Н У Х Т

Кафедра екології та екоменеджменту виборола грант на навчання на практичному курсі ELEML

13 march 2025

Кафедра екології та екоменеджменту виборола грант на навчання на практичному курсі ELEML

У лютому цього року профспілка PAEW (Professional Association of Environmentalists of the World) у співпраці з Офісом сталих рішень оголосила Конкурс на отримання грантів на навчання на річному практичному курсі ELEML для кафедр українських ЗВО, що готують спеціалістів зелених професій. Переможці мали можливість отримати навчання на 10-модульному дистанційному курсі; річну передплату на журнал «Sustainability leaders guide»; якісну платформу взаємодії з провідними практиками сфери від підприємств різних сфер і галузей.

Одним із 20 переможців, що вибороли гранти, став колектив кафедри екології та екоменеджменту нашого університету. Наші викладачі мають унікальну можливість «прокачати» ключові знання, що потрібні сучасному менеджеру довкілля – від розуміння екологічного права до впровадження ефективного екоменеджменту.

Для якісної підготовки майбутніх екоменеджерів викладачам важливо мати розуміння нових регуляторних вимог і природоохоронних завдань в умовах війни; володіти методами ефективного управління природними ресурсами та впровадження сталих бізнес-практик; відпрацювати практичні кейси та реальні інструменти – від оцінювання впливу на довкілля до роботи з промисловим забрудненням і відходами. Тож, отримані на цьому курсі знання стануть у пригоді при викладанні обов’язкових і вибіркових компонент освітніх програм «Екологія» та «Екологія, екоменеджмент та екоаудит».

Вітаємо наших переможців!

Published on: 13-03-2025
Read also:
Інноваційні технології магістрантки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції представлені на кулінарний конкурс

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка згідно зі стратегічним планом кафедри на 2022 рік впроваджують «зони елітарної освіти» з організацією для здобувачів-відмінників індивідуального підходу щодо виконання науково-дослідної роботи у рамках с...

READ YOURSELF

Інноваційні технології магістрантки кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції представлені на кулінарний конкурс 15 december 2022

Практика на фармацевтичному флагмані АТ «Фармак» – унікальний досвід для магістрантів-біотехнологів

Для магістрантів-біотехнологів другого року навчання Анни Моцар та Анни Мартинюк проходження практики на підприємстві АТ «Фармак», яке на сьогодні є лідером вітчизняного фармацевтичного ринку та однією з найбільш інноваційних компаній України, стало найкращим шансом показати свої навички, отримані під час навчання. Після проходження інструктажу з ...

READ YOURSELF

Практика на фармацевтичному флагмані АТ «Фармак» – унікальний досвід для магістрантів-біотехнологів 15 october 2019

Магістранти успішно захистили комплексну кваліфікаційну роботу

17 лютого відбувся захист комплексної міжкафедральної кваліфікаційної роботи здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних програм «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» та «Технології зберігання, консервування та переробки молока»...

READ YOURSELF

Магістранти успішно захистили комплексну кваліфікаційну роботу 17 february 2023

Наука та сучасне фармацевтичне виробництво: наші здобувачі освіти представляють свої наукові дослідження

Щороку здобувачі кафедри біотехнології і мікробіології беруть участь у осінній школі молодих науковців АТ «Фамак». І цей рік не став винятком. Наші майбутні біотехнологи долучилися до Х науково-практичної конференції «Наука та сучасне фармацевтичне виробництво» школи молодих науковців АТ «Фармак». Усні доповіді представили учасники студентського н...

READ YOURSELF

Наука та сучасне фармацевтичне виробництво: наші здобувачі освіти представляють свої наукові дослідження 04 november 2022