Н У Х Т

Лідируючі позиції університету у підготовці фахівців із мехатроніки знову підтвердили наші студенти

21 october 2019

Лідируючі позиції університету у підготовці фахівців із мехатроніки знову підтвердили наші студенти

19-20 вересня в Дніпрі на території парку розваг «Лавина» відбувся четвертий фестиваль «Interpipe TechFest». Його головна мета – сприяти популяризації інженерії, робототехніки і технологій, зокрема й нової спеціальності – мехатроніки. Організатор фестивалю, велика металургійна компанія «Interpipe» забезпечує суспільний інтерес до технічних спеціальностей та інженерії.

У рамках фестивалю, за підтримки компанії «Interpipe» відбулося змагання «Mechatronic Battle» у трьох лігах – серед команд шкіл, коледжів, студентів і підприємств України. 

Організатори фестивалю спільно з компанією «Festo» запросили для підготовки, проведення й суддівства змагань із компетенції мехатроніка в студентській та промисловій лігах призерів і переможців змагань «Мехатроніка в машинобудуванні», студентів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого НУХТ Івана Глущенка, Даніїла Філозофа, Марію Аліпатову та професора кафедри мехатроніки та пакувальної техніки, керівника команди чемпіонів змагань World Skills Ukraine Миколу Якимчука. Протягом двох днів перед початком змагань студенти проводили майстер-класи для команд підприємств України та вишів дніпровського регіону, які відвідали більше 30 учасників. Майстер-класи проходили в навчальному центрі заводу «Interpipe» на обладнанні компанії «Festo».

Під час проведення фестивалю експерти НУХТ надавали командам допомогу стосовно роботи стендів, а також взяли учать у роботі журі змагань. Цьогорічні змагання «Mechatronic Battle» користувалися великим інтересом та попитом у відвідувачів виставки. Підтвердженням цього є відвідування виставки та змагань міністром освіти і науки України Ганною Новосад.

У черговий раз студенти Національного університету харчових технологій продемонстрували високий рівень підготовки в напрямку інженерії та підтвердили лідируючі позиції університету з мехатроніки.

Вітаємо команду організаторів зі вдалим завершенням фестивалю та бажаємо подальших творчих здобутків!

Published on: 21-10-2019
Read also:
НУХТ традиційно збирає цукрову громаду на наймасштабніший галузевий форум

Березень – місяць, коли в нашому університеті традиційно збираються цукровики України, а також близького і дальнього зарубіжжя. Для багатьох із них це – нагода знову навідати Альма матер, а ще поділитися своїми здобутками, задумами, а то й проблемами з колегами, однодумцями й друзями, знайти нових партнерів і нові ринки збуту для продукції своїх пі...

READ YOURSELF

НУХТ традиційно збирає цукрову громаду на наймасштабніший галузевий форум 21 january 2020

Гість кафедри технології молока і молочних продуктів – відомий джелатер’є

24 березня в Європі святкують День Gelato. І так співпало, що саме 24 березня 2021 року для бакалаврів і магістрів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», кафедрою технології молока і молочних продуктів була організована гостьова лекція «Моя професія – джелатер’є». Гість кафедри – Массімо Джеларті (Максим Голубєв), відомий  в Ук...

READ YOURSELF

Гість кафедри технології молока і молочних продуктів – відомий джелатер’є 25 march 2021

Тренди кондитерського мистецтва від власника homemade-кондитерської та успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся науковий семінар «Сучасні тенденції розвитку спеціалізованих закладів ресторанного господарства в умовах сьогодення». Організаторка і модераторка заходу – доцентка Тетяна Нікітіна, на запрошення якої до академічного онлайн-простору кафедри завітав успішний випускник, талановитий кондитер, власник hom...

READ YOURSELF

Тренди кондитерського мистецтва від власника homemade-кондитерської та успішного випускника кафедри готельно-ресторанної справи 09 november 2021

Захист комплексної магістерської роботи вперше відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вперше на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист комплексної магістерської роботи «Наукове обґрунтування та розробка технологій аюрведичних харчових продуктів і косметичних засобів з використанням прянощів та їх олійних екстрактів». До роботи були залучені студенти, які здобувають освітній ступінь «магістр» за спеці...

READ YOURSELF

Захист комплексної магістерської роботи вперше відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 february 2019