Н У Х Т

Студент Вінницького коледжу НУХТ врятував людське життя

08 may 2019

Студент Вінницького коледжу НУХТ врятував людське життя

Найцінніше, що є у людини, - це її життя. Воно дається їй тільки раз і кожній - своє. Довге чи коротке, неповторне і звичне, радісне і сумне, солодке, як мед, і гірке, як полин, воно триває лише від народження до смерті, і його не можна прожити двічі.

Приємно відзначити, що студент Вінницького коледжу нашого університету Богдан Вашутін (гр. 3-АМ-2) разом із іншим незнайомцем Віталієм Межибовським врятували з Південного Бугу жінку, яка пізнього вечора впала чи стрибнула зі Староміського мосту.

Під час виховної години заступник директора з виховної роботи Наталія Любчак вручила  Богдану Подяку директора коледжу за мужність, сміливість, відвагу та благородний вчинок порятунку людського життя. Приємним сюрпризом для юнака стала фінансова підтримка від студентської профспілки коледжу.

Одногрупники та весь колектив ВК НУХТ вражені відвагою та героїзмом нашого студента, адже не кожна доросла людина зважилася б на такий вчинок, а юнак не роздумуючи кинувся у холодну воду.

Кожний здатний творити свою долю, але для цього потрібно працювати над собою, формувати характер, волю, набувати хороших звичок, різноманітних вмінь і навичок, вдосконалювати дух і тіло, мати активну життєву позицію.

Висловлюємо вдячність Богдану Вашутіну та його родині! Бажаємо міцного здоров’я, сил та мудрості в подальшому житті!

Published on: 08-05-2019
Read also:
Визнання досягнень наших випускників – краща нагорода для нас

Надійний партнер кафедри біотехнології і мікробіології – Інститут молекулярної біології і генетики (ІМБіГ) Національної академії наук України поділився новиною щодо присвоєння звань старшого дослідника своїм співробітникам, серед яких, цілком передбачувано, і колишня студентка спеціальності «Біотехнологія», а нині – к.б.н., старша наукова співробіт...

READ YOURSELF

Визнання досягнень наших випускників – краща нагорода для нас 08 october 2021

Молоді вчені нашого університету дають консультації глядачам популярних телеканалів

Співробітники телеканалу «Київ – канал європейської столиці» звернулися до нашого університету з проханням надати консультації для телепрограми «Якісне життя». І, звісно ж, наші співробітники кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів погодилися допомогти журналістам підготувати матеріали про фальсифікацію недоброякісними виробниками м’яса та м’я...

READ YOURSELF

Молоді вчені нашого університету дають консультації глядачам популярних телеканалів 04 february 2019

Якість і безпечність – головне завдання фармацевтичних корпорацій, переконалися магістри-біотехнологи

Кожний з нас, відвідуючи аптеку, бажає придбати якісний та ефективний лікарський препарат за доступною ціною. Але ніхто навіть не замислюється про те, яка існує система забезпечення якості ліків, які вимоги до виробництва та як саме фахівці борються за те, щоб до аптек потрапили оригінальні лікарські препарати, а не фальсифікати. Днями магістрам-б...

READ YOURSELF

Якість і безпечність – головне завдання фармацевтичних корпорацій, переконалися магістри-біотехнологи 22 march 2019

У Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо» захищали свої кваліфікаційні роботи кращі магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

У рамках співпраці між ТОВ «Сільпо-Фуд» та Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ, 20 лютого 2019 року відбувся захист магістерських робіт у Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо». Кращі студенти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів, які навчалися за освітньою програмою «Технології зберігання, консервув...

READ YOURSELF

У Департаменті навчання та розвитку персоналу мережі «Сільпо» захищали свої кваліфікаційні роботи кращі магістранти кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 22 february 2019