Н У Х Т

Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Перелік конкурсних предметів (вступних іспитів, творчих конкурсів)

Обов`язкові предмети

Українська мова та література

0,3 Вага предметів сертифікату
100 Мінімальна кількість балів для участі у конкурсі

Математика

0,3 Вага предметів сертифікату
100 Мінімальна кількість балів для участі у конкурсі

Предмети на вибір (обирається один)

Хімія або Біологія

0,32 Вага предметів сертифікату
100 Мінімальна кількість балів для участі у конкурсі

Конкурсний бал для вступу на бюджет на основі повної загальної середньої освіти не може бути менше ніж 125 балів

Вага атестату про повну загальну середню освіту (K4): 0,06

Вага бала за особливі ус­піхи та/або за успішне закін­чення підго­тов­чих курсів цього ВНЗ (K5): 0,02

Терміни та вартість навчання

денна форма навчання 19 800 грн за два семестри Термін навчання:
4 роки
заочна (дистанційна) форма навчання 10 000 грн за два семестри Термін навчання:
4 роки 6 місяців
Інститут харчових технологій

Інститут харчових технологій

Контактна інформація
01601, м. Київ, вул. Володимирська, 68
Корп. "А", кабінет 336,
Корп. "Ж", кабінет 219, 316, 506, 620.

Cторінка інституту

Код

181

Спеціальність / Освітня програма

Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Форма навчання

денна, заочна (дистанційна)

Освітній рівень

Бакалавр

Професійне спрямування*:

Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

Технології зберігання і переробки зерна

Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів

Технології зберігання, консервування та переробки молока

Технології зберігання, консервування та переробки м'яса

Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Технології органічних харчових продуктів

Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв

Технології продуктів бродіння і виноробства

Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів

Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів

Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

Технології цукру та полісахаридів

Технології в ресторанному господарстві

Технології аюрведичних харчових продуктів

* Освітні програми для подальшого навчання у магістратурі без складання додаткового фахового вступного іспиту