Н У Х Т

Високим рівнем здобутих професійних компетентностей відзначаються магістранти кафедри технології консервування

20 february 2019

Високим рівнем здобутих професійних компетентностей відзначаються магістранти кафедри технології консервування

На кафедрі технології  консервування стартували захисти дипломних магістерських проектів студентів денної та заочної форм навчання освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» та «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів».

Магістрантів із цією знаковою подією привітали завідувач кафедри, професор Олександр Бессараб та викладачі кафедри.

Екзаменаційну комісію очолив генеральний директор ТОВ «Chr. Hansen Україна», доктор технічних наук Олександр Чагаровський. Компанія «Chr. Hansen» –  транснаціональна компанія в сфері біотехнології, яка розробляє рішення на основі натуральних інгредієнтів для харчової промисловості. Компанія є лідером ринку в усіх своїх напрямках: культури і ферменти, здоров’я і харчування людини, а також барвники та їх суміші.

Голова комісії долучився до вітального слова та наголосив на важливості наукових досліджень для подальшого професійного росту магістрантів кафедри технології консервування.

До складу Екзаменаційної комісії, яка оцінювала наукові здобутки магістрантів, увійшли викладачі кафедри, професор Віталій Шутюк і доцент Віта Терлецька. Секретар комісії, яка підтримувала студентів на всіх етапах підготовки до захисту, асистент Олександра Галінська.

Заслухавши доповіді 11 студентів, ознайомившись із дипломними магістерськими проектами, відгуками наукових керівників і зовнішніх рецензентів, Екзаменаційна комісія з атестації здобувачів вищої освіти позитивно їх оцінила. Магістранти під час захисту дипломних проектів продемонстрували високий рівень здобутих професійних компетентностей, сформовані науково-дослідницькі навички, креативність та оригінальність мислення. Голова та члени комісії відзначили наукову актуальність і практичну спрямованість проектів.

Вітаємо випускників із присудженням освітнього ступеня «Магістр» і бажаємо їм успіхів у професійній діяльності!

Published on: 20-02-2019
Read also:
Студенти-міжнародники в гостях у наших воїнів

Першого травня студенти-міжнародники разом із викладачами кафедри міжнародної економіки відвідали поранених військових, що лікуються у Національному інституті хірургії та трансплантології імені О.О. Шалімова. Морально це було... важко, саме важко, особливо спочатку. Травми були в основному осколкові. Як їм сказали пізніше, воєнних з такими пораненн...

READ YOURSELF

Студенти-міжнародники в гостях у наших воїнів 03 may 2023

Звітують добувачі освітньо-наукового ступеня «доктор філософії»

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбулося засідання, де розглянули звіти здобувачів освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» за спеціальністю 162 «Біотехнології та біоінженерія» (нині – G21 «Біотехнології та біоінженерія») про виконання плану наукових досліджень протягом року. Аспіранти представили результати своєї наукової роботи за...

READ YOURSELF

Звітують добувачі освітньо-наукового ступеня «доктор філософії» 23 september 2025

Тепер програма Е2 Екологія і англійською: шукаємо вмотивованих першокурсників!

Кафедра екології та екоменеджменту НУХТ розпочинає набір англомовного потоку студентів на перший курс бакалаврату за програмою Е2 Екологія. З першого вересня студенти-екологи будуть мати вибір навчатися за стандартною україномовною програмою, або за програмою з підсиленим вивченням англійської мови, що включатиме більше годин професійної англійськ...

READ YOURSELF

Тепер програма Е2 Екологія і англійською: шукаємо вмотивованих першокурсників! 13 june 2025

Болгарські колеги відзначили наукову молодь кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв

Цього літа здобувачі вищої освіти і аспіранти кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв брали участь у двох цікавих заходах у Болгарії – науковій конференції молодих вчених і кулінарному марафоні, присвяченому дню Європи. Ці заходи проводили партнери кафедри – Русенський університет та Асоціація «Європейський напрям» (Болгарія)...

READ YOURSELF

Болгарські колеги відзначили наукову молодь кафедри машин і апаратів харчових і фармацевтичних виробництв 11 september 2020