Н У Х Т

Неординарні дипломні рішення актуальних HR-проблем презентували випускники освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці»

26 june 2019

Неординарні дипломні рішення актуальних HR-проблем презентували випускники  освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці»

Шалений ритм життя, недоспані ночі, нервування … можна видихнути і розмістити такий довгоочікуваний пост «Мамо, я бакалавр!» в Instagram.

Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту щиро вітають своїх 28 випускників освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» із захистом, за результатами якого третина отримала оцінку «відмінно» і двоє – рекомендацію до вручення дипломів із відзнакою; вдячні роботодавцям із числа ІТ-компаній, банків і страхових агенцій, ресторанів, виробничих і комунальних підприємств за надані бази практики, а власне студентам – за плідні роки співпраці, неординарні дипломні рішення актуальних HR-проблем – хантингу HiPo-кандидатів, підвищення лояльності і умотивованості персоналу, продуктивності праці, управління поведінкою працівників і соціально-психологічним кліматом в колективі, просування бренду роботодавця на ринку праці та поліпшення внутрішньо корпоративного PR, діджиталізацію робочих місць та інших.

На один із захистів до «без 5 хвилин» ейчарів завітали співробітники ПриватБанку, які високо оцінили пропоновані ідеї та шляхи їх реалізації, презентували можливості онлайн- і офлайн-стажувань для молодих спеціалістів, гнучкі формати зайнятості, а дехто зі студентів отримав пропозицію на роботу в секторі обслуговування корпоративних клієнтів.

Оскільки практично всі випускники цього року вирішили вступати до магістратури, викладачі-управлінці персоналом бажають їм наснаги та успіхів у здачі ЗНО і фаху. До зустрічі на парах!      

 

Published on: 26-06-2019
Read also:
У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст»

23-24 травня на базі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся ІІ-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» (спеціалізація «Виробництво харчової продукції») серед студентів закладів освіти, що здійснюють підготовку за освітнім рівнем «молодший спеціаліст». Захід проводився за підтримки ...

READ YOURSELF

У НУХТ визначили переможців Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Харчові технології» серед студентів освітнього рівня «молодший спеціаліст» 27 may 2019

Підсилюємо матеріально-технічну базу

Асистенти кафедри електропостачання та енергоменеджменту, доктори філософії Володимир Романюк і Владислав Шпак та старший викладач кафедри, доктор філософії Петро Зінькевич зібрали комбінований стенд для дослідження роботи пристроїв автоматичного ввімкнення резерву (АВР), які були надані партнером кафедри, компанією-виробником CHINT. Пристрої АВР ...

READ YOURSELF

Підсилюємо матеріально-технічну базу 03 july 2025

Наші викладачі спілкуються з іспанськими фахівцями з кібербезпеки

Кібербезпека – один із ключових безпекових напрямів, у тому числі економічної безпеки, який був, є й залишається пріоритетним. Тож до України завітали представники Державної агенції з кібербезпеки Іспанії INSIBE, які зустрілися з викладачами та представниками бізнесу нашої країни. Метою зустрічі було узгодження дій щодо початку співпраці в напрямку...

READ YOURSELF

Наші викладачі спілкуються з іспанськими фахівцями з кібербезпеки 26 july 2023

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» успішно завершено!

30 квітня на кафедрі експертизи харчових продуктів в онлайн-форматі відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» за спеціальністю 181 «Харчові технології». Цей захід об’єднав талановитих студентів із провідних закладів вищої освіти України: Харківського національного економічного ун...

READ YOURSELF

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» успішно завершено! 01 may 2025