Н У Х Т

Перемоги магістрів-біотехнологів не закінчуються!

23 april 2019

Перемоги магістрів-біотехнологів не закінчуються!

19 квітня на базі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відбулася ХІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція «Біотехнологія XXI століття», присвячена 185-річчю з дня народження Дмитра Менделєєва. Традиційно кафедра біотехнології і мікробіології НУХТ охоче та із зацікавленням долучається до таких заходів. Цього року представником кафедри стала магістрантка І року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Оксана Боднар.

Декан факультету біотехнології і біотехніки КПІ Олексій Дуган був радий вітати всіх охочих пізнавати нові здобутки біотехнології. На цій конференції усі присутні мали можливість ознайомитись із науковими напрацюваннями у сфері біотехнології рослин співробітників Інституту клітинної біології та генетичної інженерії, з яким співпрацює даний факультет.

Після пленарного засідання та невеликої перерви на каву до слова були запрошені студенти, магістранти та аспіранти для представлення своїх наукових досліджень. Варто зазначити, що окрім студентів із різних вишів Києва, своїми науковими розробками прийшла поділитись школярка 10 класу Єлизавета Кузнєцова, яка, не зважаючи на свій молодий вік, на досить високому рівні презентувала роботу «Отримання культури «бородатих коренів» на моделі амаранту».

Усі учасники секції «Промислова, харчова, сільськогосподарська, фармацевтична та медична біотехнологія» представили свої роботи на високому науковому рівні. Тим не менш, за рішенням членів журі І місце виборола наша магістрантка Оксана Боднар, яка представила роботу «Антивірусна дія іонів церію за їх взаємодії з біологічними розчинами».

Це ще раз підтверджує те, що кафедра біотехнології і мікробіології НУХТ готує студентів високого наукового рівня!

Published on: 23-04-2019
Read also:
Наші здобувачі у Міністерстві фінансів України

Здобувачі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» 25 квітня долучилися до онлайн-заходу «День відкритих дверей у Міністерстві фінансів України», під час якого ознайомилися з внутрішніми процесами та системою роботи Міністерства, актуальними вакансіями для стажування студентів тощо. Особливу зацікавленість демонстрували здобув...

READ YOURSELF

Наші здобувачі у Міністерстві фінансів України 09 may 2023

Наші здобувачки гідно представили Україну на конкурсі у Франції

Уже третій рік поспіль здобувачі кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства на запрошення Ministere de l'agriculture et de la souverainete alimentaire беруть участь у Конкурсі молодих дегустаторів вина на Salon International De L’ Agriculture у Парижі. У цьому році Україну представляли здобувачки освітньої програми «Харчові технології»,...

READ YOURSELF

Наші здобувачки гідно представили Україну на конкурсі у Франції 04 march 2025

Практичне розуміння використання lean-інструментів набувають магістранти

Ритми і виклики сучасного світу виробництва харчових продуктів вимагають глибокого поєднання наукових теоретичних знань і розвинених практичних навиків. Їх набуття на міждисциплінарній освітньо-науковій програмі «Lean-виробництво харчової продукції» забезпечується завдяки співпраці науковців і провідних міжнародних фахівців із багаторічним досвідом...

READ YOURSELF

Практичне розуміння використання lean-інструментів набувають магістранти 17 december 2024