Н У Х Т

НУХТ – у 25-ці найпопулярніших серед вступників вишів

27 august 2020

НУХТ – у 25-ці найпопулярніших серед вступників вишів

22 серпня завершився основний етап цьогорічної вступної кампанії – подання електронних заяв.

Інформаційний портал OSVITA.UA склав ТОП-100 найпопулярніших вишів серед цьогорічних вступників на освітній ступень «бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти.

Надзвичайно приємно, що серед лідерів по кількості заяв від цієї категорії вступників, і наш університет. Він посів 25 місце у рейтингу із 8736 заявами. Загалом же, за даними інформаційної системи «Вступ.ОСВІТА.UA», за усіма формами навчання у 2020 році до НУХТ вступники подали 11029 заяв.

На жаль, як і у попередні роки збереглася тенденція до вибору майбутніми бакалаврами правових, управлінських, гуманітарних та IT-спеціальностей. Тим не менше, до ТОП-10 за кількістю поданих заяв входять п’ять спеціальностей, за якими готують і у нашому університеті. Це – «Менеджмент», «Комп’ютерні науки», «Економіка», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Маркетинг».

Серед навчально-наукових підрозділів нашого вишу за кількістю поданих заяв лідируючі позиції займають Навчально-науковий інститут економіки і управління (понад 3,5 тисячі заяв,середній конкурс на бюджет за денною формою навчання – 31 особа на місце), факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (близько 2 тисяч заяв, середній конкурс на бюджет за денною формою навчання – 10 осіб на місце, Навчально-науковий інститут харчових технологій (майже 1000 заяв, середній конкурс на бюджет за денною формою навчання – 3 особи на місце).

Published on: 27-08-2020
Read also:
На що звернути увагу під час вибору йогурта: фахівець НУХТ надала роз’яснення глядачам каналу «Київ»

Команда телеканалу «Київ» завітала на кафедру технології молока і молочних продуктів із метою підготовки випуску на тему «На що звернути увагу під час вибору йогурта». Роз’яснення телевізійникам дала заступниця директора Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ, доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Анастасія Пухляк. ...

READ YOURSELF

На що звернути увагу під час вибору йогурта: фахівець НУХТ надала роз’яснення глядачам каналу «Київ» 15 july 2019

Рубіжна риска здобувачів-хімтехнологів

Завершили своє навчання бакалаври спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія». Рубіжна риска була підведена під час захистів дипломних проєктів, які заслухала Екзаменаційна комісія у складі завідувачки кафедри, професорки Тамари Носенко та доцентів кафедри Наталії Сабадаш, Тетяни Бойчук, Олени Подобій. В умовах карантину багато часу та зус...

READ YOURSELF

Рубіжна риска здобувачів-хімтехнологів 10 july 2020

Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ

21-21 січня 2019 року колектив студентів і викладачів Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ урочисто відзначив вікову річницю проголошення Акту Злуки Української та Західноукраїнської Народних Республік. Група студентів разом із викладачем Валентином Решетняком відвідала філію №2 Центральної міської бібліотеки, де була розгорнута потужна в...

READ YOURSELF

Вікову річницю проголошення Акту Злуки відзначили у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ 23 january 2019

Книжкові новинки від наших фахівців

Наші викладачі й науковці продовжують видавати сучасну навчальну літературу та оприлюднювати результати своїх досліджень. Одразу дві книжкові новинки презентують цього травня фахівці Інституту післядипломної освіти НУХТ. У видавництві ІНКОС вийшов друком навчальний посібник «Борошняні кондитерські вироби: технологія та устаткування». Авторський ко...

READ YOURSELF

Книжкові новинки від наших фахівців 26 may 2021