Н У Х Т

Лідируючі позиції університету у підготовці фахівців із мехатроніки знову підтвердили наші студенти

21 october 2019

Лідируючі позиції університету у підготовці фахівців із мехатроніки знову підтвердили наші студенти

19-20 вересня в Дніпрі на території парку розваг «Лавина» відбувся четвертий фестиваль «Interpipe TechFest». Його головна мета – сприяти популяризації інженерії, робототехніки і технологій, зокрема й нової спеціальності – мехатроніки. Організатор фестивалю, велика металургійна компанія «Interpipe» забезпечує суспільний інтерес до технічних спеціальностей та інженерії.

У рамках фестивалю, за підтримки компанії «Interpipe» відбулося змагання «Mechatronic Battle» у трьох лігах – серед команд шкіл, коледжів, студентів і підприємств України. 

Організатори фестивалю спільно з компанією «Festo» запросили для підготовки, проведення й суддівства змагань із компетенції мехатроніка в студентській та промисловій лігах призерів і переможців змагань «Мехатроніка в машинобудуванні», студентів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ Івана Глущенка, Даніїла Філозофа, Марію Аліпатову та професора кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, керівника команди чемпіонів змагань World Skills Ukraine Миколу Якимчука. Протягом двох днів перед початком змагань студенти проводили майстер-класи для команд підприємств України та вишів дніпровського регіону, які відвідали більше 30 учасників. Майстер-класи проходили в навчальному центрі заводу «Interpipe» на обладнанні компанії «Festo».

Під час проведення фестивалю експерти НУХТ надавали командам допомогу стосовно роботи стендів, а також взяли учать у роботі журі змагань. Цьогорічні змагання «Mechatronic Battle» користувалися великим інтересом та попитом у відвідувачів виставки. Підтвердженням цього є відвідування виставки та змагань міністром освіти і науки України Ганною Новосад.

У черговий раз студенти Національного університету харчових технологій продемонстрували високий рівень підготовки в напрямку інженерії та підтвердили лідируючі позиції університету з мехатроніки.

Вітаємо команду організаторів зі вдалим завершенням фестивалю та бажаємо подальших творчих здобутків!

Published on: 21-10-2019
Read also:
НУХТ – у ТОП-50 наукометричного моніторингу вишів України!

Днями був оприлюднений щорічний рейтинг українських закладів вищої освіти за показниками даних наукометричної бази SciVerse Scopus, ранжування у якому відбувається за показниками цитованості наукових статей, опублікованих закладами освіти або їхніми фахівцями. У квітневому рейтингу 2023 року наш університет посів 45 місце з 204 українських вишів, ...

READ YOURSELF

НУХТ – у ТОП-50 наукометричного моніторингу вишів України! 26 april 2023

Робочий візит експерта SES

У рамках програми Німецької міжнародної служби академічних обмінів (SES, Senior Experten Service) в нашому університеті протягом трьох тижнів із робочим візитом перебував експерт, доктор Хельмут Блумбах, який має багаторічний досвід створення концепції та реалізації програм, направлених на підтримку університетів та їх міжнародної співпраці. Зокрем...

READ YOURSELF

Робочий візит експерта SES 02 november 2021

Наукові перемоги: перший доктор філософії у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ

19 лютого 2021 року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.002 аспірантка кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Таїса Гончаренко успішно захистила дисертацію «Удосконалення технології посічених напівфабрикатів з використанням білково-вуглеводних композицій» на здобуття наукового ступеня доктора філософії (PhD). Наукова ке...

READ YOURSELF

Наукові перемоги: перший доктор філософії у Навчально-науковому інституті харчових технологій НУХТ 25 february 2021