Н У Х Т

Здобувачі кафедри маркетингу – серед переможців міжнародного фестивалю «Золота осінь Славутича»

08 september 2025

Здобувачі кафедри маркетингу – серед переможців міжнародного фестивалю «Золота осінь Славутича»

Здобувачі кафедри маркетингу долучилися до участі в 32-му Міжнародному фестивалі молодіжної демократії та масмедіа «Золота осінь Славутича – 2025». Він традиційно проходить на початку осені й об’єднує креативну, творчу та активну молодь.

Учасники мали представити на заочний етап конкурсу свої відеороботи на тему #час_єднання, що розкривали б «тему єднання людей різного віку, професійного досвіду та поглядів через взаєморозуміння, підтримку та спільні цінності, усвідомлення своєї ролі у суспільстві, відповідальності за майбутнє України».

Здобувачі НУХТ зуміли знайти свої, оригінальні й різнобічні підходи до завдання. Так, команда здобувачів четвертого курсу спеціальності «Журналістика», до якої увійшли Софія Довжик, Марія Баранова та Анна Денисюк, втілила своє бачення проблеми через зворушливу історію про взаємопідтримку й небайдужість до тих, хто пережив утрату через війну. Здобувачі третього курсу спеціальності «Журналістика» Дмитро Остапенко, Діана Скітович і Євгенія Горбач присвятили свою конкурсну роботу єдності попри відстані, адже навіть розділені кордонами, підтримують дружбу й спільні традиції. А здобувачі третього курсу спеціальності «Маркетинг» Ангеліна Сахно, Олена Баранівська, Анастасія Пінкас вирішили нагадати про важливість спілкування у реальному житті, адже сьогодні його подекуди підміняє онлайн-імітація.

Професійне журі високо оцінило їх конкурсні роботи, і три команди від кафедри маркетингу стали призерами 32-го Міжнародного фестивалю та отримали можливість поборотися за Гран-прі у другому етапі конкурсу. Бажаємо їм успіху й нових творчих звершень.

Published on: 08-09-2025
Read also:
Справжні українські писанки вчилися писати викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування зі студентами

Чи знаєте ви Великодні традиції українців? Звичайно, головна страва – смачна великодня паска, а ще різнокольорові писанки, які писали в усіх регіонах нашої країни, освячували і вважали оберегом на весь наступний рік. Студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу і викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування наперед...

READ YOURSELF

Справжні українські писанки вчилися писати викладачі кафедри іноземних мов професійного спрямування зі студентами 24 april 2019

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум»

Одним із критеріїв оцінювання якості освітньої програми є залучення професіоналів-практиків до організації та реалізації освітнього процесу. Налагодження тісної співпраці зі стейкхолдерами, роботодавцями та професіоналами-практиками – пріоритет діяльності колективів кафедр університету. Зокрема, кафедра біотехнології і мікробіології упродовж багат...

READ YOURSELF

Тісна співпраця із Корпорацією «Артеріум» 28 september 2021

Магістранти опановують крафтові технології: майстер-клас від фахового сировара

Здобуття освіти завжди є ключем до розвитку та особистого зростання. Можливість застосування набутих знань у практичній діяльності, де теорія перетворюється на конкретні навички і результати стали важливою складовою сучасної фахової підготовки здобувачів. На кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів, з використанням формату of- та online, в рам...

READ YOURSELF

Магістранти опановують крафтові технології: майстер-клас від фахового сировара 11 december 2023

Магістранти-біотехнологи у вирі наукових досліджень

Магістранти І року навчання кафедри біотехнології і мікробіології наполегливо працюють над дослідженнями за темами своїх дипломних робіт. Відкривати і стукати у двері актуальних новинок та проблем біотехнології продовжує Софія Дуб’янська, яка досліджує геномодулювальні властивості ліпополісахаридів (ЛПС) Pseudomonas syringae pv. atrofaciens на баз...

READ YOURSELF

Магістранти-біотехнологи у вирі наукових досліджень 01 february 2019