Н У Х Т

З Днем Державного прапора України!

23 august 2021

З Днем Державного прапора України!

Шановні викладачі, співробітники, студенти!

Сердечно вітаю вас з Днем Державного прапора України!

Це свято нагадує нам про єднання, згуртованість і подвиги нашого народу, здійснені в ім'я Вітчизни, а синьо-жовтий стяг є символом нашої свободи і незалежності, уособлює історичну спадкоємність, могутність і велич нашої країни.

Віддаючи данину поваги прапору України, ми згадуємо її героїчні сторінки, перемоги і досягнення, пишаємося нашими чудовими людьми, надихаємося на творчу працю і нові звершення.

Нехай вистачає нам сил віддано служити Україні, своїм навчанням, своєю натхненою працею примножувати її здобутки. У цей святковий день щиро бажаю усім нам миру, добра, щастя, благополуччя і нових успіхів!

 З повагою,

 vitania

Published on: 23-08-2021
Read also:
Новий навчальний посібник колективу авторів факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка

Вийшов друком новий навчальний посібник «Лабораторний практикум із інновацій в ресторанному бізнесі» науково-педагогічного колективу кафедри готельно-ресторанної справи (авторки – професорка Тетяна Сильчук, доцентки Віта Цирульнікова, Лариса Шаран, Тетяна Іщенко, Оксана Кирпіченкова, Ольга Пушка, Ірина Дітріх, старша викладачка Олена Тищенко, асист...

READ YOURSELF

Новий навчальний посібник колективу авторів факультету ГРТБ імені проф. В. Ф. Доценка 24 april 2024

Вчена рада університету востаннє зібралася у 2023 році

21 грудня у залі засідань відбулося останнє у 2023 році році планове засідання вченої ради університету. На початку привітали колег – завідувачку кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олександру Нєміріч, першого проректора Володимира Ярового і завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проєктування Мик...

READ YOURSELF

Вчена рада університету востаннє зібралася у 2023 році 21 december 2023

Перші НУХТівські поліграфісти впевнено підтвердили свої знання

Сучасний споживач вимагає якісної безпечної харчової продукції, яка крім гарних смакових властивостей має привабливий зовнішній вигляд. Забезпечення цих властивостей харчових продуктів у більшості випадків гарантує упаковка. Враховуючи потребу виробників у фахівцях, які вміють спроектувати упаковку, створити цікавий привабливий дизайн, організуват...

READ YOURSELF

Перші НУХТівські поліграфісти впевнено підтвердили свої знання 21 june 2019

Наукова діяльність, звіти підрозділів і реалізація внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності на засіданні вченої ради університету

25 березня 2021 року в дистанційному режимі відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали традиційно, з вітання колег, що відсвяткували дні народження між засіданнями. Далі голова ради, перший проректор Володимир Яровий довів до відома присутніх інформацію про зміни у складі ради, що відбулися у зв’язку з перевиборами органів сту...

READ YOURSELF

Наукова діяльність, звіти підрозділів і реалізація внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності на засіданні вченої ради університету 25 march 2021