Н У Х Т

Магістр - державне замовлення та прохідні бали у 2023 році

Прохідни́й бал – конкурсний бал останнього у рейтинговому (конкурсному) списку вступника, який попадає в число рекомендованих до зарахування. Прохідний бал визначається Приймальною комісією після завершення прийому документів та складання всіма вступниками на спеціальність вступних випробувань.

Підрозділ Освітня програма Магістратура
Денна форма навчання
Доведе-не д/з Рекомен-довано Прохідний бал Середній конк. бал
АКС Управління інформацією та аналітика даних 122 УІ 20 20 155,6 154,7
Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління 174 КА 23 23 134,8 156,8
Всього по підрозділу     43 43    
БТЕК Екологія, екоменеджмент та екоаудит 101 ЕК 8 8 148,8 154,8
Промислова та фармацевтична біотехнологія 162 ПБ 20 20 131,8 152,4
Всього по підрозділу     28 28    
ГРТБ ім. проф. В.Ф.Доценка Технології в ресторанному господарстві 181 ТР 16 16 145,8 153,7
Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції 181 АЮ 13 13 134,0 152,5
Готельна і ресторанна справа 241 ГС 10 10 145,8 146,4
Туризм і рекреація 242 ТУ 5 5 159,8 157,9
Всього по підрозділу     44 44    
ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого Прикладна механіка 131 ПМ 10 10 133,6 154,3
Інжиніринг харчових виробництв 133 ІХ 12 11 152,8 137,6
Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв 133 ІФ 4 4 142,6 158,0
Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв 133 ІП 4 4 141,2 152,0
Електротехнічні системи електроспоживання 141 ЕЛ 9 9 140,2 146,0
Холодильні техніка та технології 142 ХМ 12 8 131,6 142,3
Теплоенергетика та енергоефективні технології 144 ТЕ 6 2 134,0 135,4
Всього по підрозділу     57 48    
ННІЕУ                           (широкий конкурс) Економіка підприємства 051 ЕП 5 2 148,8 138,0
Реклама та зв'язки з громадськістю 061 РЗ 5 2 168,2 146,6
Облік і аудит 071 БО 8 0   126,5
Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок 072 ФІ 6 0   125,2
Менеджмент організацій і адміністрування  073 МН 4 4 151,0 147,8
Менеджмент персоналу 073 МП 1 1 162,4 146,1
Маркетинг 075 МА 5 5 154,6 148,4
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність 076 ТП 5 5 151,2 146,0
Міжнародна економіка 292 МЕ 5 0   137,6
Всього по підрозділу     44 19    
ННІХТ Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів 161 ХТ 9 9 144,0 157,7
Технології зберігання і переробки зерна 181 ТЗ 4 3 134,0 146,5
Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів 181 ВБ 1 0   137,6
Технології зберігання, консервування та переробки м’яса 181 МЯ 12 12 137,2 151,9
Технології зберігання, консервування та переробки молока 181 МО 8 8 159,0 165,4
Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів 181 ТК 5 5 143,6 161,5
Технології органічних харчових продуктів 181 ТО 7 7 167,2 169,7
Технології продуктів бродіння і виноробства 181 ТБ 10 9 151,8 167,3
Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів 181 ТЖ 3 2 156,2 161,5
Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів 181 ЧК 1 0    
Технології харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення 181 ОП 3 2 169,4 172,2
Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів 181 ТХ 7 7 153,8 165,8
Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах 181 ТЦ 1 1 144,2 144,2
Технологічна експертиза та безпека харчової продукції 181 ХЕ 9 9 149,6 159,1
Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі 181 HO 8 8 134,0 147,9
LEAN-виробництво харчової продукції 181 LT 1 1 149,0 149,0
Всього по підрозділу     89 83    
  РАЗОМ ПО УНІВЕРСИТЕТУ     305 265