австрійського науково-дослідного проєкту «Використання ферментативних методів для сталого виробництва рослинної олії» із Австрійської республіки професор Роланд Людвіг та аспірантка Кванкао Карнпакді прочитали гостьову лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та космети...

READ YOURSELF

Науковці з Австрії прочитали лекцію для студентів кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів 10 december 2021

Аспіранти спеціальності «Харчові технології» діляться науковими знаннями і досвідом науково-виробничої діяльності за фахом

Педагогічна практика є обов’язковою компонентою освітньої складової підготовки здобувачів третього, освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії». Її основне покликання – закріпити навики практичної діяльності здобувачів щодо здійснення навчально-виховного процесу у вищій школі. Для кожного аспіранта проведення занять зі здобувачами за програмою пе...

READ YOURSELF

Аспіранти спеціальності «Харчові технології» діляться науковими знаннями і досвідом науково-виробничої діяльності за фахом 05 march 2025