Н У Х Т

Біотехнологи НУХТ талановиті в усіх сферах!

04 september 2020

Біотехнологи НУХТ талановиті в усіх сферах!

Здобувач кафедри біотехнології і мікробіології Владислав Гресько вже не один рік займається фігурним катанням. При чому йому вдається поєднувати навчання в магістратурі за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» та професійний спорт.

Минулої осені Владислав виборов перемогу в осінньому кубку Білоруського союзу ковзанярів. А влітку цього року має черговий здобуток – 15-16 серпня у м. Мінськ (Республіка Білорусь) відбувся І етап відкритого кубку Республіки Білорусь по фігурному катанню, де Владислав разом із партнеркою Аліною Горіною посів І місце.

Підготовка до цих змагань тривала усе літо. Спочатку тренування відбувались у Мінську, потім розпочалися збори в Раубічах (Білоруський республіканський центр олімпійської підготовки із зимових видів спорту), а далі спортсмени поїхали до м. Жлобина, і, нарешті, третій етап підготовки – збори у Мінську.

Слід зазначити, що через епідеміологічну ситуацію у світі змагання відбувалися без глядачів, і трибуни були порожніми, навіть батьки спортсменів дивилися їх через онлайн-трансляцію в мережі інтернет.

Наразі Владислав готується до ІІ етапу відкритого кубку по фігурному катанню. Бажаємо йому успіху, натхнення та перемоги!

Published on: 04-09-2020
Read also:
Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла  участь у роботі конференції «Органік: знання, досвід, результат», яка відбулася 9 червня 2021 року у м. Києві на території Національного Експоцентру України у рамках Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2021» та Спеціалізованої виставки-ярмарку органіч...

READ YOURSELF

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 june 2021

Практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів»

Інноваційний, новий, незвичний, дууууже цікавий, насичений, актуальний і перспективний – ось так можна коротко описати практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів», що за вже сталою традицією 23 квітня був проведений на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів у колаборації з вітчизняною компанією ТОВ «Українська кр...

READ YOURSELF

Практичний майстер-клас «Світові крафтові тенденції в світі гідробіонтів» 24 april 2024

Новий навчальний посібник для цукровиків

Фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ продовжують видавати сучасну навчальну та навчально-методичну літературу. Днями побачив світ навчальний посібник «Потенціометрія у виробництві цукру (дисципліна: методи технохімічного та мікробіологічного контролю виробництва)», укладачем якого виступив кандидат технічних наук, доцент, професор кафедри в...

READ YOURSELF

Новий навчальний посібник для цукровиків 16 june 2021