Н У Х Т

Лекція доцентки Жешувського університету (Польща) для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

20 october 2021

Лекція доцентки Жешувського університету (Польща) для здобувачів освіти кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів у онлайн-форматі відбулася гостьова лекція «Effect of extract from chokeberry on the properties of stored potato starch gels» доцентки Жешувського університету (Польща) Грети Адамчик  для здобувачів освітнього ступеня «Магістр», освітніх  програм «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних  харчових  продуктів»  у рамках вивчення дисциплін «Інновації в  технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів», «Практичні проблеми в технологіях борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів» і «Основні принципи та вимоги до органічних харчових продуктів». До лекції також долучилися здобувачі вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр», освітньої програми «Харчові технології та інженерія», для яких інформація стала корисною в рамках вивчення дисципліни «Технології харчових концентратів».

Лекцію відвідали понад 70 учасників. Під час жвавої дискусії і обговорення здобувачі вищої освіти та викладачі отримали цікаву інформацію, яка стане у пригоді під час виконання наукових досліджень і  розроблення рецептур нових функціональних харчових  продуктів.

Колектив кафедри висловлює вдячність шановній доцентці Греті Адамчик і сподівається на подальшу співпрацю. 

 

Published on: 20-10-2021
Read also:
Біоцементація як альтернатива асфальтному покриттю

Нещодавно журналісти телеканалу 1+1 завітали на кафедру біотехнології і мікробіології НУХТ із метою підготовки сюжету щодо можливості реалізації в Україні наукових доробок вітчизняних учених у галузі біоцементації. Інтерв’ю на дану тему дав доктор технічних наук, доцент кафедри Віктор Стабніков. Ним був розроблений і протестований у пілотному вироб...

READ YOURSELF

Біоцементація як альтернатива асфальтному покриттю 08 may 2019

Ділова зустріч фахівців України та Польщі щодо перспектив міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива

28 жовтня 2021 р. відбулася ділова зустріч доцентки Жешувського університету (Польща) Магдалени Буньовскої, завідувачки кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ, професорки Галини Поліщук, доцентки кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ Оксани Петруші та аспіранта кафедри технології молока і молочних продуктів НУХТ Артура Михалевича ...

READ YOURSELF

Ділова зустріч фахівців України та Польщі щодо перспектив міжнародного співробітництва у сфері виробництва морозива 29 october 2021

Гаряча пора у молодих науковців

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулися наукові семінари аспірантів Юлії Приходько «Вплив рецептурних компонентів на якість безглютенового хліба з крохмале-соргової суміші» (науковий керівник – професор кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Віра Дробот) і Галини Андронович «Дослідження впливу нас...

READ YOURSELF

Гаряча пора у молодих науковців 13 june 2019

Кришталевий Приз і Диплом переможця – у скарбничці нагород магістранта Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого

Під час святкування 75-ї річниці від дня заснування нашого партнера – Русенського університету (Болгарія), у його вишуканій пленарній залі, яка протягом останніх років приймала лідерів держав, відомих вчених, політиків, громадських і культурних діячів, відбулася заключна наукова Конференція молодих вчених. На цьому урочистому заході переможці секці...

READ YOURSELF

Кришталевий Приз і Диплом переможця – у скарбничці нагород магістранта Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого 13 november 2020