Н У Х Т

Четвертокурсниця виборола перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм»

02 april 2019

Четвертокурсниця виборола перемогу у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Туризм»

28-29 березня 2019 року у Харківському національному економічному університеті ім. С. Кузнеця відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 242 «Туризм», де були представлені 27 наукових робіт студентів із різних вишів України.

Студентка 4 курсу спеціальності «Туризм» Марія Вощана з дослідженням «Чат-боти як засіб автоматизації роботи з клієнтами туристичної компанії» зайняла 1 місце! Вітаємо переможницю та її наукового керівника кандидата фізико-математичних наук, доцента кафедри туристичного та готельного бізнесуТетяну Примак!

 

Published on: 02-04-2019
Read also:
Аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готуються до захистів дисертаційних досліджень

30 серпня 2023 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбувся попередній розгляд дисертаційних робіт здобувачів освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії». До засідання долучились фахівці Інституту продовольчих ресурсів – завідувачка відділу технологій хліба та біотрансформації зернових продуктів, докторка технічних...

READ YOURSELF

Аспірантки кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів готуються до захистів дисертаційних досліджень 31 august 2023

Легендарні хіти Володимира Івасюка на сцені НУХТ і ДПУ

Є постаті, яким доля дає незрівнянний талант, але відводить занадто мало часу. Яскравою зіркою спалахнув і, на превеликий жаль, швидко згас Володимир Івасюк – геніальний композитор і співак, який зробив українську естраду відомою на весь світ. Він залишив нам у спадок 107 пісень і понад півсотні інструментальних творів, і вони з нами і у радість, і...

READ YOURSELF

Легендарні хіти Володимира Івасюка на сцені НУХТ і ДПУ 28 march 2025

Пишаємося випускниками, які не тільки здобули освітній ступінь бакалавра, а й захищають Україну

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка пишається своїми випускниками, які не тільки здобули освітній ступінь бакалавра, а й захищають нашу рідну країну. Це Денис Дич, здобувач освіти 2 курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології ха...

READ YOURSELF

Пишаємося випускниками, які не тільки здобули освітній ступінь бакалавра, а й захищають Україну 28 june 2022

Продовжують відшліфовувати свою наукову майстерність наші викладачі

З 15 по 18 листопада 2021 року доцент кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Ігор Устименко та доцентки кафедри біотехнології і мікробіології Оксана Скроцька і Світлана Тетеріна взяли участь у циклі вебінарів з наукометрії «Міжнародний досвід у публікаційній сфері. Успішні публікації у Scopus та Web of Science» від науково-навчально...

READ YOURSELF

Продовжують відшліфовувати свою наукову майстерність наші викладачі 23 november 2021