Н У Х Т

Завершились інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance-2021»!

22 november 2021

Завершились інтенсивні кар’єрні заходи онлайн-ярмарку вакансій «NUFT Career Chance-2021»!

Осінній Ярмарок вакансій працював 16-19 листопада у форматі онлайн-трансляцій. Завітали на кар’єрну подію 21 міжнародна та вітчизняна компанія, фахові експерти яких провели для здобувачів і випускників цікаві вебінари, тренінги, відео-екскурсії та розіграші.

Генеральними спонсорами «NUFT Career Chance-2021» виступили: ПрАТ «АБІНБЕВ ЕФЕС Україна» та ТОВ «Домінос Піца Юкрейн». Учасники онлайн-ярмарку вакансій компанії: ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед»; PepsiCo; ТОВ «Луї Дрейфус Компані Україна»; ТОВ «Фора»; ПП «Алма-Веко, Фуд»; Dialog Semiconductor; ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські послуги»; ДП «Лакталіс-Україна»; ANCOR Ukraine; ПрАТ«Вентиляційні системи»; UniSkill; ТОВ «Рейкарц Хотел Менеджмент»; ТОВ «Дельта Вілмар Україна», ПрАТ«Лантманнен Акса»; Інститут фармакології та токсикології НАМН України; ПрАТ«Концерн Хлібпром»; ПП «Голден-Фарм»; ТОВ «МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРІ Україна»; ПП «Штайнер-Україна».

Протягом чотирьох насичених днів здобувачі та випускники мали можливість поспілкуватися з топовими роботодавцями українського ринку, відвідати мотивуючі вебінари від експертів, дізнатися про напрями, в яких можна побудувати кар’єру, можливості кар’єрного та професійного росту в компаніях, етапи відбору на позиції і якого кандидата шукають та як ним стати. На лекціях із особистісного і професійного розвитку рекрутери розповіли, як успішно пройти інтерв'ю та отримати пропозицію від компанії мрії; про ресурси з пошуку роботи, що писати в гугл і інструменти розвитку soft skills та нетворкінг.

Окрім розіграшів фірмової продукції, які спікери проводили безпосередньо під час виступів, відділом працевлаштування випускників були оголошені два конкурси для учасників «NUFT Career Chance-2021»: традиційний конкурс на краще студентське резюме та на кращий відгук у соціальних мережах. На переможців чекають подарунки від спонсорів заходу – компанії «Лантманнен Акса».

Сподіваємося, що кар’єрний захід «NUFT Career Chance-2021» став корисним для здобувачів і випускників, які планують почати свою кар’єру в українських або міжнародних компаніях.

Published on: 23-11-2021
Read also:
Перемагаємо на освітньому фронті

Клуб пакувальників та редакція журналу «Упаковка» за підтримки Міністерства освіти і науки України організували на вищому європейському рівні проведення XVII Всеукраїнського конкурсу студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан-2022». Не зважаючи на складнощі воєнного часу, оргкомітет забезпечив проведення 15 листо...

READ YOURSELF

Перемагаємо на освітньому фронті 16 november 2022

Підсумки 2022-го й плани на майбутнє: відбулося останнє в календарному році засідання вченої ради університету

22 грудня 2022 року в дистанційному режимі відбулося планове засідання вченої ради університету. Останнє в календарному році засідання, вчена рада розпочала з традиційних вітань колег, що відзначили дні народження. Далі перейшли до розгляду питань порядку денного. Виконання Стратегічного плану розвитку університету у 2022 році ґрунтовно розгляну...

READ YOURSELF

Підсумки 2022-го й плани на майбутнє: відбулося останнє в календарному році засідання вченої ради університету 22 december 2022

Студенти-біотехнологи на міжнародній арені

Наукова робота студентів є невід’ємною складовою їх навчального процесу. Тому юні дослідники кафедри біотехнології і мікробіології беруть активну участь у наукових заходах, де здобувають необхідні навички проведення самостійного наукового процесу та опановують сучасні методи науково-дослідної роботи. Починаючи з перших курсів, студенти беруть участ...

READ YOURSELF

Студенти-біотехнологи на міжнародній арені 06 september 2019

Нова дисципліна на кафедрі експертизи харчових продуктів, що викликає зацікавленість у здобувачів

У рамках навчального процесу здобувачі третього курсу кафедри експертизи харчових продуктів опановують нову дисципліну – «Експертиза технологічних процесів», яку викладає доцентка Оксана Вашека. У межах курсу вони провели серію захопливих лабораторних робіт під керівництвом асистентки Анни Логінової, де досліджували особливості термічного обробленн...

READ YOURSELF

Нова дисципліна на кафедрі експертизи харчових продуктів, що викликає зацікавленість у здобувачів 21 march 2025