Н У Х Т

Keeping calm and believing in light future

29 october 2020

Keeping calm and believing in light future

For six months now the known reasons have been correcting our plans to meet a delegation of students from the Berlin University of Applied Sciences in Kyiv. And later 10 of our students have to go for an internship in Germany.

Keeping calm and believing in a bright future, our students in the online meeting decided don’t waste a time and introduce Kyiv to their Berlin friends. Yes, Kyiv is fantastic, and we have stopped noticing it in daily routine. Due to our explaining why we love Kyiv so much, German colleagues wanted to come right now (they still have not guess about the taste of Kyiv cake).

Such meaningful and frank conversations contribute to the formation of closer friendly relations, which do the educational and research process bright and interesting.

Next time we are waiting for a video tour of Berlin, and we are preparing to talk about our University.

And the suitcases are ready for a live visit to Germany. So, it will continue.

Published on: 29-10-2020
Read also:
Над пошуком ефективних рішень екологічних проблем харчових підприємств працюють наші студенти під час переддипломної практики

Уже традиційно студенти-екологи проходять переддипломну практику на провідних підприємствах харчової промисловості. Для молоді – це завжди довгоочікувана подія, адже, в першу чергу, це захоплива подорож у нове місто, знайомство з виробничими потужностями реального підприємства, новими цікавими людьми-фахівцями своєї справи та можливість на період п...

READ YOURSELF

Над пошуком ефективних рішень екологічних проблем харчових підприємств працюють наші студенти під час переддипломної практики 15 february 2019

Викладання лекційного матеріалу англійською мовою – позитивний досвід кафедри експертизи харчових продуктів

Відповідно до Стратегічного плану розвитку Національного університету харчових технологій на 2021-2025 рр. 14 березня поточного року з дисципліни «Харчові алергени» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» проведено заняття англійською мовою «Methods of detect...

READ YOURSELF

Викладання лекційного матеріалу англійською мовою – позитивний досвід кафедри експертизи харчових продуктів 16 march 2023

Наш магістрант-біотехнолог серед стипендіатів конкурсу Завтра.UA 2023-2024!

Магістрант першого року навчання кафедри біотехнології і мікробіології Ростислав Коваль, який навчається за освітньо-професійною програмою «Промислова та фармацевтична біотехнологія» (спеціальність 162 «Біотехнології та біоінженерія»), став переможцем щорічного конкурсу стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонду Віктора Пінчука. Цього навчального р...

READ YOURSELF

Наш магістрант-біотехнолог серед стипендіатів конкурсу Завтра.UA 2023-2024! 17 june 2024

Перша в університеті акредитація освітньо-наукової програми за третім рівнем освіти успішно завершена!

Наприкінці грудня 2021 року в нашому університеті розпочалися акредитаційні експертизи освітньо-наукових програм підготовки здобувачів освітнього ступеня «Доктор філософії». Першою у цьому процесі стала освітньо-наукова програма «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» (гарант – завідувач кафедри електропостачання і енергоменеджменту...

READ YOURSELF

Перша в університеті акредитація освітньо-наукової програми за третім рівнем освіти успішно завершена! 01 april 2022