Н У Х Т

Новий здобуток: наша викладачка – співавторка польської монографії

18 october 2024

Новий здобуток: наша викладачка – співавторка польської монографії

Викладачка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша стала співавторкою монографії «Uwarunkowania produkcji żywności» Частина 6 (Фактори харчових продуктів), виданої Жешувським університетом (Польща).

Цей доробок став підсумком співпраці, яка розпочалася ще у 2021 році й продовжилася науковим стажуванням у 2023-2024 рр. Результати наукового стажування за напрямком «Оцінювання властивостей молочного морозива з додаванням овочевих добавок» завершують цю публікацію.

Оксана Петруша висловлює вдячність за підтримку та співпрацю колективу кафедри технології молочних продуктів пані Агаті Петровській-Знаміровській, Магдалені Ковальчик, Маргарет Павлос, Катажині Шайнар, Магдалені Буйньовскій-Олійник та іншим колегам цього чудового університету.

Published on: 18-10-2024
Read also:
Університет співпрацюватиме з авторизованим представником «Phoenix Contact Group» в Україні

Шириться коло партнерів-стейкхолдерів нашого університету – до НУХТ завітав генеральний директор ТОВ «Фенікс Контакт» Андрій Максимець. Гостя зустрічали ректор Олександр Шевченко, декан факультету автоматизації і комп’ютерних систем Андрій Форсюк і завідувач кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління Ярослав Смітюх. Під ча...

READ YOURSELF

Університет співпрацюватиме з авторизованим представником «Phoenix Contact Group» в Україні 22 february 2023

Триває впровадження нових технологій у навчання

Викладачі кафедри автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка продовжують впровадження нових технологій у навчання. Темою завершальної лабораторної роботи з дисципліни «Контролери та їх програмне забезпечення» для здобувачів третього курсу освітньо-професійної програми «Комп’ютерні системи та програмна інженер...

READ YOURSELF

Триває впровадження нових технологій у навчання 07 june 2024

Гість кафедри технології молока і молочних продуктів – відомий джелатер’є

24 березня в Європі святкують День Gelato. І так співпало, що саме 24 березня 2021 року для бакалаврів і магістрів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», кафедрою технології молока і молочних продуктів була організована гостьова лекція «Моя професія – джелатер’є». Гість кафедри – Массімо Джеларті (Максим Голубєв), відомий  в Ук...

READ YOURSELF

Гість кафедри технології молока і молочних продуктів – відомий джелатер’є 25 march 2021

Менеджери розпочали з перемог!

Нещодавно на базі Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку відбувся Всеукраїнський конкурс кваліфікаційних робіт зі спеціальності 073 «Менеджмент» за першим (бакалаврським) і другим (магістерським) рівнями вищої освіти. Метою конкурсу є створення умов для залучення та заохочення талановитої молоді займатися науково-дослідною ді...

READ YOURSELF

Менеджери розпочали з перемог! 09 october 2024