Н У Х Т

Харчові технології / Харчові технології та інженерія (контракт)

Перелік конкурсних предметів (вступних іспитів, творчих конкурсів)

Обов`язкові предмети

Українська мова та література

0,3 Вага предметів сертифікату
100 Мінімальна кількість балів для участі у конкурсі

Іноземна мова

0,3 Вага предметів сертифікату
100 Мінімальна кількість балів для участі у конкурсі

Предмети на вибір (обирається один)

Математика або Історія України

0,3 Вага предметів сертифікату
100 Мінімальна кількість балів для участі у конкурсі

Вага атестату про повну загальну середню освіту (K4): 0,1

Вага бала за особливі ус­піхи та/або за успішне закін­чення підго­тов­чих курсів цього ВНЗ (K5): 0,0

Терміни та вартість навчання

Вартість навчання вказана за попередній рік

денна форма навчання 19 000 грн за два семестри Термін навчання:
4 роки
заочна (дистанційна) форма навчання 9 500 грн за два семестри Термін навчання:
4 роки 6 місяців
Інститут харчових технологій

Інститут харчових технологій

Контактна інформація
01601, м. Київ, вул. Володимирська, 68
Корп. "А", кабінет 336,
Корп. "Ж", кабінет 219, 316, 506, 620.

Cторінка інституту

небюджетна конкурсна пропозиція
конкурсна пропозиція, на яку не надаються місця для навчання за державним або регіональним замовленням

Код

181

Спеціальність / Освітня програма

Харчові технології / Харчові технології та інженерія (контракт)

Форма навчання

денна, заочна (дистанційна)

Освітній рівень

Бакалавр

Професійне спрямування*:

Технології зберігання і переробки зерна

Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів

Технології зберігання, консервування та переробки молока

Технології зберігання, консервування та переробки м'яса

Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв

Технології органічних харчових продуктів

Технології продуктів бродіння і виноробства

Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів

Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів

Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

Технології цукру та полісахаридів

Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Технології в ресторанному господарстві

Технології аюрведичних харчових продуктів

* Освітні програми для подальшого навчання у магістратурі без складання додаткового фахового вступного іспиту