Н У Х Т

Кафедра екології та екоменеджменту виборола грант на навчання на практичному курсі ELEML

13 march 2025

Кафедра екології та екоменеджменту виборола грант на навчання на практичному курсі ELEML

У лютому цього року профспілка PAEW (Professional Association of Environmentalists of the World) у співпраці з Офісом сталих рішень оголосила Конкурс на отримання грантів на навчання на річному практичному курсі ELEML для кафедр українських ЗВО, що готують спеціалістів зелених професій. Переможці мали можливість отримати навчання на 10-модульному дистанційному курсі; річну передплату на журнал «Sustainability leaders guide»; якісну платформу взаємодії з провідними практиками сфери від підприємств різних сфер і галузей.

Одним із 20 переможців, що вибороли гранти, став колектив кафедри екології та екоменеджменту нашого університету. Наші викладачі мають унікальну можливість «прокачати» ключові знання, що потрібні сучасному менеджеру довкілля – від розуміння екологічного права до впровадження ефективного екоменеджменту.

Для якісної підготовки майбутніх екоменеджерів викладачам важливо мати розуміння нових регуляторних вимог і природоохоронних завдань в умовах війни; володіти методами ефективного управління природними ресурсами та впровадження сталих бізнес-практик; відпрацювати практичні кейси та реальні інструменти – від оцінювання впливу на довкілля до роботи з промисловим забрудненням і відходами. Тож, отримані на цьому курсі знання стануть у пригоді при викладанні обов’язкових і вибіркових компонент освітніх програм «Екологія» та «Екологія, екоменеджмент та екоаудит».

Вітаємо наших переможців!

Published on: 13-03-2025
Read also:
Подвійний науковий івент на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів у онлайн-режимі відбулося засідання секції «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Засідання се...

READ YOURSELF

Подвійний науковий івент на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 16 april 2021

Експерти-старшокурсники занурюються в професію завдяки МХП

У рамках професійної підготовки студенти освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» відвідали сучасний лабораторний центр холдингу МХП. Цей центр є одним із найпотужніших в Україні у сфері лабораторних досліджень і контролю якості та безпечності харчових продуктів. Найскладніші дослідження виконують у лаб...

READ YOURSELF

Експерти-старшокурсники занурюються в професію завдяки МХП 08 april 2025

Щирі вітання з успішним захистом дисертаційної роботи приймає асистент кафедри технології молока і молочних продуктів

У спеціалізованій вченій раді Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи «Удосконалення технологій молоковмісних продуктів шляхом використання харчових емульсій» асистента кафедри технології молока і молочних продуктів Ігоря Устименка, яка була виконана під керівництвом професора Галини Поліщук. Ігор Устименко представив результати наукових ...

READ YOURSELF

Щирі вітання з успішним захистом дисертаційної роботи приймає асистент кафедри технології молока і молочних продуктів 19 june 2019