Н У Х Т

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти високо цінує роботу викладачів НУХТ

29 march 2024

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти високо цінує роботу викладачів НУХТ

Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти висловило подяку завідувачеві кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, професору Олександру Гавві за роботу у складі галузевої експертної ради з механічної інженерії і внесок у роботу галузевих експертних рад та Національного агентства забезпечення якості вищої освіти загалом.

Професор Олександр Гавва – сильний та відповідальний дослідник і викладач, куратор потужної наукової пакувальної школи, фундатор трьох освітніх програм, які разом із іншими під його керівництвом є успішними та здобули визнання у світі. Працюючи у галузевій експертній раді, Олександр Миколайович прикладає багато зусиль для розвитку механічних спеціальностей, пошуку кращих рис та інноваційних практик і надихає інших до постійного розвитку.

Приємно, що досвід і робота наших викладачів високо цінуються!

Published on: 29-03-2024
Read also:
Віртуальна мандрівка Україною у День вишиванки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Щороку в Україні в третій четвер травня святкується День вишиванки. Цей день присвячується родині та родоводу. Зазвичай у цей день люди одягають вишиванки, йдуть у них на навчання, роботу, влаштовують тематичні заходи. У Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ традиційно в цей день проводять танцювальний флешмоб і тематичні фотосесі...

READ YOURSELF

Віртуальна мандрівка Україною у День вишиванки на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 22 may 2020

Наукові видання університету входять до переліку наукових фахових видань України

У нашому університеті від самого створення один із пріоритетних напрямків – розвиток наукових досліджень. А де дослідження – там і оприлюднення їх результатів. Тож наукові видання завжди були невід’ємною частиною наукового процесу. Вступникам, що вже зараз задумуються не лише про вибір спеціальності, але й про своє можливе наукове майбутнє, безпере...

READ YOURSELF

Наукові видання університету входять до переліку наукових фахових видань України 02 august 2021

Найкращі бармени і бариста навчаються на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ

Випускники факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможці конкурсу «Cofftails-2020» з приготування коктейлів на основі коньяку та кави. Випускник спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і власник кав’ярні «Transit 33/34» Владислав Дудар – 1 місце. Випускник спеціальності «Харчові технології», бартендер і співвласник «Lion...

READ YOURSELF

Найкращі бармени і бариста навчаються на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ 21 september 2020

Ніщо не стане на заваді: відбулося планове засідання вченої ради університету

27 жовтня 2022 року в дистанційному режимі відбулося планове засідання вченої ради університету. І хоча воно неодноразово переривалося повітряними тривогами, вчена рада поверталася до роботи після оголошення відбою й плідно попрацювала над питаннями життя й діяльності університету. Розпочали традиційно, привітавши колег, що відсвяткували дні народ...

READ YOURSELF

Ніщо не стане на заваді: відбулося планове засідання вченої ради університету 27 october 2022