Н У Х Т

Феєрія української пісні

11 october 2024

Феєрія української пісні

Як би важко не було, які б темні сили не намагалися знищити наш народ, українцям завжди додавала снаги пісня. У нашому університеті співати люблять і вміють, і жовтень – традиційна пора Її Величності Української Пісні. Саме у цей час щороку Студентський центр патріотичного виховання і культурного розвитку спільно з нашими неймовірно талановитими здобувачами освіти дарують феєричне свято – загальноуніверситетський фестиваль-конкурс української пісні. Завдяки нашим героїчним захисникам і захисницям, попри всі складнощі й виклики сьогодення, традиція і цього року не була порушена, і 10 жовтня свято відбулося.

У захоплюючий, різнобарвний світ прекрасної і яскравої української пісні запросили:

- Надія Магден (Навчально-науковий інститут харчових технологій, ННІ ХТ) з піснею «Моя святая Україно»;
- Софія Ганцева (ННІ ХТ) з композицією «Прірва»;
- Артем Дем’яненко (ННІ ХТ), що виконав «Літай зі мною»;
- Ганна Левицька (ННІ ХТ) з піснею «Люди»;
- Соломія Радисюк (факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка, ГРТБ) з вокальним номером «З тобою тепло так»;
- Андрій Аріскін (факультет автоматизації і комп’ютерних систем, АКС), виконавши «Коли ми станем собою»;
- Ярослава Бура (факультет ГРТБ), заспівавши «Мексиканець»;
- Діана Чернявська (ННІ ХТ) з піснею «Троянди на пероні»;
- Діана Милка (факультет ГРТБ) з композицією «Пристрасть»;
- Роман Сильчук (факультет ГРТБ) з номером «Кіт і драма»;
- Вікторія Доктор (факультет ГРТБ), що співала «Сліди маленьких рук»;
- Наталія Васильчук (Навчально-науковий інститут економіки і управління, ННІ ЕіУ), виконавши «Стефанія»;
- Єлизавета Мезінова (ННІ ЕіУ) з піснею «Персефона»;
- Тетяна Машовець (ННІ ЕіУ) з вокальним номером «Вище хмар»;
- Владислав Ключников (факультет ГРТБ), що виконав «Борітеся поборете»;
- Ольга Орендарчук (ННІ ХТ) з проникливою «Туман яром»;
- Анастасія Костіна (факультет АКС) із композицією «Тереза Марія»;
- Дарина Лебедюк (ННІ ЕіУ) завершила конкурсну програму бадьорою «Сім вітрів».

Нелегка місія обрати кращих серед цього розмаїття неймовірних вокальних номерів випала на долю професійного журі у складі заслуженої артистки естради України Альони Карат, заслуженої артистки України Елли Малахової, народних артистів України Віталія Юхименка, Олександра Василенка та композиторки, народної артистки України Лесі Горової, яка й очолила його роботу.

Поки журі радилося, глядачів розважали переможці й призери минулих конкурсів, випускники університету Євген Амаріца, Оксана Деренівська, Ольга Ластовецька, здобувач освіти факультету біотехнології та екологічного контролю Богдан Сергієнко, а також асистент кафедри готельно-ресторанної справи Артем Ущаповський.

Щиро подякувала конкурсантам за подароване свято пісні й вручила їм грамоти учасників і пам’ятні подарунки від студентської ради – футболки з символікою НУХТ проректорка університету з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва.

Та ось рішення прийняте, і журі виходить на сцену, щоб оголосити переможців.

Обрати свого фаворита могли й глядачі, скориставшись функцією електронного голосування у режимі реального часу.

Члени журі не скупилися на щирі похвали. Їх присуд був такий:

«За кращий дебют» – Андрій Аріскні (факультет АКС);
«За оригінальність виконання» – Діана Чернявська (ННІ ХТ);
«За краще втілення образу» – Єлизавета Мезінова (ННІ ЕіУ);
«За кращий костюм» – Ярослава Бура (факультет ГРТБ);
1-е місце розділили Надія Магден (ННІ ХТ), Анастасія Костіна (факультет АКС) і Дарина Лебедюк (ННІ ЕіУ);
2-е місце і приз глядацьких симпатій – Артем Дем’яненко (ННІ ХТ);
2-е місце – Діана Милка і Роман Сильчук (обоє – факультет ГРТБ);
3-е місце зайняли Вікторія Доктор (факультет ГРТБ), Ольга Оркедарчук (ННІ ХТ) та Наталія Васильчук і Тетяна Машовець (обоє – ННІ ЕіУ);
Володарем Гран-прі став Владислав Ключников (факультет ГРТБ).

Вітаємо переможців і дякуємо всім учасникам за незабутнє свято! Співаємо й перемагаємо!

Published on: 11-10-2024
Read also:
Професійні дегустаційні сети від стейкхолдерів і роботодавців сфери гостинності

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася дегустація вин українських виробників. Захід був організований лекторкою дисципліни, доценткою Ольгою Пушкою та проведений у рамках вивчення навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» для третьокурсників-бакалаврів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Азами роботи ...

READ YOURSELF

Професійні дегустаційні сети від стейкхолдерів і роботодавців сфери гостинності 28 october 2024

Дієві заходи зі впровадження дуального навчання

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів у змішаному офлайн-онлайн форматі 4 листопада 2022 р. відбулася зустріч здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» та «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» і здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» о...

READ YOURSELF

Дієві заходи зі впровадження дуального навчання 07 november 2022

Ділова зустріч фахівців України та Польщі щодо перспектив міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива

28 жовтня 2021 р. відбулася ділова зустріч доцентки Жешувського університету (Польща) Магдалени Буньовскої, завідувачки кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ, професорки Галини Поліщук, доцентки кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ Оксани Петруші та аспіранта кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ Артура Михалевича ...

READ YOURSELF

Ділова зустріч фахівців України та Польщі щодо перспектив міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива 29 october 2021

Формування конкурентних переваг ЗВО у дослідженнях наших науковців

У травні 2022 року у місті Карлсруе (Німеччина) вийшла друком міжнародна колективна монографія науковців «Prospektive Globale Wissenschaftliche Trends: Wirtschaft, Management, Pädagogik, Psychologie, Sport, Jurisprudenz, Kunstgeschichte  (серія «Європейська наука»)». У монографії представлено комплекс нових ідей, методів, і результатів досліджень у...

READ YOURSELF

Формування конкурентних переваг ЗВО у дослідженнях наших науковців 17 may 2022