Н У Х Т

День рекламіста в університеті – «Рекламне мистецтво»

28 october 2024

День рекламіста в університеті – «Рекламне мистецтво»

Здобувачі освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» відсвяткували своє професійне свято, провівши конкурс рекламного креативу. Підготовка до свята розпочалася заздалегідь: на сторінці спеціальності в Інстаграм учасники конкурсу – здобувачі всіх чотирьох курсів – спочатку обирали продукт для розроблення власної рекламної кампанії, потім створювали рекламні креативи. Цьогоріч предметом творчого пошуку стала кава, що надихнула учасників на створення унікальних та інноваційних проєктів.

Студенти кожного курсу мали завдання розробити повноцінну рекламну кампанію для уявного кавового бренду. Кожна команда підійшла до завдання з оригінальною стратегією, використовуючи різні інструменти сучасного маркетингу: від соціальних медіа до відеореклами та креативних офлайн-акцій.

Презентували свої рекламні кампанії здобувачі у день професійного свята, 23 жовтня, у студентському клубі. На початку заходу студентів-бакалаврів привітали випускники спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю» та магістранти, записавши мотиваційне відео, у якому поділилися досвідом власної реалізації у сфері журналістики, реклами та PR.

Журі конкурсу, до складу якого входили викладачі кафедри і магістранти освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю», обрали переможців конкурсу, відзначивши оригінальність презентацій та креативність рекламних кампаній, представлених студентами.

Отже, День рекламіста в університеті став не тільки майданчиком для обміну ідеями, але й показав, що майбутнє реклами в надійних руках. Бажаємо нашим здобувачам завжди вірити в себе, розвивати свою творчість і стати в майбутньому високопрофесійними фахівцями в галузі реклами та PR.

Published on: 28-10-2024
Read also:
Третє командне місце вибороли наші студентки-хімтехнологи у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади

14-16 травня у м. Дніпро на базі  Державного вищого навчального закладу «Український державний хіміко-технологічний університет» відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з хімічної технології неорганічних речовин. Наш університет представляла команда у складі студентів спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» Марини Арлачової, Юлії Кор...

READ YOURSELF

Третє командне місце вибороли наші студентки-хімтехнологи у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади 21 may 2019

Професійна співпраця кафедри експертизи харчових продуктів

В.о. завідувача кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Вашека та професорка Оксана Шульга ініціювали підписання меморандуму про співпрацю між нашим університетом і ГО «Асоціація пест контроль менеджменту» (представник ГО – Олександр Консорс). Основними напрямами діяльності ГО є сприяння об’єднанню активних громадян, не байдужих до якості і б...

READ YOURSELF

Професійна співпраця кафедри експертизи харчових продуктів 30 april 2025

Смак традицій у сучасних технологіях

У цьому навчальному році до навчального плану підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю G13 «Харчові технології» вперше введена нова дисципліна «Українські традиції у сучасних технологіях харчових продуктів», що має на меті поєднати багаті кулінарні традиції України зі сучасними підходами до виробництва харчових продуктів. На першому лаб...

READ YOURSELF

Смак традицій у сучасних технологіях 30 september 2025

Не припиняють вражати Екзаменаційну комісію креативними інноваційними проєктами бакалаври з технологій оздоровчих продуктів

На кафедрі технології оздоровчих продуктів продовжуються успішні захисти кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеню «бакалавр». Четвертокурсники не припиняють вражати Екзаменаційну комісію проєктами виробництва інноваційних продуктів. Серед представлених на захисти: м'ясний хліб для геродієтичного харчування; сосиски з морквяним пюре, пр...

READ YOURSELF

Не припиняють вражати Екзаменаційну комісію креативними інноваційними проєктами бакалаври з технологій оздоровчих продуктів 17 june 2020