Н У Х Т

Підвищення кваліфікації викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу у Академії гостинності

02 october 2023

Підвищення кваліфікації викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу у Академії гостинності

У серпні-вересні 2023 року відбувся другий сезон програми «Академія гостинності міста Києва», організований для підготовки волонтерів у сфері туризму. Викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу Тетяна Мірзодаєва, Інна Вінніченко та Світлана Батиченко успішно опанували 10 модулів програми, де отримали знання щодо ролі волонтерства у розвитку туризму столиці, управління репутацією, психологічної підтримки, гастрономічного туризму, створення незабутнього туристичного досвіду, доступності у туризмі та гостинності, посилили навички з проведення екскурсій, міжкультурної комунікації, застосування мовних навичок у роботі, а також важливості нетворкінгу.

Інна Вінніченко зазначає: «Академія – це не просто про навчання, чи підвищення кваліфікації. Це про атмосферу позитиву, про захоплення, про враження. На кожну лекцію, екскурсію, нетворкінг йдеш як на свято, бо, окрім знань, отримуєш неймовірний заряд енергії та позитиву. За час навчання, завдяки прекрасно підібраним спікерам, вдалося досягти мети – здобути нові знання для промоції міста Києва».

У Всесвітній день туризму учасники проєкту отримали сертифікати, які підтверджують проходження курсу теоретичної та практичної підготовки обсягом 120 академічних годин.

Вітаємо викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу! Дякуємо організаційному комітету та чекаємо на нові проєкти!

 

Published on: 02-10-2023
Read also:
Про тенденції розвитку різноманітного пакувального обладнання і матеріалів від експерта служби «SES»

Володіння актуальною інформацією професійного спрямування та її аналіз – важлива складова постійного удосконалення та забезпечення високого рівня освітнього процесу. Саму тому наш університет започаткував і розвиває співпрацю зі службою експертів «SES» (Senior Expert Service, Germany). У рамках цього проекту відбулася чергова лекція досвідченого п...

READ YOURSELF

Про тенденції розвитку різноманітного пакувального обладнання і матеріалів від експерта служби «SES» 15 march 2021

Проблеми біодоступності та біоеквівалентності лікарських препаратів роз’яснила магістрам-біотехнологам фахівець корпорації «Артеріум»

Магістри першого року навчання, що навчаються за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія», задалися питаннями, який «життєвий шлях» проходить та чи інша таблетка, спрей для носа чи бризкалка для горла або ж вакцина, антибіотик чи будь-який інший лікарський препарат, який ми купуємо в аптеці і вживаємо; як лікарський препарат потрапляє на прилавк...

READ YOURSELF

Проблеми біодоступності та біоеквівалентності лікарських препаратів роз’яснила магістрам-біотехнологам фахівець корпорації «Артеріум» 12 march 2019

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

22 та 23 квітня на лабораторному занятті з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістри кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції груп ТР 1-1М та АЮ 1-1М провели ділову гру «Робота Дегустаційної комісії». Протягом ділової гри студенти презентували дегустаційній комісії свої новаторські розробки у галузі ресторанних та аюрве...

READ YOURSELF

Дегустація страв і кулінарних виробів, розроблених магістрами, відбулася на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 24 april 2019

Новітні розробки у технологіях аюрведичних харчових продуктів

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 лютого за участю трьох випускових кафедр – технології хлібопекарських і кондитерських виробів, технології молока і молочних продуктів, технології м’яса і м’ясних продуктів відбувся міжкафедральний захист кваліфікаційних робіт зі спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійних...

READ YOURSELF

Новітні розробки у технологіях аюрведичних харчових продуктів 19 february 2021