
З прийдешніми Новим роком і Різдвом Христовим! 25 december 2020
25 december 2024
З прийдешніми Новим роком і Різдвом Христовим! 25 december 2020
Сьогодні відбувся успішний захист дисертації «Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням активних стабілізаторів м’ясних систем» на здобуття ступеня доктора філософії у галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» випускником аспірантури кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, с...
READ YOURSELFПНДЛ і кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів вітають ще одного доктора філософії! 29 august 2025
Від початку загарбницьких дій агресора на території нашої країни, студентсько-викладацький колектив навчально-наукового комплексу нашого університету активно й регулярно долучається до волонтерської діяльності, бере участь у найрізноманітніших заходах та ініціативах, всіма доступними способами допомагає нашим захисникам і захисницям наближати нашу ...
READ YOURSELFБлагодійний концерт на підтримку патронатної служби 5-ої Київської ОШБр 30 april 2024
Кваліфікаційна робота «Оцінювання точок контакту бренду зі споживачами» Назарія Навроцького, виконана під науковим керівництвом доцентки кафедри маркетингу Ірини Бойко, посіла ІІ місце на Міжнародному конкурсі кваліфікаційних робіт з маркетингу, реклами, digital-комунікацій та управління брендами за другим (магістерським) рівнем вищої освіти. Конк...
READ YOURSELFВисокий рівень кваліфікаційних робіт наших здобувачів засвідчують перемоги у міжнародних конкурсах 04 july 2024
Дякуємо!
Ми зв'яжемося з вами найближчим часом!