Н У Х Т

Делегація кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв представила НУХТ на науковому зібранні у Білорусі

29 march 2019

Делегація кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв представила НУХТ на науковому зібранні у Білорусі

Днями у Білоруському державному аграрному технічному університеті (м. Мінськ) відбулася Міжнародна наукова конференція «Перероблення і управління якістю сільськогосподарської сировини», на якій представили свої досягнення вчені Білорусі, України, Болгарії, Польщі та Казахстану.

На конференції обговорювалися цікаві та актуальні для сьогодення питання продовольчої безпеки, управління якістю харчової продукції, ресурсо- та енергозбереження, впровадження інноваційних технологій та обладнання, а також підготовки фахівців агроінженерного профілю.

Наш університет представила делегація кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, зокрема, з доповідями на пленарному та секційних засіданнях виступили доцент Олексій Губеня, аспірант Катерина Грінінг, магістрант Андрій Анісімов і студентка Марія Аліпатова. Представлені доповіді стосувались удосконалення процесів та обладнання для виробництва фармацевтичної і косметичної продукції, процесів виробництва хліба, а також розвитку теорії механічних процесів.

Нашу делегацію зацікавив досвід Білоруського державного аграрного технічного університету з питань впровадження наукових розробок у виробництво, наявна в університеті матеріальна база для проектування та складання промислових зразків технологічного обладнання, підходи до формування професійних якостей майбутніх фахівців підприємств харчової та переробної промисловості.

Плідна співпраця між нашими університетами продовжується тривалий час, а отриманий під час спільних наукових заходів досвід сприяє удосконаленню навчального процесу та результативності дослідницької діяльності наших вчених.

Published on: 29-03-2019
Read also:
Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу

Не зважаючи на складні умови сьогодення, наукова спільнота кафедри готельно-ресторанної справи разом зі здобувачами вищої освіти впевнено продовжують тримати освітній фронт і підтримувати Збройні Сили України! Студенти другого і третього курсів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» Анна Огієнко, Андрій Довгаюк, Вікторія Ковальчук, Катерин...

READ YOURSELF

Здобувачі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» – учасники Всеукраїнського кулінарного конкурсу 13 december 2022

Сучасні аспекти раціонального харчування дослідила магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології

Магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології І року навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» Юлія Гайдук взяла участь у головному заході, присвяченому проблемам харчування, – XII науково-практичній конференції з міжнародною участю «Сучасні аспекти раціонального харчування», що працювала 14-15 травня 2019 року в Києві. Органі...

READ YOURSELF

Сучасні аспекти раціонального харчування дослідила магістрантка кафедри біотехнології і мікробіології 20 may 2019

Тренд ‒ здобуття двох бакалаврських освіт одночасно!

У вересневу додаткову вступну сесію 2025 року здобувачі третього курсу денної форми навчання за освітньо-професійною програмою «Технології харчування» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка Михайло Кобиляцький, Юлія Єрьоменко та Ірина Сич вирішили паралельно здобути й економічну освіту. Вони успішно вступ...

READ YOURSELF

Тренд ‒ здобуття двох бакалаврських освіт одночасно! 02 october 2025