Н У Х Т

Магістр кафедри інформаційних систем – володар Гран-Прі «LED Expo Awards 2019»

13 september 2019

Магістр кафедри інформаційних систем – володар Гран-Прі «LED Expo Awards 2019»

Магістр кафедри інформаційних систем факультету автоматизації і комп’ютерних систем Владислав Третьяк отримав Гран-Прі Виставки світлодіодного освітлення «LED Expo Awards 2019» за наукову студентську роботу «Розроблення інформаційної системи управління замкнутої екосистеми з використанням модулю регулювання освітлення».

Гран-Прі «LED Expo Awards 2019» – це конкурс реалізованих проектів, ідей і розробок у всіх областях застосування світлодіодного освітлення і світлодіодних рішень, розумного і екоосвещенія.

Мета конкурсу – виявлення кращих компаній, що створюють найбільш інноваційні та ефективні, естетичні та екологічні проекти в сфері сучасного освітлення.

Споживачам конкурс дає можливість побачити найкращі роботи в області ефективного освітлення і вибрати кращих постачальників і виробників, а учасникам – відмінний шанс представити широкому колу потенційних споживачів свої роботи і можливості, знайти нових замовників.

За умовами конкурсу проект повинен бути реалізований в Україні або українською фірмою. Професійне журі, оцінюючи проекти, брало до уваги інноваційність (новизну використовуваних у проекті технічних рішень), дизайн і естетику (художньо-технічні рішення, що підсилюють візуальну привабливість об'єкта), креативність, унікальність, функціональність (які нові, додаткові можливості надає проект), масштабність (значущість проекту), ефективність (економічні чи інші найбільш важливі показники проекту, наприклад, соціальні, екологічність, безпеку або інші). По кожному з критеріїв за 10-ти бальною шкалою члени журі виставляли оцінку. Сумарна кількість балів визначала переможця.

Вітаємо нашого студента! Так тримати!

 

Published on: 13-09-2019
Read also:
Здобувачі освіти і слухачі сертифікатної програми опановують технології крафтових сирів і йогуртів

У Навчально-науковому інституті харчових технологій на кафедрах технології м'яса і м'ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів у of- та online-форматахі, які об'єднали понад 60 учасників, відбувся майстер-клас «Інновації та особливості приготування крафтового сиру кисломолочного та йогурту». Захід проведений для слухачів сертифікат...

READ YOURSELF

Здобувачі освіти і слухачі сертифікатної програми опановують технології крафтових сирів і йогуртів 12 march 2024

Успішно захистила дисертаційну роботу аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук Ольгою Дулькою, яка представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.04 зі спеціальності 05.18.05 – «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння» дисертаційну роботу «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої вод...

READ YOURSELF

Успішно захистила дисертаційну роботу аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 05 december 2019

Викладання лекційного матеріалу англійською мовою – позитивний досвід кафедри експертизи харчових продуктів

Відповідно до Стратегічного плану розвитку Національного університету харчових технологій на 2021-2025 рр. 14 березня поточного року з дисципліни «Харчові алергени» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» проведено заняття англійською мовою «Methods of detect...

READ YOURSELF

Викладання лекційного матеріалу англійською мовою – позитивний досвід кафедри експертизи харчових продуктів 16 march 2023

Вражаючі здобутки наших магістрантів-менеджерів

Магістранти освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» під керівництвом професорки кафедри економіки праці та менеджменту, гарантки програми Світлани Бурлуцької взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «LoNG-2021» (Look of New Generation/Погляд нового покоління) «Блокчейн приходить в Україну», що тривав з 1 жовтня по 14...

READ YOURSELF

Вражаючі здобутки наших магістрантів-менеджерів 20 december 2021