Н У Х Т

Науковці НУХТ включені до складу експертної ради МОН

09 december 2022

Науковці НУХТ включені до складу експертної ради МОН

Згідно з наказом МОН від 02.12.2022 №1092 «Про затвердження персонального складу експертних рад Міністерства освіти і науки України з питань атестації наукових кадрів» до складу експертної ради Міністерства освіти і науки України з питань атестації наукових кадрів:

- з агропромислового комплексу та продовольства включено докторів технічних наук Володимира Зав’ялова (кафедра процесів і апаратів харчових виробництв), Олега Кузьміна (кафедра технології ресторанної та аюрведичної продукції) та Галину Поліщук (кафедра технології молока і молочних продуктів);

- з хімічних наук та хімічних технологій включено докторку хімічних наук Світлану Бондаренко (кафедра харчової хімії).

Ми вдячні Міністерству освіти і науки України за високу оцінку та визнання вагомого внеску наших науковців, які за рахунок свого багаторічного досвіду слугуватимуть на благо державної науки згідно зі стратегічним розвитком України.

Вітаємо наших вчених зі створенням та реалізацією наукового потенціалу Національного університету харчових технологій для відродження нашої країни! Працюємо – перемагаємо! Слава Україні!

Published on: 13-12-2022
Read also:
Рубіжна риска здобувачів-хімтехнологів

Завершили своє навчання бакалаври спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія». Рубіжна риска була підведена під час захистів дипломних проєктів, які заслухала Екзаменаційна комісія у складі завідувачки кафедри, професорки Тамари Носенко та доцентів кафедри Наталії Сабадаш, Тетяни Бойчук, Олени Подобій. В умовах карантину багато часу та зус...

READ YOURSELF

Рубіжна риска здобувачів-хімтехнологів 10 july 2020

Блискучий приклад запровадження дуальної освіти на кафедрі технології молока і молочних продуктів: працює і в карантин

На кафедрі технології молока і молочних продуктів уже другий рік успішно продовжується практика запровадження елементів дуальної форми здобуття освіти, що передбачає поєднання навчання в університеті з навчанням на робочому місці на молокопереробному підприємстві. У 2019-2020 навчальному році тристоронній договір щодо підготовки фахівця освітнього...

READ YOURSELF

Блискучий приклад запровадження дуальної освіти на кафедрі технології молока і молочних продуктів: працює і в карантин 30 april 2020