Н У Х Т

Випускникам сертифікатних програм НУХТ вручили сертифікати про успішне завершення курсів

18 june 2019

Випускникам сертифікатних програм НУХТ вручили сертифікати про успішне завершення курсів

18 червня відбулося урочисте вручення сертифікатів випускникам сертифікатних програм «Професія сомельє і науково-практичні основи дегустації вин та алкогольних напоїв» і «Технології в готельно-ресторанному бізнесі».

У церемонії взяли участь проректор з науково-педагогічної та виховної роботи Лариса Арсеньєва, начальник навчально-методичного управління університету Валерій Виговський, керівники програм, доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько і доцент кафедри готельно-ресторанної справи Тетяна Сильчук.

Перш ніж слухачі програм отримали свої сертифікати, їх тепло поздоровила з успішним подоланням ще однієї сходинки на шляху професійного зростання проректор Лариса Арсеньєва. Вона поцікавилася, чи сподобалося їм навчання в рамках програм, що сподобалося й запам’яталося найбільше, і чи будуть вони рекомендувати сертифікатні програми своїм колегам чи друзям. Випускники щиро ділилися враженнями й висловлювали вдячність керівникам і викладачам сертифікатних програм. Багатьом сподобалися заняття, що відбувалися безпосередньо на підприємствах і проводилися фахівцями-практиками. Усі вони відзначили, що відчули значне підвищення свого професійного рівня й готові рекомендувати своїм друзям і знайомим сертифікатні програми університету. До речі, серед нинішніх випускників сертифікатних програм – не лише студенти НУХТ, але й студенти і випускники інших вишів Києва.

Нагадаємо, що сертифікатні програми були започатковані в нашому університеті восени 2016 року за ініціативи ректора Анатолія Українця. Загалом наші фахівці пропонують навчання за 15 різноманітними сертифікатними програмами, навчання за якими відбувається впродовж 40 годин. Групи набираються двічі на навчальний рік – восени і навесні. Безперечними перевагами навчання за сертифікатними програмами є те, що вони не потребують попередньої спецпідготовки, не мають вікових обмежень, розраховані і на студентів (не обов’язково профільних спеціальностей), і на практиків-виробничників, і на пересічних громадян, що прагнуть розвиватися й самовдосконалюватися, а також стають додатковим плюсом при працевлаштуванні.

Published on: 18-06-2019
Read also:
Нагоду поспостерігати за виробництвом на найбільшій пивоварні в Європі отримали студенти-біотехнологи

Напевно, немає нічого цікавішого, ніж мати нагоду спостерігати за виробництвом продуктів, які щодня бачимо на полицях магазинів. Тож студентам-біотехнологам із груп БТ-1-1 та БТ-3-2 поталанило відвідати найбільшу пивоварню в Європі ПрАТ «Оболонь» у супроводі асистента кафедри біотехнології і мікробіології Віктора Удимовича. На початку студентів оз...

READ YOURSELF

Нагоду поспостерігати за виробництвом на найбільшій пивоварні в Європі отримали студенти-біотехнологи 04 june 2019

Тепло Великоднього свята від спільноти кафедри готельно-ресторанної справи нашим Захисникам

Щороку кафедра готельно-ресторанної справи з особливим натхненням готується до святкування світлого свята Великодня. Підготовка розпочинається задовго до самого свята і включає в себе ціле дійство: пошук оригінальних і смачних рецептів великодньої випічки, ретельний підбір інгредієнтів і, звичайно, захопливий та копіткий процес виготовлення святков...

READ YOURSELF

Тепло Великоднього свята від спільноти кафедри готельно-ресторанної справи нашим Захисникам 23 april 2025

Студенти та викладачі Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого – серед організаторів і суддів національного фіналу «Worldskills Ukraine 2020»

6-8 жовтня за підтримки Міністерства освіти і науки України в місті Дніпро на території університету «Дніпровська політехніка» відбувся національний фінал Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine-2020».  Його головна мета – сприяти популяризації сучасних професій. Одна із таких професій – «Мехатроніка». Спонсором змаг...

READ YOURSELF

Студенти та викладачі Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І. С. Гулого – серед організаторів і суддів національного фіналу «Worldskills Ukraine 2020» 08 october 2020

Майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів – активні учасники диктанту національної єдності 2022!

9 листопада, у День української писемності та мови, відбувся традиційний диктант національної єдності. Диктант мав назву «Твій дім», його авторка – українська письменниця та режисерка Ірина Цілик, читала текст народна артистка, Герой України Ада Роговцева. Цей диктант пройшов у знак єдності нашого незламного народу, його писали не тільки українці...

READ YOURSELF

Майбутні фахівці з експертизи харчових продуктів – активні учасники диктанту національної єдності 2022! 10 november 2022