Н У Х Т

Новий здобуток: наша викладачка – співавторка польської монографії

18 october 2024

Новий здобуток: наша викладачка – співавторка польської монографії

Викладачка кафедри експертизи харчових продуктів Оксана Петруша стала співавторкою монографії «Uwarunkowania produkcji żywności» Частина 6 (Фактори харчових продуктів), виданої Жешувським університетом (Польща).

Цей доробок став підсумком співпраці, яка розпочалася ще у 2021 році й продовжилася науковим стажуванням у 2023-2024 рр. Результати наукового стажування за напрямком «Оцінювання властивостей молочного морозива з додаванням овочевих добавок» завершують цю публікацію.

Оксана Петруша висловлює вдячність за підтримку та співпрацю колективу кафедри технології молочних продуктів пані Агаті Петровській-Знаміровській, Магдалені Ковальчик, Маргарет Павлос, Катажині Шайнар, Магдалені Буйньовскій-Олійник та іншим колегам цього чудового університету.

Published on: 18-10-2024
Read also:
Впевнений рух до вершин uniRank!

Згідно з черговим uniRank University Ranking (4 International Colleges&Universities) наш університет у 2024 році посідає 27 місце серед українських (у 2023 році – 28) і 3995-е (у 2023 році – 4381) місце серед світових університетів. Всього до рейтингу увійшли 192 вітчизняних заклади вищої освіти і понад 11 тисяч світових. UniRank University Ra...

READ YOURSELF

Впевнений рух до вершин uniRank! 21 february 2024

Наші викладачі підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою

Колектив кафедри іноземних мов професійного спрямування поповнюється фахівцями, які підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою міжнародними сертифікатами. Наразі доцентка кафедри Ольга Нежива підтвердила рівень володіння англійською мовою успішним складанням іспиту B2 First (FCE) на рівні В2 та отримала міжнародний сертифікат Cambridge En...

READ YOURSELF

Наші викладачі підтверджують свій рівень володіння іноземною мовою 03 august 2022

Викладання лекційного матеріалу англійською мовою – позитивний досвід кафедри експертизи харчових продуктів

Відповідно до Стратегічного плану розвитку Національного університету харчових технологій на 2021-2025 рр. 14 березня поточного року з дисципліни «Харчові алергени» для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» проведено заняття англійською мовою «Methods of detect...

READ YOURSELF

Викладання лекційного матеріалу англійською мовою – позитивний досвід кафедри експертизи харчових продуктів 16 march 2023

Наука попри все

Знову об’єднала друзів – творчу ініціативну молодь Наукова конференція студентів і аспірантів, яка щороку проходить в Університеті «Штефан чел Маре» у місті Сучава (Румунія). У добрі часи наша молодь не пропускала жодного заходу колег, великими веселими компаніями щороку мандрували до Сучави, гідно представляли українську науку, добре проводили ча...

READ YOURSELF

Наука попри все 07 january 2025