Н У Х Т

Біотехнологи НУХТ талановиті в усіх сферах!

04 september 2020

Біотехнологи НУХТ талановиті в усіх сферах!

Здобувач кафедри біотехнології і мікробіології Владислав Гресько вже не один рік займається фігурним катанням. При чому йому вдається поєднувати навчання в магістратурі за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» та професійний спорт.

Минулої осені Владислав виборов перемогу в осінньому кубку Білоруського союзу ковзанярів. А влітку цього року має черговий здобуток – 15-16 серпня у м. Мінськ (Республіка Білорусь) відбувся І етап відкритого кубку Республіки Білорусь по фігурному катанню, де Владислав разом із партнеркою Аліною Горіною посів І місце.

Підготовка до цих змагань тривала усе літо. Спочатку тренування відбувались у Мінську, потім розпочалися збори в Раубічах (Білоруський республіканський центр олімпійської підготовки із зимових видів спорту), а далі спортсмени поїхали до м. Жлобина, і, нарешті, третій етап підготовки – збори у Мінську.

Слід зазначити, що через епідеміологічну ситуацію у світі змагання відбувалися без глядачів, і трибуни були порожніми, навіть батьки спортсменів дивилися їх через онлайн-трансляцію в мережі інтернет.

Наразі Владислав готується до ІІ етапу відкритого кубку по фігурному катанню. Бажаємо йому успіху, натхнення та перемоги!

Published on: 04-09-2020
Read also:
Вражаючі здобутки наших магістрантів-менеджерів

Магістранти освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» під керівництвом професорки кафедри економіки праці та менеджменту, гарантки програми Світлани Бурлуцької взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «LoNG-2021» (Look of New Generation/Погляд нового покоління) «Блокчейн приходить в Україну», що тривав з 1 жовтня по 14...

READ YOURSELF

Вражаючі здобутки наших магістрантів-менеджерів 20 december 2021

Готується до захисту дисертаційного дослідження ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся семінар «Удосконалення технології столового вина» за темою дисертаційної роботи «Удосконалення технології столових вин підвищеної біологічної цінності» аспіранта кафедри Олени Циганкової (науковий керівник – доцент Марина Білько). На семінарі були присутні викладачі кафедри разом із...

READ YOURSELF

Готується до захисту дисертаційного дослідження ще один аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 13 september 2019

Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

13 березня студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції отримали унікальну можливість відвідати бізнес-тренінг «Від соціального інтелекту до емоційної сили. Емоційний інтелект як ключ до успіху», який провела HR-менеджер компанії «Штайнер-Україна» Ірина Соболевська. «Штайнер-Україна» – інжинірингова компанія, що представляє інтер...

READ YOURSELF

Що таке емоційний інтелект дізналися студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 14 march 2019

Уперше здобувачі кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів підкорюють м’ясопереробні підприємства Німеччини!

30 липня відбулася знакова подія – 12 здобувачів кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів успішно перетнули кордон із Європейським Союзом і прибули на м’ясопереробні підприємства компанії ТОВ «Алльфайн Файнкост» для проходження довготривалого високооплачуваного стажування на виробничих потужностях компанії. ТОВ «Альфайн Файнкост» є лідером сер...

READ YOURSELF

Уперше здобувачі кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів підкорюють м’ясопереробні підприємства Німеччини! 12 august 2021