Н У Х Т

Підвищення кваліфікації від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

09 july 2021

Підвищення кваліфікації від Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

Доцентка кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, експертка Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Олена Подобій взяла участь у дводенному онлайн-тренінгу для керівників експертних груп, організованому агентством.

Під керівництвом професійних тренерів учасники тренінгу підвищили кваліфікацію як експерти з акредитації освітніх програм Національного агентства, отримали корисну інформацію щодо особливостей керівництва експертними групами, специфіки комунікації з гарантами освітніх програм, форми попередніх результатів експертизи, підготовки проєкту експертного звіту та участі у Галузевих експертних радах.

Слухачі отримали можливість краще зрозуміти роль і відповідальність керівника експертної групи; навчитися користуватися формою підготовки результатів експертизи (ПРЕ) для організації роботи під час проведення акредитаційної експертизи та оптимізації роботи з написання звіту про результати акредитаційної експертизи; зрозуміти, що таке якісний звіт та якими є типові помилки звіту; дізнатися про найбільші виклики у роботі керівника експертної групи.

Тренінг був насичений різноманітними видами діяльності: робота в групах, розв’язання кейсів, перегляд і вивчення навчальних матеріалів тощо. Це дозволило учасникам не лише отримати необхідні теоретичні знання, а й закріпити їх на практиці та обмінятися власним досвідом вирішення критичних ситуацій під час акредитації освітніх програм.

За результатами онлайн-тренінгу наша фахівчиня отримала сертифікат про підвищення кваліфікації.

Published on: 09-07-2021
Read also:
Завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора технічних наук

20 червня 2019 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 відбувся захист дисертаційної роботи «Наукове обґрунтування та розроблення технологій сушеної харчової продукції і харчових продуктів з її використанням» на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук завідувачем кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції Олекс...

READ YOURSELF

Завідувач кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції успішно захистила дисертацію на здобуття ступеня доктора технічних наук 21 june 2019

Найкращі бармени і бариста навчаються на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ

Випускники факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – переможці конкурсу «Cofftails-2020» з приготування коктейлів на основі коньяку та кави. Випускник спеціальності «Готельно-ресторанна справа» і власник кав’ярні «Transit 33/34» Владислав Дудар – 1 місце. Випускник спеціальності «Харчові технології», бартендер і співвласник «Lion...

READ YOURSELF

Найкращі бармени і бариста навчаються на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу НУХТ 21 september 2020

У гостях у кафедри готельно-ресторанної справи – Євген Клопотенко

На кафедру готельно-ресторанної справи факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка завітав Євген Клопотенко. Вітали викладачі та студенти кулінарну зірку – бренд-шефа і співвласника закладів ресторанного господарства «Сто років тому вперед», «Полтава», «Інші», «Інші.Бар», ініціатора визнання борщу частиною нема...

READ YOURSELF

У гостях у кафедри готельно-ресторанної справи – Євген Клопотенко 17 september 2024

Пліч о пліч до світлого майбутнього

30 квітня 2025 року за ініціативи завідувача кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка, доцента Ярослава Смітюха в рамках розвитку співпраці нашого університету та Центрів життєстійкості Торецької громади до університету завітали в.о начальника Управління освіти Ольга Гарюк і директорка Центру сімейн...

READ YOURSELF

Пліч о пліч до світлого майбутнього 30 april 2025