Останнім часом в Україні, як і всьому світі зростає популярність крафтових виробництв. Крафтовий продукт – це про відповідальність перед споживачем, клієнтом, про повагу та прагнення направити загальну культуру споживання до показника якості і значимості. Таке виробництво може пожвавити місцевий бізнес і стати своєрідним магнітом для розвитку туриз...
В. о. завідувачки кафедри туристичного та готельного бізнесу, д.е.н., професору Ірині Антоненко присвоєне звання «Почесний доктор з екології» Інституту агроекології і природокористування Національної академії аграрних наук України (ІАП НААН).
ІАП НААН – провідна в Україні науково-дослідна установа з питань визначення наукових засад державної політ...
21 грудня на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.058.011 відбувся захист дисертації «Удосконалення технології сирів м’яких з козиного молока з прянощами» аспірантки Ірини Корольчук на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю «Харчові технології». Наукова керівниця – доцентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної пр...
Our students of the specialty "Publishing and printing", Olha Romaniuk, Daria Husakova, Yevheniia Babenko and Victoriia Karpenko went to Germany for an internship. The internship began in Berlin. The girls visited the Berlin University of Applied Sciences “Berliner Hochschule für Technik”, where Professor Stefan Junge gave a lecture on packaging ma...