Н У Х Т

Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН

16 november 2023

Науковці НУХТ запрошені до співпраці з Wordl Food Programm ООН

14 листопада 2023 року відбулася зустріч викладачок кафедри експертизи харчових продуктів Оксани Вашеки та Світлани Усатюк із преставниками «Wordl Food Programme» Організації Об’єднаних Націй – керівником ланцюга постачання Всесвітньої продовольчої програми в Україні Стефано Певері та спеціалістом з безпеки та якості харчових продуктів Анатолієм Звоном.  

Під час зустрічі Анатолій Звон ознайомив з діяльністю гуманітарної організації «Wordl Food Programm», яка займається питаннями підтримки населення України, що перебуває у складних життєвих ситуаціях. Нині одним із пріоритетних напрямів WFP UNO в Україні є допомога постраждалим від збройної агресії. Організація забезпечує продовольчою та грошовою підтримкою населення на всіх територіях, які контролюються Урядом України, у вигляді продовольчих пайків або коштів чи ваучерів, залежно від місця проживання отримувачів.

Ключова тематика зустрічі була зосереджена на питаннях забезпечення населення прифронтових районів безпечними харчовими продуктами. Стефано Певері запропонував науковцям кафедри експертизи харчових продуктів НУХТ наукове і творче співробітництво за окресленими тематиками. Сподіваємося на важливу та результативну співпрацю!

Published on: 16-11-2023
Read also:
Відбулася Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Ефективний Екоменеджмент для Європейського Майбутнього України»

22 січня на базі кафедри екологічної безпеки та охорони праці нашого університету відбулася Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Ефективний Екоменеджмент для Європейського Майбутнього України». Онлайн-акція проходила за підтримки проєктів Жана Моне програми ЄС Еразмус+, що реалізуються на кафедрі, і була спрямована на розвиток активної співпраці між...

READ YOURSELF

Відбулася Міжнародна Зимова Школа Жана Моне «Ефективний Екоменеджмент для Європейського Майбутнього України» 25 january 2022

Захист кваліфікаційних робіт: натхнення, інновації, емоції

17 червня 2025 року на кафедрі технології консервування відбулося засідання екзаменаційної комісії із захисту кваліфікаційних робіт на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» студентами четвертого курсу освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія» (спеціальність 181 «Харчові технології») денної форми навчання. Роботу екзаменаційн...

READ YOURSELF

Захист кваліфікаційних робіт: натхнення, інновації, емоції 18 june 2025

Успішна акредитація освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – основна оцінка підготовки фахівців високого рівня

В університеті успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія». Експертна комісія працювала у складі завідувача кафедри аналітичної хімії та хімічної технології харчових добавок і косметичних засобів Державного вищого навч...

READ YOURSELF

Успішна акредитація освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» – основна оцінка підготовки фахівців високого рівня 24 january 2019

Власні рекомендації для швидкого економічного зростання України виробили студенти і викладачі кафедри фінансів

5 квітня під егідою Української асоціації Римського клубу та Київського міжнародного економічного форуму відбулася Конференція наукової молоді Young Scientists Conference 2.0 (YSC) «Економічне майбутнє України». Конференція об’єднала понад 400 студентів-економістів і викладачів із провідних університетів з усієї країни, відібраних за результатами ...

READ YOURSELF

Власні рекомендації для швидкого економічного зростання України виробили студенти і викладачі кафедри фінансів 09 april 2019