Н У Х Т

Плани майбутнього кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

20 february 2023

Плани майбутнього кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

У рамках профорієнтаційної роботи з майбутніми вступниками, за підтримки директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С.Гулого Сергія Блаженка кафедра мехатроніки та пакувальної техніки успішно провела семінар «Мехатроніка і пневмоавтоматика сьогодні». Ініціатором та модератором зустрічі виступила завідувачка кафедри Людмила Кривопляс-Володіна.

Для залучення молоді до навчання на технічних спеціальностях НУХТ, кафедра реалізовує багаторічні плідні проєкти разом із стейкхолдером, компанією «Камоцці» та Київським фаховим коледжем комп`ютерних технологій та економіки НАУ.

Під час кількаденного семінару були представлені освітні наробки і освітньо-професійна програма «Прикладна механіка», проведені тренінги зі пневматики та розроблення мехатронних систем, організовані зустрічі з викладачами.

Навчання крізь практику, навчання крізь науку – це непохитний принцип, який послідовно реалізується в освітньому процесі кафедрою мехатроніки та пакувальної техніки. Особливо зацікавили студентів коледжу самостійно реалізовані ними задачі поєднання механіки, електроніки і програмування на навчальних стендах.

Особливу подяку колектив кафедри висловлює викладачам коледжу Ірині Спис і Андрію Сороченку, які заохочують своїх студентів до нових навчальних практик.

Створимо майбутнє разом! Разом до Перемоги!

Published on: 20-02-2023
Read also:
Нагоду поспостерігати за виробництвом на найбільшій пивоварні в Європі отримали студенти-біотехнологи

Напевно, немає нічого цікавішого, ніж мати нагоду спостерігати за виробництвом продуктів, які щодня бачимо на полицях магазинів. Тож студентам-біотехнологам із груп БТ-1-1 та БТ-3-2 поталанило відвідати найбільшу пивоварню в Європі ПрАТ «Оболонь» у супроводі асистента кафедри біотехнології і мікробіології Віктора Удимовича. На початку студентів оз...

READ YOURSELF

Нагоду поспостерігати за виробництвом на найбільшій пивоварні в Європі отримали студенти-біотехнологи 04 june 2019

На шляху до отримання жаданого звання «магістр» здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

15 лютого на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції розпочалися захисти магістрів зі спеціальності 181 «Харчові технології». Першопрохідцями виступили студенти освітнього напряму «Технології в ресторанному господарстві». На розсуд членів екзаменаційної комісії були представлені дипломні проекти: Лесі Волинської («Проект ресторану в...

READ YOURSELF

На шляху до отримання жаданого звання «магістр» здобувачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 february 2019

Наукова робота «кипить»: біотехівці підводять підсумки останніх місяців

Мабуть, кожний, хто знає, якою важкою працею даються усі нагороди та здобутки, любить себе похвалити. І це – цілком нормально. У сучасному темпі життя, треба вміти зупинитися, підвести підсумки, ну і, звичайно, винагородити себе – супер-калорійним тортом чи простим «я – молодець»! Хоча, у даному випадку варто сказати «вони – молодці», і йдеться тут...

READ YOURSELF

Наукова робота «кипить»: біотехівці підводять підсумки останніх місяців 16 june 2020

Відбувся попередній захист докторської дисертації директоркою Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ

28 січня 2021 р. на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся попередній розгляд дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування електрофізичних способів оброблення молочної сироватки та їх використання в технологіях молочних продуктів» доцентки Оксани Кочубей-Литвиненко на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук. У розширеному...

READ YOURSELF

Відбувся попередній захист докторської дисертації директоркою Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ 01 february 2021