Н У Х Т

Акредитовано ще одну магістерську освітню програму!

20 december 2024

Акредитовано ще одну магістерську освітню програму!

Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти акредитована ще одна магістерська освітньо-професійна програма нашого університету – «Туризм і рекреація» (гарантка – доцентка кафедри туристичного та готельного бізнесу Ірина Мельник) спеціальності 242 «Туризм і рекреація».

Експертне оцінювання освітньої програми щодо можливості її акредитації на наступні п’ять років здійснювала експертна група у складі доцента кафедри географії України і туризму Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Сергія Задворного, аспірантки Київського національного університету технологій та дизайну Мішелі Шацької та завідувачки кафедри туризму НУ «Чернігівська політехніка», професорки Олени Зеленської (керівниця групи).

Експерти відзначили, що освітня програма повною мірою відповідає нормативним вимогам, зокрема: характеризується унікальністю; реалізується на основі вивчення і запровадження досвіду аналогічних освітніх програм в університетах Данії, Іспанії, Польщі; узгоджена з цілями Стратегії розвитку Київської області на 2021-2027 роки, Стратегії розвитку туризму та курортів до 2026 року; формується, регулярно переглядається і оновлюється за безпосередньої участі усіх груп стейкхолдерів, а також має від них схвальні відгуки, що підтверджено результатами анкетувань і зустрічами експертної групи зі здобувачами, випускниками, роботодавцями, представниками академічної спільноти під час проведення акредитаційної експертизи; забезпечує для здобувачів реальні можливості формування ІОТ; відзначається ефективною організацією практичної підготовки.

Експертний висновок був врахований і підтриманий і галузевою експертною радою, і Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти. Вітаємо гарантку освітньої програми Ірину Мельник і проєктну групу, викладачів, задіяних у її реалізації, та усіх причетних до цієї успішної акредитації!

Published on: 20-12-2024
Read also:
Наші науковці розширюють співпрацю з лабораторією інноваційних харчових технологій Інституту садівництва НААН України

Кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка за ініціативи завідувачки кафедри Олександри Нєміріч і професора Олега Кузьміна розширює співпрацю з лабораторією інноваційних харчових технологій Інституту садівництва Національної академії аграрних наук України ...

READ YOURSELF

Наші науковці розширюють співпрацю з лабораторією інноваційних харчових технологій Інституту садівництва НААН України 19 september 2023

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Підведені підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У зв'язку із забороною масових заходів під час карантину, робота пленарного засідання і секцій конференції, запланована на 2-3 квітня, була відмінена, проте молоді науковці...

READ YOURSELF

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 07 april 2020

Здобувачка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки пройшла тренінг-курс Erasmus+ у Туреччині

14-22 червня 2023 року здобувачка третього курсу спеціальності «Теплоенергетика» Софія Бойко пройшла тренінг-курс Erasmus+ в Анкарі. Проєкт «Climate Change Awareness» передбачає проведення різноманітних активностей, спрямованих на підвищення обізнаності та залучення молоді до боротьби зі зміною клімату. Він надає можливість молодим людям зробити с...

READ YOURSELF

Здобувачка кафедри теплоенергетики та холодильної техніки пройшла тренінг-курс Erasmus+ у Туреччині 26 june 2023

Науково-технічна рада університету проаналізувала наукову діяльність у навчальному році, що завершився

30 червня 2020 року на платформі ZOOM відбулося планове засідання Науково-технічної ради Національного університету харчових технологій. На засіданні були присутні 23 члени Науково-технічної ради та керівники проєктів. Голова ради, проректор з наукової роботи, професор Олександр Шевченко розпочав засідання з інформації щодо аналізу наукової діяль...

READ YOURSELF

Науково-технічна рада університету проаналізувала наукову діяльність у навчальному році, що завершився 02 july 2020