Н У Х Т

Ефективні методи і прийоми формування life skills опановувала старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

17 may 2019

Ефективні методи і прийоми формування life skills опановувала старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації

Старший викладач кафедри ділової іноземної мови та міжнародної комунікації Ольга Микитенко взяла участь у масштабному освітньому заході для вчителів англійської мови, організованому Міжнародним освітньо-методичним центром Dinternal Education - ексклюзивним представником видавництва Pearson (Пірсон) в Україні.

Доповіді учасників семінару були зосереджені на основній темі заходу – на ефективних методах і прийомах формування життєвих компетентностей (переклад з англ. life skills) на заняттях англійської мови. За визначенням ВООЗ, життєві навички – це здатність до адаптації, позитивної поведінки та подолання труднощів щоденного життя. Доповідачі поділилися своїм педагогічним досвідом, як можна ефективно впливати на формування таких життєвих навичок, як навички ухвалення рішень; комунікативні навички; навички вираження почуттів і керування ними; навички критичного мислення; навички постановки цілей, викладаючи іноземну мову.

Такий захід надав можливість викладачеві збагатити свій науково-педагогічний досвід та отримати сучасні професійні знання відповідно до сучасних вимог.

Published on: 17-05-2019
Read also:
Подорож у світ НУХТ: відбувся День відкритих дверей університету

Як цікаво і з користю провести суботу? У нас є відповідь – завітати на День відкритих дверей Національного університету харчових технологій! Кожний такий захід в нашому університеті не схожий на інший. Сьогодні гостей НУХТ, хоч і віртуально, але не менш щиро і тепло вітали директори навчально-наукових інститутів, декани факультетів, фахівці Центру...

READ YOURSELF

Подорож у світ НУХТ: відбувся День відкритих дверей університету 09 december 2023

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv»

У рамках сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» відбувся черговий майстер-клас з кондитерського мистецтва. У технологічній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи слухачі програми раді були вітати кондитера ресторану сучасної європейської кухні «The Park Kitchen» п’ятизіркового готелю міжнародної мережі «Hilton ...

READ YOURSELF

Новий гастрономічний досвід для слухачів сертифікатної програми «Технології в готельно-ресторанному бізнесі» від кондитера ресторану готелю «Hilton Kyiv» 20 april 2019

Здобувачі освіти НУХТ підкорюють «Золотий Каштан-2024»

Відбулася важлива подія для пакувальної галузі України – конференція переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий Каштан-2024». До журі Конкурсу увійшли головний редактор журналу «Упаковка», почесний президент Клубу Пакувальників Валерій Кривошей, директор представництва ДАУ Юе...

READ YOURSELF

Здобувачі освіти НУХТ підкорюють «Золотий Каштан-2024» 21 november 2024

Вітаємо видатну колегу з черговим досягненням на науковій ниві!

З метою відзначення вчених, які опублікували найкращі наукові праці, здійснили винаходи і відкриття, що мають важливе значення для розвитку науки і економіки нашої країни, Національна академія наук України присуджує премії імені видатних учених України. Премія імені Данила Кириловича Заболотного – премія НАНУ за видатні заслуги в галузі мікробіоло...

READ YOURSELF

Вітаємо видатну колегу з черговим досягненням на науковій ниві! 23 june 2022