Н У Х Т

З Днем пам'яті і перемоги над нацизмомо у Другій світовій війні

08 may 2025

З Днем пам'яті і перемоги над нацизмомо у Другій світовій війні

вітання

Published on: 08-05-2025
Read also:
Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р.

3-7 квітня 2023 р. у форматі відеоконференції відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р. У підсумковій конференції взяли участь 24 здобувачі із 11 закладів вищої освіти України: Національного університету харчових технологій, О...

READ YOURSELF

Визначені переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології» 2022-2023 н.р. 10 april 2023

Кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів ініціювала підготовку магістрів за абсолютно новим напрямком!

Враховуючу зацікавленість і запити роботодавців, відповідно до оновленої стратегії розвитку Київської області на період 2021-2027 року, яка передбачає здійснення комплексної системи заходів, в яких гармонійно поєднуватимуться високотехнологічна промисловість, екологічне сільське господарство та безпечне довкілля, кафедра технології м'яса і м'ясних ...

READ YOURSELF

Кафедра технології м'яса і м'ясних продуктів ініціювала підготовку магістрів за абсолютно новим напрямком! 31 january 2025

Четвертокурсники-біотехнологи познайомилися з можливостями Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ

Зазвичай у середині осені в Україні відбувається досить знаменна подія – Міжнародна виставка обладнання та технологій для фармацевтичної промисловості «PHARMATechExpo». Здобувачі освітньо-професійної програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» нашого університету в рамках навчальної дисципліни «Мікробіологія, саніт...

READ YOURSELF

Четвертокурсники-біотехнологи познайомилися з можливостями Проблемної науково-дослідної лабораторії НУХТ 18 october 2022

Чудовий результат наших учасниць на конкурсі молодих виноробів у Парижі!

Неймовірний результат продемонстрували здобувачки освітнього ступеня «бакалавр» освітньої програми «Харчові технології та інженерія» – третьокурсниця Надія Бризгалова (група ТБ-3-8) і четвертокурсниця Анастасія Похиленко (група ТБ-4-8) на конкурсі молодих виноробів у Парижі! Надія виборола шосте місце, а Анастасія – чотирнадцяте з 70 конкурсантів,...

READ YOURSELF

Чудовий результат наших учасниць на конкурсі молодих виноробів у Парижі! 01 march 2024