Н У Х Т

Визначена переможниця конкурсу щодо участі у програмі Еразмус+ (KA1 – індивідуальна мобільність) у 2021-2022 н. р.

26 may 2021

Визначена переможниця конкурсу щодо участі у програмі Еразмус+ (KA1 – індивідуальна мобільність) у 2021-2022  н. р.

Еразмус+ – це програма ЄС, що підтримує проєкти, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, підготовки, молоді і спорту. Саме завдяки цій програмі заклади вищої освіти України мають можливість створювати партнерства з вишами держав-членів ЄС та інших країн, запроваджувати міжнародний обмін студентами та викладачами, модернізувати навчальні програми.

Відділ міжнародних зв’язків із радістю повідомляє, що за результатами участі студентів у конкурсному відборі для участі у програмі міжнародної кредитної мобільності Еразмус+ у 2021-2022 н.р. був обраний новий переможець.

Цього року мобільність надав партнер НУХТ – Щецинський Університет (м. Щецин, Польща). Програма передбачена для студентів Навчально-наукового інституту економіки і управління та факультету біотехнології та екологічного контролю (STUDENT MOBILITY FOR TEACHING (STA).

25 травня 2021 р. відбулося засідання конкурсної комісії, яка згідно з Положенням про порядок організації та проведення конкурсу за програмою Еразмус+ КА1 – індивідуальна навчальна кредитна мобільність обрала переможця. До складу комісії увійшли: ректор, професор Олександр Шевченко (голова комісії), директор Навчально-наукового інституту економіки і управління, доцент Олег Шеремет, деканка факультету біотехнології та екологічного контролю, доцентка Наталія Грегірчак, завідувачка кафедри іноземних мов професійного спрямування, доцентка Олена Галинська, начальниця відділу міжнародних зв’язків Ірина Воловик.

Переможницею конкурсу стала здобувачка вищої освіти факультету біотехнології та екологічного контролю Ірина Гулевата.

Вітаємо переможницю та бажаємо успіхів майбутнім учасникам міжнародної кредитної мобільності Еразмус+!

Published on: 26-05-2021
Read also:
Освітня спільнота факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентує університетський потенціал

Потужна студентсько-викладацька команда факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка взяла активну участь у масштабному гастрономічному заході Young Chefs. Urban, який відбувся у КВЦ «Парковий» і став платформою для обміну досвідом, презентації інноваційних гастрономічних практик, синергії між освітнім середовищ...

READ YOURSELF

Освітня спільнота факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка презентує університетський потенціал 24 september 2025

Про поєднання технологічних, економічних та інноваційних аспектів у виробництві на лекції фахівця МК «Галичина»

27 жовтня 2025 року в рамках навчальної дисципліни «Інноваційні промислові та крафтові технології для HoReCa» (змістовний модуль 3: «Інноваційні технології промислового та крафтового виробництва молочних виробів») відбулася гостьова лекція начальника фінансово-аналітичного управління МК «Галичина», кандидата технічних наук Олега Рагозіна. Її тема «...

READ YOURSELF

Про поєднання технологічних, економічних та інноваційних аспектів у виробництві на лекції фахівця МК «Галичина» 27 october 2025

Нові наукові ступені підкорили здобувачі кафедри обліку і аудиту

На кафедрі обліку і аудиту завершилися захисти дипломних робіт здобувачів першого (бакалаврського) і другого (магістерського) ступенів спеціальності 071 «Облік і оподаткування» денної і заочної форми навчання. До захисту були представлені дипломні роботи за сучасною тематикою, сформованою з урахуванням актуальних проблемних питань із обліку, аналі...

READ YOURSELF

Нові наукові ступені підкорили здобувачі кафедри обліку і аудиту 27 february 2019

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – уже вдруге серед топ-120 найкращих шеф-кухарів України

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ), талановитий і натхнений шеф-кухар, гастроентузіаст Андрій Клюс уже вдруге увійшов до рейтингу топ-120 «Ukrainian Culinary Faces». Список топ-120 кулінарів України оголосили під час проведення гастрофоруму «Creative Chefs Summit 2021: Transformation». Це масштабна щорічна пр...

READ YOURSELF

Випускник факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – уже вдруге серед топ-120 найкращих шеф-кухарів України 07 december 2021