Н У Х Т

Дружна родина факультету біотехнології та екологічного контролю попрощалася зі своїми цьогорічними випускниками

24 february 2020

Дружна родина факультету біотехнології та екологічного контролю попрощалася зі своїми цьогорічними випускниками

21 лютого у актовій залі університету дружна родина факультету біотехнології та екологічного контролю прощалася зі своїми цьогорічними випускниками-магістрами та бакалаврами.

Ця зима для випускників стала особливою, адже вони перегорнули ще одну сторінку свого життя – закінчили університет, де їх життя було сповнене цікавих моментів, неймовірних пригод і багато іншого. Але, на жаль, їх студентські роки позаду, а попереду – самостійне життя, де кожний із них піде своєю стежиною.

116 магістрів денної та заочної форми навчання і бакалаврів заочної форми навчання отримали цього дня дипломи, 10 із них – із відзнакою.

Розпочалося свято зі слайд-шоу зі світлин із випускниками у різні моменти їх студентського життя.

Тепло привітала своїх вихованців декан факультету Наталія Грегірчак. Не менш щирими й зворушливими були напутні слова викладачів випускових кафедр – біотехнології та мікробіології Вікторії Красінько, екологічної безпеки та охорони праці Оксани Салавор.

Святковий концерт під акомпанемент  ведучих Богдани  Гуцал та Андрія Середінського пролетів як одна чарівна мить.

Наказ ректора про присвоєння освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр»  оголосили декан Наталія Грегірчак і заступник декана з навчально-виховної роботи Юрій Резніченко. Вони ж вручили найкращим студентам грамоти за особисті наукові здобутки, активну участь у спортивному й культурно-масовому житті факультету.

Закривали вечір теплі слова вдячності викладачам, батькам, одногрупникам від випускників, які, ледь стримуючи сльози, зізналися, що ці п’ять із половиною років назавжди залишаться в їх пам’яті як найкращі моменти життя.

Колектив факультету біотехнології та екологічного контролю бажає своїм вихованцям творчої наснаги, успіху у всіх починаннях, здійснення найзаповітніших мрій, високого кар’єрного зростання!

Published on: 24-02-2020
Read also:
Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу

Не зважаючи на складні умови сьогодення, наукова спільнота кафедри готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами вищої освіти впевнено продовжують тримати освітній фронт і підтримувати Збройні Сили України! Студенти другого і третього курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Анна Огієнко, Андрій Довгаюк, Вікторія Ковальчук, Катерин...

READ YOURSELF

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу 13 december 2022

Учасники онлайн-інтенсиву з аудиту системи HACCP отримали сертифікати

26 грудня на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка відбулося вручення сертифікатів про закінчення онлайн-курсу «Внутрішній аудитор системи ХАССП/HACCP», навчання на якому пройшли викладачі кафедр готельно-ресторанної справи і технології ресторанної і аюрведичної продукції. Протягом двотижневого інтенсиву...

READ YOURSELF

Учасники онлайн-інтенсиву з аудиту системи HACCP отримали сертифікати 28 december 2022

Магістранти шліфують практичні навички наукових досліджень в Інституті мікробіології і вірусології

У магістрантів-біотехнологів другого року навчання освітньо-професійних програм «Фармацевтична біотехнологія» та «Промислова біотехнологія» настала довгоочікувана переддипломна практика, яка є ключовою частиною випускної кваліфікаційної роботи. Завдяки багаторічній дружній співпраці нашого університету з Інститутом мікробіології і вірусології ім. ...

READ YOURSELF

Магістранти шліфують практичні навички наукових досліджень в Інституті мікробіології і вірусології 13 september 2022

Наші здобувачі успішно захищають кваліфікаційні роботи навіть з передової!

Історія розповідає про безкінечну боротьбу кожної людини за її права та бажання – бажання свободи, бажання жити, бажання розвиватися та право на ідентичність, унікальність. Це притаманне всім народам без виключення та проявляється найяскравіше у народів із великим духом і волею. Українські землі протягом усієї своєї історії заселяють величні люди ...

READ YOURSELF

Наші здобувачі успішно захищають кваліфікаційні роботи навіть з передової! 27 june 2022