Н У Х Т

Підвищення кваліфікації викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу у Академії гостинності

02 october 2023

Підвищення кваліфікації викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу у Академії гостинності

У серпні-вересні 2023 року відбувся другий сезон програми «Академія гостинності міста Києва», організований для підготовки волонтерів у сфері туризму. Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва, Інна Вінніченко та Світлана Батиченко успішно опанували 10 модулів програми, де отримали знання щодо ролі волонтерства у розвитку туризму столиці, управління репутацією, психологічної підтримки, гастрономічного туризму, створення незабутнього туристичного досвіду, доступності у туризмі та гостинності, посилили навички з проведення екскурсій, міжкультурної комунікації, застосування мовних навичок у роботі, а також важливості нетворкінгу.

Інна Вінніченко зазначає: «Академія – це не просто про навчання, чи підвищення кваліфікації. Це про атмосферу позитиву, про захоплення, про враження. На кожну лекцію, екскурсію, нетворкінг йдеш як на свято, бо, окрім знань, отримуєш неймовірний заряд енергії та позитиву. За час навчання, завдяки прекрасно підібраним спікерам, вдалося досягти мети – здобути нові знання для промоції міста Києва».

У Всесвітній день туризму учасники проєкту отримали сертифікати, які підтверджують проходження курсу теоретичної та практичної підготовки обсягом 120 академічних годин.

Вітаємо викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу! Дякуємо організаційному комітету та чекаємо на нові проєкти!

 

Published on: 02-10-2023
Read also:
Як вдало реалізуватися в сучасному світі дізналися студенти-фінансисти

20 березня 2019 року на запрошення доцента кафедри фінансів Олени Гнатенко відбулася змістовна і результативна зустріч з Ігорем Горденчуком – магістром інноваційно-інвестиційної діяльності, засновником бренду «33 ореха.com.ua», співзасновником онлайн-школи творчої професії майбутнього «ArtScriber», комерційним директором «ЛеОрганік» (видобуток и пр...

READ YOURSELF

Як вдало реалізуватися в сучасному світі дізналися студенти-фінансисти 21 march 2019

Захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів: серед гостей представники фармпідприємств

Другий день захистів бакалаврів-біотехнологів виявився не менш продуктивний, ніж перший. Ще одинадцять у минулому здобувачів вищої освіти почули на свою адресу: «Вітаємо, Вам присвоєна кваліфікація бакалавр з біотехнології!» Тематики інженерних робіт, представлених на розгляд екзаменаційної комісії в другий день, дивували різноплановістю та глибин...

READ YOURSELF

Захисти кваліфікаційних робіт бакалаврів: серед гостей представники фармпідприємств 15 june 2021

Успішно захистила дисертаційну роботу аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук Ольгою Дулькою, яка представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.04 зі спеціальності 05.18.05 – «Технологія цукристих речовин та продуктів бродіння» дисертаційну роботу «Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої вод...

READ YOURSELF

Успішно захистила дисертаційну роботу аспірант кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 05 december 2019

Спортивні здобутки першокурсників

Студентські роки – це не тільки навчання, а й насичене різними подіями, цікавими справами й улюбленими заняттями дозвілля. Наші здобувачі освіти вміють і люблять змістовно й весело проводити позанавчальний час, а їх хобі часто приносять не тільки задоволення, а й вагомі здобутки та визнання. Наприклад, першокурсниця спеціальності 242 «Туризм і рек...

READ YOURSELF

Спортивні здобутки першокурсників 22 january 2025