Н У Х Т

Плани майбутнього кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

20 february 2023

Плани майбутнього кафедри мехатроніки та пакувальної техніки

У рамках профорієнтаційної роботи з майбутніми вступниками, за підтримки директора Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. І.С.Гулого Сергія Блаженка кафедра мехатроніки та пакувальної техніки успішно провела семінар «Мехатроніка і пневмоавтоматика сьогодні». Ініціатором та модератором зустрічі виступила завідувачка кафедри Людмила Кривопляс-Володіна.

Для залучення молоді до навчання на технічних спеціальностях НУХТ, кафедра реалізовує багаторічні плідні проєкти разом із стейкхолдером, компанією «Камоцці» та Київським фаховим коледжем комп`ютерних технологій та економіки НАУ.

Під час кількаденного семінару були представлені освітні наробки і освітньо-професійна програма «Прикладна механіка», проведені тренінги зі пневматики та розроблення мехатронних систем, організовані зустрічі з викладачами.

Навчання крізь практику, навчання крізь науку – це непохитний принцип, який послідовно реалізується в освітньому процесі кафедрою мехатроніки та пакувальної техніки. Особливо зацікавили студентів коледжу самостійно реалізовані ними задачі поєднання механіки, електроніки і програмування на навчальних стендах.

Особливу подяку колектив кафедри висловлює викладачам коледжу Ірині Спис і Андрію Сороченку, які заохочують своїх студентів до нових навчальних практик.

Створимо майбутнє разом! Разом до Перемоги!

Published on: 20-02-2023
Read also:
«Запах і смак» профільного підприємства вивчили студенти-хімтехнологи

Для студентів 3 курсу спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» було проведене виїзне лабораторне заняття у виробничих умовах на базі ПрАТ «Миронівська птахофабрика» (м. Канів). Організацію заходу та супровід студентів здійснювали доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш ...

READ YOURSELF

«Запах і смак» профільного підприємства вивчили студенти-хімтехнологи 16 may 2019

Дієві заходи зі впровадження дуального навчання

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів у змішаному офлайн-онлайн форматі 4 листопада 2022 р. відбулася зустріч здобувачів освітнього ступеня «магістр» освітньо-професійних програм «Технології зберігання, консервування і переробки м’яса» та «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» і здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» о...

READ YOURSELF

Дієві заходи зі впровадження дуального навчання 07 november 2022

Травневе засідання вченої ради університету

25 травня 2023 року в залі засідань відбулося планове засідання вченої ради університету. Розпочали з приємного – ректор Олександр Шевченко вручив грамоти Національної академії наук України за плідну роботу у секціях Академії професорам Василю Пасічному і Галині Поліщук. Аналогічною грамотою нагороджений і ректор, а також професор Володимир Ковбас...

READ YOURSELF

Травневе засідання вченої ради університету 25 may 2023

Незрівнянний практичний досвід отримують здобувачі під час стажувань у провідних компаніях

Літо – це не лише час відпочинку, а й чудова можливість для самовдосконалення в обраній професії. Наші бакалаври після завершення третього курсу навчання за освітньо-професійною програмою «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» вже мають чимало теоретичних знань і базови...

READ YOURSELF

Незрівнянний практичний досвід отримують здобувачі під час стажувань у провідних компаніях 16 september 2024