Н У Х Т

Біотехнологи НУХТ талановиті в усіх сферах!

04 september 2020

Біотехнологи НУХТ талановиті в усіх сферах!

Здобувач кафедри біотехнології і мікробіології Владислав Гресько вже не один рік займається фігурним катанням. При чому йому вдається поєднувати навчання в магістратурі за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» та професійний спорт.

Минулої осені Владислав виборов перемогу в осінньому кубку Білоруського союзу ковзанярів. А влітку цього року має черговий здобуток – 15-16 серпня у м. Мінськ (Республіка Білорусь) відбувся І етап відкритого кубку Республіки Білорусь по фігурному катанню, де Владислав разом із партнеркою Аліною Горіною посів І місце.

Підготовка до цих змагань тривала усе літо. Спочатку тренування відбувались у Мінську, потім розпочалися збори в Раубічах (Білоруський республіканський центр олімпійської підготовки із зимових видів спорту), а далі спортсмени поїхали до м. Жлобина, і, нарешті, третій етап підготовки – збори у Мінську.

Слід зазначити, що через епідеміологічну ситуацію у світі змагання відбувалися без глядачів, і трибуни були порожніми, навіть батьки спортсменів дивилися їх через онлайн-трансляцію в мережі інтернет.

Наразі Владислав готується до ІІ етапу відкритого кубку по фігурному катанню. Бажаємо йому успіху, натхнення та перемоги!

Published on: 04-09-2020
Read also:
Онлайн-зустріч із генеральним директором Асоціації «Страховий бізнес»

8 квітня 2020 року за ініціативи кафедри туристичного і готельного бізнесу відбулася онлайн-зустріч із генеральним директором Асоціації «Страховий бізнес», головою Комісії зі страхування в Українському товаристві фінансових аналітиків Вячеславом Черняховським. Вячеслав Черняховський має досвід понад 27 років професійної діяльності на страховому ри...

READ YOURSELF

Онлайн-зустріч із генеральним директором Асоціації «Страховий бізнес» 09 april 2020

Наука НУХТ у дзеркалі SciVerse Scopus

Освіта.ua оприлюдив щорічний рейтинг закладів вищої освіти України за показниками даних наукометричної бази Scopus, до якого уже традиційно включений і наш університет. Рейтинг укладений за результатами наукометричного моніторингу суб’єктів науково-видавничої діяльності України за показниками бази даних SciVerse Scopus станом на квітень 2024 року....

READ YOURSELF

Наука НУХТ у дзеркалі SciVerse Scopus 10 may 2024

Знайомство зі сучасними технологіями на провідному підприємстві

Викладачки кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук, Анастасія Пухляк, Ульяна Бандура та здобувачі-бакалаври четвертого курсу освітньої програми «Харчові технології та інженерія» відвідали ТДВ «Яготинський маслозавод» – одне з провідних підприємств молочної галузі України. Студенти ознайомилися зі сучасними технологіями виробницт...

READ YOURSELF

Знайомство зі сучасними технологіями на провідному підприємстві 04 november 2025

Віртуальна мандрівка Україною у День вишиванки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Щороку в Україні в третій четвер травня святкується День вишиванки. Цей день присвячується родині та родоводу. Зазвичай у цей день люди одягають вишиванки, йдуть у них на навчання, роботу, влаштовують тематичні заходи. У Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ традиційно в цей день проводять танцювальний флешмоб і тематичні фотосесі...

READ YOURSELF

Віртуальна мандрівка Україною у День вишиванки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 22 may 2020