Н У Х Т

Дружна родина факультету біотехнології та екологічного контролю попрощалася зі своїми цьогорічними випускниками

24 february 2020

Дружна родина факультету біотехнології та екологічного контролю попрощалася зі своїми цьогорічними випускниками

21 лютого у актовій залі університету дружна родина факультету біотехнології та екологічного контролю прощалася зі своїми цьогорічними випускниками-магістрами та бакалаврами.

Ця зима для випускників стала особливою, адже вони перегорнули ще одну сторінку свого життя – закінчили університет, де їх життя було сповнене цікавих моментів, неймовірних пригод і багато іншого. Але, на жаль, їх студентські роки позаду, а попереду – самостійне життя, де кожний із них піде своєю стежиною.

116 магістрів денної та заочної форми навчання і бакалаврів заочної форми навчання отримали цього дня дипломи, 10 із них – із відзнакою.

Розпочалося свято зі слайд-шоу зі світлин із випускниками у різні моменти їх студентського життя.

Тепло привітала своїх вихованців декан факультету Наталія Грегірчак. Не менш щирими й зворушливими були напутні слова викладачів випускових кафедр – біотехнології та мікробіології Вікторії Красінько, екологічної безпеки та охорони праці Оксани Салавор.

Святковий концерт під акомпанемент  ведучих Богдани  Гуцал та Андрія Середінського пролетів як одна чарівна мить.

Наказ ректора про присвоєння освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр»  оголосили декан Наталія Грегірчак і заступник декана з навчально-виховної роботи Юрій Резніченко. Вони ж вручили найкращим студентам грамоти за особисті наукові здобутки, активну участь у спортивному й культурно-масовому житті факультету.

Закривали вечір теплі слова вдячності викладачам, батькам, одногрупникам від випускників, які, ледь стримуючи сльози, зізналися, що ці п’ять із половиною років назавжди залишаться в їх пам’яті як найкращі моменти життя.

Колектив факультету біотехнології та екологічного контролю бажає своїм вихованцям творчої наснаги, успіху у всіх починаннях, здійснення найзаповітніших мрій, високого кар’єрного зростання!

Published on: 24-02-2020
Read also:
Наші управлінці персоналом очолили рейтинг міжнародного конкурсу

Робота студентки-управлінця персоналом 4 курсу Аліни Пузиної виконана під керівництвом старшого викладача кафедри економіки праці та менеджменту Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ Юлії Гринюк зайняла першу позицію в рейтингу Міжнародного конкурсу наукових робіт «Black Sea Science 2020» (section «Economics and Administration»)...

READ YOURSELF

Наші управлінці персоналом очолили рейтинг міжнародного конкурсу 22 april 2020

Міжнародне стажування, що запам’ятається на все життя

У нашому університеті навчання в умовах воєнного стану відбувається не лише у студентів, а й у викладачів. Нещодавно старша викладачка кафедри біотехнології і мікробіології Олена Гудзенко завершила проходження міжнародного стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників «Фандрейзинг та організація проєктної діяльності в закладах осві...

READ YOURSELF

Міжнародне стажування, що запам’ятається на все життя 20 april 2022

Атестація аспірантів

На засіданні кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів атестували аспірантів. Презентації результатів наукових досліджень представили Оксана Дорожинська на тему «Удосконалення технології цукерок кристалічної структури з використанням різних цукрі», Марія Грицевіч на тему «Дослідження реологічних та структурно-механічних показників...

READ YOURSELF

Атестація аспірантів 18 may 2022

Здобувачі освіти і слухачі сертифікатної програми опановують технології крафтових сирів і йогуртів

У Навчально-науковому інституті харчових технологій на кафедрах технології м'яса і м'ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів у of- та online-форматахі, які об'єднали понад 60 учасників, відбувся майстер-клас «Інновації та особливості приготування крафтового сиру кисломолочного та йогурту». Захід проведений для слухачів сертифікат...

READ YOURSELF

Здобувачі освіти і слухачі сертифікатної програми опановують технології крафтових сирів і йогуртів 12 march 2024