Н У Х Т

Неординарні дипломні рішення актуальних HR-проблем презентували випускники освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці»

26 june 2019

Неординарні дипломні рішення актуальних HR-проблем презентували випускники  освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці»

Шалений ритм життя, недоспані ночі, нервування … можна видихнути і розмістити такий довгоочікуваний пост «Мамо, я бакалавр!» в Instagram.

Викладачі кафедри економіки праці та менеджменту щиро вітають своїх 28 випускників освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» із захистом, за результатами якого третина отримала оцінку «відмінно» і двоє – рекомендацію до вручення дипломів із відзнакою; вдячні роботодавцям із числа ІТ-компаній, банків і страхових агенцій, ресторанів, виробничих і комунальних підприємств за надані бази практики, а власне студентам – за плідні роки співпраці, неординарні дипломні рішення актуальних HR-проблем – хантингу HiPo-кандидатів, підвищення лояльності і умотивованості персоналу, продуктивності праці, управління поведінкою працівників і соціально-психологічним кліматом в колективі, просування бренду роботодавця на ринку праці та поліпшення внутрішньо корпоративного PR, діджиталізацію робочих місць та інших.

На один із захистів до «без 5 хвилин» ейчарів завітали співробітники ПриватБанку, які високо оцінили пропоновані ідеї та шляхи їх реалізації, презентували можливості онлайн- і офлайн-стажувань для молодих спеціалістів, гнучкі формати зайнятості, а дехто зі студентів отримав пропозицію на роботу в секторі обслуговування корпоративних клієнтів.

Оскільки практично всі випускники цього року вирішили вступати до магістратури, викладачі-управлінці персоналом бажають їм наснаги та успіхів у здачі ЗНО і фаху. До зустрічі на парах!      

 

Published on: 26-06-2019
Read also:
Із п’ятизірковим готелем «Fairmont Grand Hotel Kyiv» познайомилися студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Наставники кафедри готельно-ресторанної справи організовують пізнавально-культурні позанавчальні заходи для студентів своїх академічних груп. Так, наставники груп ГС-2-6 і ГС-1-6, доцент кафедри Лариса Шаран і асистент Юлія Мирошник разом зі студентами відвідали п’ятизірковий готель «Fairmont Grand Hotel Kyiv», розташований у центрі історичного Под...

READ YOURSELF

Із п’ятизірковим готелем «Fairmont Grand Hotel Kyiv» познайомилися студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 03 june 2019

До обговорення питань органічного харчування для дітей долучилися викладачі університету

Викладачі кафедр технології хлібопекарських і кондитерських виробів та технології м’яса і м’ясних продуктів взяли участь у Міжнародній конференції «Органічна переробка та торгівля: їжа нового покоління!». Цього року головною була обрана тема «Органічне харчування для дітей». Організаторами заходу стали ГС «Органічна Україна», ТОВ «Органік Стандарт...

READ YOURSELF

До обговорення питань органічного харчування для дітей долучилися викладачі університету 04 november 2021

НУХТ утретє став володарем Кубка України з пляжного футболу серед ЗВО!

З 11 по 13 липня у місті Києві, в Гідропарку відбувся Кубок України з пляжного футболу серед студентів закладів вищої освіти. У запеклій боротьбі перемогу і Кубок України з пляжного футболу серед чоловічих команд студентів ЗВО виборола збірна нашого університету, і це – вже третій кубок за останні 4 роки! Перед цим команда НУХТ ставала володарями ...

READ YOURSELF

НУХТ утретє став володарем Кубка України з пляжного футболу серед ЗВО! 14 july 2023

Викладачки НУХТ у ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені Л.І. Медведя»

Наші викладачі і науковці тісно й плідно співпрацюють із вітчизняними та зарубіжними колегами не лише харчової, але й інших галузей, а також із провідними медичними установами. У рамках договору про співпрацю між нашим університетом і ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені Л.І. Медведя» МОЗ України директ...

READ YOURSELF

Викладачки НУХТ у ДП «Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені Л.І. Медведя» 31 january 2022