25 жовтня 2024 р. керівниця групи з інновацій PepsiCo Україна Юлія Петрусенко у рамках Міжнародної науково-практичної конференції «Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід. Стан та перспективи» разом зі студенткою кафедри технології молока і молочних продуктів Юлією Кравцовою провела для здобувачів освіти цієї кафедри прак...
Другий день захистів бакалаврів-біотехнологів виявився не менш продуктивний, ніж перший. Ще одинадцять у минулому здобувачів вищої освіти почули на свою адресу: «Вітаємо, Вам присвоєна кваліфікація бакалавр з біотехнології!»
Тематики інженерних робіт, представлених на розгляд екзаменаційної комісії в другий день, дивували різноплановістю та глибин...
«Недооцінювання аналізу точки беззбитковості може бути причиною збиткового бізнесу», – саме з цієї тези розпочалася зустріч студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з фінансовим директором компанії Offrealty multinational s.r.o. Юлією Теплюк, яка завітала в НУХТ на запрошення доцента кафедри фінансів Олени Гнатенко. Тема ...
Скарбничка нагород кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв поповнилася ще однією відзнакою – Certificate of Recognition WPO, який магістрантка Ольга Степанова отримала за свою розробку конструкції та технології виготовлення картонної упаковки для стаканчиків із йогуртом з навчальною функцією (наукова керівниця – доцентка каф...