Н У Х Т

Вітчизняні інноваційні технології – зарубіжному загалу!

07 february 2025

Вітчизняні інноваційні технології – зарубіжному загалу!

Нині головний тренд в упаковці, ознака здорового тону – її екологічність. Пропонуємо вашій увазі свіжу статтю у німецькому журналі Neue Verpackung про новий пакувальний матеріал на основі паперу з водорозчинним полімерним покриттям, який повторно переробляється разом із іншим паперовими матеріалами. 

Автори статті – перший заступник директора компанії ТАС Евотек Денис Пригодій і доцентка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Наталія Кулик.

Стаття була надрукована напередодні кондитерської виставки «ProSweets-2025», яка проходила у Кельні, тож сподіваємося, що у компанії ТАС Евотек дуже скоро з’являться нові клієнти.

Нагадаємо, що наш університет і ТАС Евотек успішно співпрацюють у освітній сфері – компанія працевлаштовує випускників, приймає студентів освітніх програм «Комп’ютерні технології дизайну та виготовлення упаковки» й «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв» на практику, забезпечує проведення лабораторних занять на інноваційному лабораторному та виробничому обладнанні. 

Published on: 07-02-2025
Read also:
Наш магістрант-біотехнолог серед стипендіатів конкурсу Завтра.UA 2023-2024!

Магістрант першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології Ростислав Коваль, який навчається за освітньо-професійною програмою «Промислова та фармацевтична біотехнологія» (спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»), став переможцем щорічного конкурсу стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука. Цього навчального р...

READ YOURSELF

Наш магістрант-біотехнолог серед стипендіатів конкурсу Завтра.UA 2023-2024! 17 june 2024

Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві від міжнародного експерта

Днями викладачі та здобувачі освіти кафедр технології ресторанної і аюрведичної продукції та готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка взяли участь у онлайн-семінарі «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві», організованому кафедрою готельно-ресторанного бізнесу Одеськ...

READ YOURSELF

Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві від міжнародного експерта 24 march 2025

Успішний захист докторської дисертації на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

14 березня 2021р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.02 відбувся успішний захист дисертації «Науково-технічні засади застосування наноматеріалів для інтенсифікації масообмінних процесів харчових виробництв» доцентом кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Валентином Олішевським на здобуття наукового ...

READ YOURSELF

Успішний захист докторської дисертації на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування 16 april 2021

Про особливості роботи бару в концептуальному закладі дізналися третьокурсники на виїзному занятті

Днями здобувачі третього курсу освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ознайомилися з організацією роботи барів в умовах одного з кращих закладів ресторанного господарства м. Києва, що стало цінним практичним доповненням до навчального процесу. Виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Барна справа та організація ро...

READ YOURSELF

Про особливості роботи бару в концептуальному закладі дізналися третьокурсники на виїзному занятті 10 october 2025