Наукові школи нашого університету мають давні традицій й заслужений авторитет. Приємно, що наукова спільнота дослухається і до думки наших молодих учених. Так, доцентка кафедри технології консервування Ольга Дущак увійшла до складу разової спеціалізованої вченої ради з розгляду та проведення захисту дисертації на здобуття ступеня доктора філософії з галузі знань 18 «Виробництво та технології» за спеціальністю 181 «Харчові технології» у Таврійському державному агротехнологічому університеті імені Дмитра Моторного.
22 липня наша викладачка взяла участь у засіданні спецради, де опонувала дисертаційне дослідження Павла Булгакова на тему «Удосконалення технології зберігання спаржі з використанням комбінованого біополімерного покриття». Вона ґрунтовно проаналізувала представлене дослідження та надала свій відгук і зауваження щодо актуальності, ступеня обґрунтованості наукових положень, висновків і рекомендацій, достовірності та наукової новизни одержаних результатів, а також повноти їх викладення в наукових працях.
Науковиця акцентувала, що зроблені нею зауваження жодним чином не впливають на рівень виконаних досліджень, їх практичне та економічне значення, а є лише рекомендаціями для подальшої роботи над темою і резюмувала, що здобувач заслуговує на присвоєння ступеня «доктор філософії».