Н У Х Т

Багато любові в День усіх закоханих!

14 february 2022

Багато любові в День усіх закоханих!

Ті, хто святкують це свято, День закоханих, традиційно дарують дорогим серцю людям подарунки, квіти, цукерки, іграшки, повітряні кульки та листівки-валентинки (часто у формі серця) з віршами, любовними зізнаннями або побажаннями кохання.

Сьогодні студенти 1-го і 2-го курсів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу з викладачами кафедри іноземних мов професійного спрямування вкладали у велике англомовне серце всі слова, поняття, що пов’язані зі святом, асоціюються з коханням і любовними взаєминами.

Студенти дізналися, що Річард Кедбері, син засновника відомої фірми ласощів Cadbury’s, першим вигадав робити коробки для цукерок у формі сердечка. Такі коробки не втрачають популярності і сьогодні. А найстаріша валентинка була знайдена в одній із англійських бібліотек. Вона була написана ще у 1477 році. У любовному посланні дівчина просить хлопця довести своє кохання і повідомляє, що вона будь-що доб'ється для них посагу від матері.

Студенти і викладачі озвучували вітання та побажання до Дня закоханих, говорили про історію свята, легенди і традиції, пов’язані із ним. Існує кілька легенд про Святого Валентина. Але всі вони підводять нас до головної ідеї – кохання необхідно людині в усі часи, і це – найчарівніше почуття. 

Published on: 14-02-2022
Read also:
Продовжується робота конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції»

Продовжуються секційні засідання VIIІ Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції», присвяченої 135-річчю університету. Роботу секції «Ресурсозберігаючі технології зернопереробних виробництв, виробництва та зберігання хлібопекарських продуктів, кондитерськи...

READ YOURSELF

Продовжується робота конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції» 06 november 2019

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання

Щодня нові реалії ставлять перед нами непрості виклики, але в Національному університеті харчових технологій втілюють заплановане! У 2022-2023 н.р. кафедрою  технології м'яса і м'ясних продуктів разом із кафедрою туристичного та готельного бізнесу започаткована нова міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові та крафтові технології для H...

READ YOURSELF

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання 12 october 2022

Відчуваємо підтримку іноземних колег!

Сьогодні в нашому університеті гаряче. З самого ранку розпочалися засідання численних секцій нашої традиційної, цього року ювілейної, 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». Ми отримуємо вітання від наших добрих друзів, багаторічни...

READ YOURSELF

Відчуваємо підтримку іноземних колег! 11 april 2024

Виїзний воркшоп в інтерактивному Театрі стародавньої їжі для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи

30 червня 2025 р. відбувся виїзний воркшоп для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи в інтерактивному Театрі стародавньої їжі, центрі нутриціології Наталії Калиновської-Саргсян. Гостинно зустріли кафедрян подружжя Арам Саргсян і Наталія Калиновська-Саргсян, засновники Театру стародавньої їжі. Двохгодинне дійство Театру стародавньої їжі п...

READ YOURSELF

Виїзний воркшоп в інтерактивному Театрі стародавньої їжі для викладачів кафедри готельно-ресторанної справи 01 july 2025