Н У Х Т

Магістратура - 2022

Програми вступних випробувань для зарахування на навчання на магістра

Програми вступних випробувань 2022 року оприлюднюються по мірі надходження.

Програми 2021 року можна переглянути тут.

На цій сторінці за кодом і назвою спеціальності розміщено програми вступних випробувань для вступу в магістратуру:

ЗНО МТНК - програма магістерського тесту навчальної компетентності (для вступу за спеціальностями галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини» (крім спеціальності 293 «Міжнародне право»);

ІУС - програма індивідуальної усної співбесіди з іноземної мови (замість МТНК для вступників пільгових категорій для вступу за спеціальностями галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини» (крім спеціальності 293 «Міжнародне право»);

Фах - програма фахового іспиту;

МЛ - вимоги до написання мотиваційного листа.

КОД

НАЗВА СПЕЦІАЛЬНОСТІ
(освітня програма)

Вступні
випробування

 

 

Для вступників - іноземних громадян та осіб без громадянства на всі спеціальності замість іноземної мови

Українська мова як іноземна

 

 

051

Економіка
(Економіка підприємства)

 ЗНО МТНК
(ІУС)

Фах

МЛ

061

Журналістика
(Реклама та зв'язки з громадськістю)

 ЗНО МТНК
(ІУС)

Фах

МЛ

071

Облік і оподаткування
(Облік і аудит)

  ЗНО МТНК
(ІУС)

Фах

МЛ

072

Фінанси, банківська справа та страхування
(Фінанси, банківська справа та страхування)

  ЗНО МТНК
(ІУС)

Фах

МЛ

073

Менеджмент
(Менеджмент персоналу)

  ЗНО МТНК
(ІУС)

Фах

МЛ

073

Менеджмент
(Менеджмент організацій і адміністрування)

  ЗНО МТНК
(ІУС)

Фах

МЛ

075

Маркетинг
(Маркетинг)

  ЗНО МТНК
(ІУС)

Фах

МЛ

076

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
(Підприємництво, торгівля та біржова діяльність)

  ЗНО МТНК
(ІУС)

Фах

МЛ

101

Екологія
(Екологія та охорона навколишнього середовища)

Фах

МЛ

122

Комп’ютерні науки
(Інформаційні управляючі системи та технології)

Фах

МЛ

122

Комп’ютерні науки
(Комп'ютерний еколого-економічний моніторинг)

Фах

МЛ

131

Прикладна механіка
(Прикладна механіка)

 Фах

МЛ

133

Галузеве машинобудування
(Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв)

 Фах

МЛ

133

Галузеве машинобудування
(Інжиніринг харчових виробництв)

 Фах

МЛ

133

Галузеве машинобудування
(Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв)

 Фах

МЛ

141

Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
(Електротехнічні системи електроспоживання)

 Фах

МЛ

142

Енергетичне машинобудування
(Холодильні техніка та технології)

 Фах

МЛ

144

Теплоенергетика
(Теплоенергетика та енергоефективні технології)

 Фах

МЛ

151

Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
(Інтелектуальні комп’ютерні системи керування)

 Фах

МЛ

151

Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології
(Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління)

 Фах

МЛ

161

Хімічні технології та інженерія
(Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів)

 Фах

МЛ

162

Біотехнології та біоінженерія
(Промислова біотехнологія)

 Фах

МЛ

162

Біотехнології та біоінженерія
(Фармацевтична біотехнологія)

 Фах

МЛ

181

Харчові технології
(Lean-виробництво харчової продукції)

 Фах

МЛ

181

Харчові технології
(Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі)

 Фах

МЛ

181

Харчові технології
(Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції)

 Фах

МЛ

181

Харчові технології
(Технології в ресторанному господарстві)

 Фах

МЛ

181

Харчові технології
(Технології зберігання і переробки зерна)

 Фах

МЛ

181

Харчові технології
(Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів)

 Фах

МЛ

181

Харчові технології
(Технології зберігання, консервування та переробки молока)

 Фах

МЛ

181

Харчові технології
(Технології зберігання, консервування та переробки м’яса)

 Фах

МЛ

181

Харчові технології
(Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів)

 Фах

МЛ

181

Харчові технології
(Технології органічних харчових продуктів)

 Фах

МЛ

181

Харчові технології
(Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв)

 Фах

МЛ

181

Харчові технології
(Технології продуктів бродіння і виноробства)

 Фах

МЛ

181

Харчові технології
(Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів)

 Фах

МЛ

181

Харчові технології
(Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів)

 Фах

МЛ

181

Харчові технології
(Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення)

 Фах

МЛ

181

Харчові технології
(Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів)

 Фах

МЛ

181

Харчові технології
(Технології цукру та полісахаридів)

 Фах

МЛ

181

Харчові технології
(Технологічна експертиза та безпека харчової продукції)

 Фах

МЛ

183

Технології захисту навколишнього середовища
(Екологічний контроль та аудит)

 Фах

МЛ

241

Готельно-ресторанна справа
(Готельна і ресторанна справа)

 Фах

МЛ

242

Туризм
(Туризмознавство)

 Фах

МЛ

292

Міжнародні економічні відносини
(Міжнародна економіка)

 ЗНО МТНК
(ІУС)

Фах

МЛ

 

*виключно для вступників за освітнім ступенем (освітньо-кваліфікаційним рівнем) спеціаліст, магістр

Програми минулих років можна переглянути у архіві

 

 

Остання зміна: 06 червня 2022