Н У Х Т

Чергова перемога здобувачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

12 october 2021

Чергова перемога здобувачів кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

11 жовтня 2021 року були підведені підсумки XVІ Всеукраїнського конкурсу наукових студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії, який проводили Міністерство освіти і науки України, Клуб пакувальників та редакція журналу «Упаковка».

За результатами конкурсу перемогу вибороли студенти кафедри мехатроніки та пакувальної техніки Анна Харкевич, Ярослав Войтюк та Єлизавета Меланіч за конкурсну роботу «Створення та дослідження пристрою для визначення матеріалу пластикових пляшок в лініях вторинної переробки з використанням QR-коду». Науковий керівник - професор Микола Якимчук.

Представлена науково-дослідна робота вирішує практичні задачі за актуальною темою – створення нового покоління обладнання для сортування використаних пластикових пляшок, які мають гнучку структуру, зчитуванням інформації з поверхні пляшки. Автори запропонували конструкцію нового пристрою для зчитування інформації, побудовану на концепції використання нової філософії маркування пластикової пляшки QR-кодом.

Організатори конкурсу запросили переможців взяти участь і виступити з доповіддю на студентській науково-практичній конференції «Золотий каштан», яка відбудеться 4 листопада 2021 року.

Вітаємо Анну Харкевич, Ярослава Войтюка, Єлизавету Меланіч та їх наукового керівника, професора Миколу Якимчука з високою експертною оцінкою результатів їх співпраці.  Бажаємо нових наукових здобутків!

Published on: 12-10-2021
Read also:
У світ міксології та трендів барної індустрії поринули здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

У світ міксології та трендів барної індустрії поринули третьокурсники спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». У рамках вивчення навчальної дисципліни «Барна справа та організація роботи сомельє» вони познайомилися з особливостями діяльності барів, їх матеріально-технічним забезпеченням та опанували нові для себе навички. У лабораторії орга...

READ YOURSELF

У світ міксології та трендів барної індустрії поринули здобувачі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 09 october 2023

Активність, прозорість та академічний вплив

У липневому випуску глобального Ranking Web of Universities (Webometrics) наш університет посів 5533 позицію серед майже 32 тисяч інституцій із понад 200 країн світу, включених до його оновленої редакції. Водночас НУХТ займає 55 місце серед українських вишів. Рейтинг іспанської дослідницької групи Cybermetrics Lab укладається з 2004 року і публіку...

READ YOURSELF

Активність, прозорість та академічний вплив 30 july 2025

Підготовка фахівців бакалаврського ступеня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології харчування»

У нашому університеті здійснюється підготовка бакалаврів з харчових технологій за спеціальністю 181 «Харчові технології», галузі знань 18 «Виробництво та технології», за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» на базі повної загальної середньої освіти; освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст»; ступенів «молодший бакалавр...

READ YOURSELF

Підготовка фахівців бакалаврського ступеня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» 27 march 2023

Відомі українські ресторатори Борисови знову в гостях на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Навчальний рік факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу закінчується феєричним лекторієм від родини відомих і неймовірних українських рестораторів – Дмитра та Олени Борисових. Ранкова зустріч 31 травня в онлайн-форматі була яскраво емоційною та інформаційно насиченою. Понад 240 здобувачів вищої освіти у різних курточках нашої країн...

READ YOURSELF

Відомі українські ресторатори Борисови знову в гостях на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 02 june 2021