Н У Х Т

Унікальний досвід співпраці викладачів з платформою International Center of Informatics and Computer Science

19 april 2023

Унікальний досвід співпраці викладачів з платформою International Center of Informatics and Computer Science

16 квітня на платформі International Center of Informatics and Computer Scienc) відбулося засідання The 6th International Conference on Computer Science, Engineering and Education Applications (6-ої Міжнародної конференції з комп'ютерних наук, техніки та освітніх програм, Варшава, Польща).          

Організаторами та спонсорами конференції виступили International Center of Informatics and Computer Science, Національний університет «Львівська політехніка», Warsaw University of Technology, Національний авіаційний університет, Polish Operational and Systems Society, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інституту імені Ігоря Сікорського».

Робота конференції була організована в трьох секціях: «Інформатика для управління природними та інженерними процесами», «Удосконалення комп’ютерних алгоритмів і методів» і «Досягнення в технологічних та освітніх підходах».

У роботі секції «Інформатика для управління природними та інженерними процесами» взяв участь авторський колектив у складі викладачок кафедри економіки праці та менеджменту нашого університету, професорки Олени Драган і доцентки Ліани Мазник та науковців Національного університету «Львівська політехніка», професорки Зоряни Двуліт, доцентки Надії Селюченко і асистента Мар’яна Селюченка, які представили результати дослідження «Applying Data Mining Techniques in People Analytics for Balancing Employees' Interests» («Застосування методів інтелектуального аналізу даних в аналізі персоналу для збалансування інтересів співробітників»). Спікеркою виступила доцентка Ліана Мазник.

Платформа International Center of Informatics and Computer Science спрямована на організацію та проведення міжнародних конференцій; допомогу в підготовці матеріалів і публікації статей у виданнях Scopus та WoS; організацію та реалізацію міжнародних проєктів у галузі освітніх технологій тощо.

У процесі роботи секції конференції наші викладачки отримали унікальну можливість поділитися власними науковими здобутками і поспілкуватися з науковцями з різних континентів за різними науковими напрямками.

Published on: 19-04-2023
Read also:
Вчена рада університету прийняла низку важливих рішень

30 травня відбулося планове засідання вченої ради університету. Голова ради, ректор Анатолій Українець за традицією розпочав його з вітання членів вченої ради університету, що відсвяткували дні народження між засіданнями, та вручення атестатів і дипломів про присвоєння вчених звань і наукових ступенів. Зокрема, дипломи доктора наук ректор вручив д...

READ YOURSELF

Вчена рада університету прийняла низку важливих рішень 30 may 2019

Останнє у навчальному році засідання вченої ради університету

29 червня 2023 року в залі засідань відбулося планове, останнє в 2022-2023 навчальному році засідання вченої ради університету. Не порушуючи традицію, розпочали з урочистого. Ректор Олександр Шевченко вручив атестат професора завідувачу кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки Сергію Грибкову. Також привітали членів ради...

READ YOURSELF

Останнє у навчальному році засідання вченої ради університету 29 june 2023

Черговий кіносеанс на кафедрі іноземних мов професійного спрямування

24 травня студентам ІІІ курсу спеціальності «Туризм» старший викладач кафедри іноземних мов професійного спрямування Лада Коваленко представила фільм німецького режисера Вольфганга Беккера «Гуд бай Ленін». Картина розповідає історію німецької сім’ї Кернерів під час падіння Берлінської стіни. Батько сімейства, поїхавши у відрядження на територію ФРН...

READ YOURSELF

Черговий кіносеанс на кафедрі іноземних мов професійного спрямування 27 may 2019

Q&A session із заступником міністра освіти і науки

7 листопада до університету завітали заступник міністра освіти та науки Єгор Стадний і голова підкомітету з питань професійно-технічної та фахової передвищої освіти Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Ольга Коваль. Вони зустрілися зі студентами, викладачами та співробітниками й поспілкувалися стосовно стану і перспек...

READ YOURSELF

Q&A session із заступником міністра освіти і науки 08 november 2019