Н У Х Т

Сучасний тренд ‒ захист магістерської кваліфікаційної роботи англійською мовою

14 february 2023

Сучасний тренд ‒ захист магістерської кваліфікаційної роботи англійською мовою

13 лютого 2023 року відбулося чергове засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт здобувачів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 073 «Менеджмент», освітньої програми «Менеджмент персоналу». Очолила роботу комісії професорка, докторка економічних наук, завідувачка кафедри економіки, підприємництва, менеджменту Київського міжнародного університету Ольга Могилевська. У складі ЕК працюють доцентка, д. е. н., завідувачка кафедри економіки праці та менеджменту Тамара Березянко, доцентки кафедри економіки праці та менеджменту, к. е. н. Ліана Мазник, Ірина Болотіна, Оксана Осадчук (секретарка ЕК).

Кваліфікаційні роботи захищали здобувачі дебютного випуску освітньої програми «Менеджмент персоналу», яка нещодавно пройшла свою першу акредитацію.

Підтвердженням високої якості навчання і викладання за спеціальністю стала доповідь здобувача Павла Ятченка, який презентував роботу «Методологічні засади автоматизації бізнес-процесів організації як основа оптимізації діяльності персоналу» (Methodological principles of automation business processes of organization as a basis for optimization personnel activities) англійською мовою за результатами співпраці зі страховою компанією UTrust, що входить до топ-5 страхових агенцій Південної Кароліни (США). Практичні розробки, представлені в роботі, імплементовані в діяльності компанії UTrust з метою оптимізації бізнес-процесів. Слід зазначити, що Павло активно використовує HRM-систему Hurma (CEOITSvit, засновник HRM/HRIS HURMA System – стейкхолдер освітньої програми «Менеджмент персоналу» Володимир Федак) для автоматизації процесів рекрутингу в компанії.

Члени екзаменаційної комісії та викладачі кафедри економіки праці та менеджменту вітають магістра Павла Ятченка і наукову керівницю роботи, доцентку Ліану Мазник зі зразковим захистом і бажають успіхів та кар’єрного зростання у професії ейчара!

Published on: 14-02-2023
Read also:
Якість і безпечність – головне завдання фармацевтичних корпорацій, переконалися магістри-біотехнологи

Кожний з нас, відвідуючи аптеку, бажає придбати якісний та ефективний лікарський препарат за доступною ціною. Але ніхто навіть не замислюється про те, яка існує система забезпечення якості ліків, які вимоги до виробництва та як саме фахівці борються за те, щоб до аптек потрапили оригінальні лікарські препарати, а не фальсифікати. Днями магістрам-б...

READ YOURSELF

Якість і безпечність – головне завдання фармацевтичних корпорацій, переконалися магістри-біотехнологи 22 march 2019

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися з можливостями й викликами генеративного ШІ в освіті

12 грудня викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів прослухали лекцію професора Інституту освіти Відкритого університету Великобританії Майка Шарплза на тему «Генеративний штучний інтелект і освіта: можливості та виклики». Лекція привернула значну увагу, оскільки питання використання штучного інтелекту (ШІ) в освіті стають дедалі актуальні...

READ YOURSELF

Викладачі кафедри технології оздоровчих продуктів ознайомилися з можливостями й викликами генеративного ШІ в освіті 13 december 2024

Зустрічі магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з фахівцями-практиками

Кроком до нового рівня професійної майстерності стала серія зустрічей здобувачів освіти міждисциплінарної освітньо-наукової програми «Lean-виробництво харчової продукції» та учасників однойменної сертифікатної програми з представниками офісу з управління операційною ефективністю Агропромхолдингу «Астарта» – керівником офісу, членом Американської ас...

READ YOURSELF

Зустрічі магістрантів міждисциплінарної освітньої програми «Lean-виробництво харчової продукції» з фахівцями-практиками 16 january 2023

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вийшов з друку навчальний посібник із дисципліни «Електронні системи в галузі», співавторами якого є викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, доцент Олег Кузьмін та асистент Тетяна Роман. Посібник призначений для підготовки здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології». У навчальному посібнику викладені науково-теорет...

READ YOURSELF

Нове поповнення навчальної літератури на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 27 may 2020