Н У Х Т

Вітаємо з Днем Державного Прапора України!

23 august 2024

Вітаємо з Днем Державного Прапора України!

вітання

Published on: 23-08-2024
Read also:
Рухаємося вперед – започаткована нова освітня програма підготовки магістрів

Інноваційний розвиток харчової промисловості неможливий без висококваліфікованих, конкурентоспроможних фахівців, здатних забезпечити потреби суспільства, ринку праці та держави в питаннях ефективного вирішення комплексних організаційно-технологічних, інженерно-технічних, організаційно-управлінських завдань у виробництві харчової продукції та суміжн...

READ YOURSELF

Рухаємося вперед – започаткована нова освітня програма підготовки магістрів 03 june 2022

World Cleanup Day-2024 у НУХТ: студрада скликає екосвідомих

20 вересня понад 90 мільйонів учасників по всьому світу збираються на толоки, щоб відзначити Всесвітній день прибирання. Гасло цьогорічного дня прибирання в нашій країні – «Зробимо Україну чистою разом!». Студентською радою університету за сприяння адміністрації НУХТ було організовано прибирання території нашого вишу та студмістечка. До акції дол...

READ YOURSELF

World Cleanup Day-2024 у НУХТ: студрада скликає екосвідомих 20 september 2024

Фахівчиня Нацбанку прочитала лекцію першокурсникам-економістам

Днями відбулася зустріч студентів першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійних програм «Економіка підприємства» та «Економіка та правове забезпечення бізнесу» з докторкою економічних наук, начальницею відділу аналізу міжнародної економіки Департаменту монетарної політики та економічного аналізу НБУ Інною Співак. Фахівчиня прочитала лекцію «Н...

READ YOURSELF

Фахівчиня Нацбанку прочитала лекцію першокурсникам-економістам 09 november 2022

Сучасні тенденції та основні проблеми розвитку ринку харчової продукції без глютену в Україні обговорили наші науковці з колегами

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся круглий стіл «Целіакія: проблеми та актуальні питання їх вирішення». Захід був організований із метою обговорення ключових тем щодо сучасних тенденцій та основних проблем розвитку ринку харчової продукції без глютену в Україні. Його ініціатори – д.т.н., професорка Наталія Фролова, д...

READ YOURSELF

Сучасні тенденції та основні проблеми розвитку ринку харчової продукції без глютену в Україні обговорили наші науковці з колегами 02 july 2021