Прохідни́й бал – конкурсний бал останнього у рейтинговому (конкурсному) списку вступника, який попадає в число рекомендованих до зарахування. Прохідний бал визначається Приймальною комісією після завершення прийому документів та складання всіма вступниками на спеціальність вступних випробувань.
- Магістр - максимальні обсяги, частка ліцензованого обсягу (ЧЛО) для відкритих конкурсних пропозицій
- Обсяг державного замовлення за освітнім ступенем магістра у 2023 році (рішення конкурсної комісії МОН).
- Розподіл обсягу державного замовлення за спеціальностями та освітніми програмами за освітнім ступенем магістра у 2023 році (для фіксованих конкурсних пропозицій)
Підрозділ | Освітня програма | Магістратура | |||||
Денна форма навчання | |||||||
Доведе-не д/з | Рекомен-довано | Прохідний бал | Середній конк. бал | ||||
АКС | Управління інформацією та аналітика даних | 122 | УІ | 20 | 20 | 155,6 | 154,7 |
Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління | 174 | КА | 23 | 23 | 134,8 | 156,8 | |
Всього по підрозділу | 43 | 43 | |||||
БТЕК | Екологія, екоменеджмент та екоаудит | 101 | ЕК | 8 | 8 | 148,8 | 154,8 |
Промислова та фармацевтична біотехнологія | 162 | ПБ | 20 | 20 | 131,8 | 152,4 | |
Всього по підрозділу | 28 | 28 | |||||
ГРТБ ім. проф. В.Ф.Доценка | Технології в ресторанному господарстві | 181 | ТР | 16 | 16 | 145,8 | 153,7 |
Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції | 181 | АЮ | 13 | 13 | 134,0 | 152,5 | |
Готельна і ресторанна справа | 241 | ГС | 10 | 10 | 145,8 | 146,4 | |
Туризм і рекреація | 242 | ТУ | 5 | 5 | 159,8 | 157,9 | |
Всього по підрозділу | 44 | 44 | |||||
ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого | Прикладна механіка | 131 | ПМ | 10 | 10 | 133,6 | 154,3 |
Інжиніринг харчових виробництв | 133 | ІХ | 12 | 11 | 152,8 | 137,6 | |
Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв | 133 | ІФ | 4 | 4 | 142,6 | 158,0 | |
Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв | 133 | ІП | 4 | 4 | 141,2 | 152,0 | |
Електротехнічні системи електроспоживання | 141 | ЕЛ | 9 | 9 | 140,2 | 146,0 | |
Холодильні техніка та технології | 142 | ХМ | 12 | 8 | 131,6 | 142,3 | |
Теплоенергетика та енергоефективні технології | 144 | ТЕ | 6 | 2 | 134,0 | 135,4 | |
Всього по підрозділу | 57 | 48 | |||||
ННІЕУ (широкий конкурс) | Економіка підприємства | 051 | ЕП | 5 | 2 | 148,8 | 138,0 |
Реклама та зв'язки з громадськістю | 061 | РЗ | 5 | 2 | 168,2 | 146,6 | |
Облік і аудит | 071 | БО | 8 | 0 | 126,5 | ||
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок | 072 | ФІ | 6 | 0 | 125,2 | ||
Менеджмент організацій і адміністрування | 073 | МН | 4 | 4 | 151,0 | 147,8 | |
Менеджмент персоналу | 073 | МП | 1 | 1 | 162,4 | 146,1 | |
Маркетинг | 075 | МА | 5 | 5 | 154,6 | 148,4 | |
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність | 076 | ТП | 5 | 5 | 151,2 | 146,0 | |
Міжнародна економіка | 292 | МЕ | 5 | 0 | 137,6 | ||
Всього по підрозділу | 44 | 19 | |||||
ННІХТ | Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів | 161 | ХТ | 9 | 9 | 144,0 | 157,7 |
Технології зберігання і переробки зерна | 181 | ТЗ | 4 | 3 | 134,0 | 146,5 | |
Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів | 181 | ВБ | 1 | 0 | 137,6 | ||
Технології зберігання, консервування та переробки м’яса | 181 | МЯ | 12 | 12 | 137,2 | 151,9 | |
Технології зберігання, консервування та переробки молока | 181 | МО | 8 | 8 | 159,0 | 165,4 | |
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | 181 | ТК | 5 | 5 | 143,6 | 161,5 | |
Технології органічних харчових продуктів | 181 | ТО | 7 | 7 | 167,2 | 169,7 | |
Технології продуктів бродіння і виноробства | 181 | ТБ | 10 | 9 | 151,8 | 167,3 | |
Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів | 181 | ТЖ | 3 | 2 | 156,2 | 161,5 | |
Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів | 181 | ЧК | 1 | 0 | |||
Технології харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення | 181 | ОП | 3 | 2 | 169,4 | 172,2 | |
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів | 181 | ТХ | 7 | 7 | 153,8 | 165,8 | |
Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах | 181 | ТЦ | 1 | 1 | 144,2 | 144,2 | |
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції | 181 | ХЕ | 9 | 9 | 149,6 | 159,1 | |
Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі | 181 | HO | 8 | 8 | 134,0 | 147,9 | |
LEAN-виробництво харчової продукції | 181 | LT | 1 | 1 | 149,0 | 149,0 | |
Всього по підрозділу | 89 | 83 | |||||
РАЗОМ ПО УНІВЕРСИТЕТУ | 305 | 265 |