Н У Х Т

Харчові технології / Технології харчування

Перелік конкурсних предметів (вступних іспитів, творчих конкурсів)

Обов`язкові предмети

Українська мова та література

0,35 Вага предметів сертифікату
100 Мінімальна кількість балів для участі у конкурсі

Математика

0,35 Вага предметів сертифікату
100 Мінімальна кількість балів для участі у конкурсі

Предмети на вибір (обирається один)

Хімія або Біологія

0,2 Вага предметів сертифікату
100 Мінімальна кількість балів для участі у конкурсі

Конкурсний бал для вступу на бюджет на основі повної загальної середньої освіти не може бути менше ніж 125 балів

Вага атестату про повну загальну середню освіту (K4): 0,1

Вага бала за особливі ус­піхи та/або за успішне закін­чення підго­тов­чих курсів цього ВНЗ (K5): 0,0

Терміни та вартість навчання

Вартість навчання вказана за попередній рік

денна форма навчання 19 000 грн за два семестри Термін навчання:
4 роки
заочна (дистанційна) форма навчання 9 500 грн за два семестри Термін навчання:
4 роки 6 місяців
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Контактна інформація
01033, м. Київ, вул. Володимирська, 68
корп. З, ауд. З-6,
тел. (044) 287-90-14 (денна форма навчання);
ауд. З-1,
тел. (044) 287 97 33, (044) 287 94 95 (заступники декана);
facebook.com/hrtb.official

Cторінка факультету

Код

181

Спеціальність / Освітня програма

Харчові технології / Технології харчування

Форма навчання

денна, заочна (дистанційна)

Освітній рівень

Бакалавр

Професійне спрямування*:

Технології в ресторанному господарстві

Технології аюрведичних харчових продуктів

Технології зберігання і переробки зерна

Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів

Технології зберігання, консервування та переробки молока

Технології зберігання, консервування та переробки м'яса

Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

Технології органічних харчових продуктів

Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв

Технології продуктів бродіння і виноробства

Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів

Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів

Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

Технології цукру та полісахаридів

Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

* Освітні програми для подальшого навчання у магістратурі без складання додаткового фахового вступного іспиту