Н У Х Т

Конкурсні предмети на магістра 2021

Перелік спеціальностей та вступних випробувань для прийому на навчання осіб, для здобуття освітнього ступеня магістра
Національний університет харчових технологій

Спеціальність

Освітня програма

Вступні випробування

Вагові коефіцієнти

Мінімальна кількість балів

Код

Назва

НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНІЧНИЙ ІНСТИТУТ ім. акад. І.С.Гулого

131

Прикладна механіка

Прикладна механіка

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Прикладна механіка)

0,25
0,75

100
100

133

Галузеве машинобудування

Інжиніринг харчових виробництв

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Інжиніринг харчових виробництв)

0,25
0,75

100
100

133

Галузеве машинобудування

Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв)

0,25
0,75

100
100

133

Галузеве машинобудування

Інжиніринг поліграфічних та пакувальних  виробництв

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Інжиніринг поліграфічних та пакувальних  виробництв)

0,25
0,75

100
100

141

Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка

Електротехнічні системи електроспоживання

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Електротехніка та електротехнології)

0,25
0,75

100
100

141

Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка

Енергетичний менеджмент

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Електротехніка та електротехнології)

0,25
0,75

100
100

142

Енергетичне машинобудування

Холодильні техніка та технології

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Холодотехніка)

0,25
0,75

100
100

144

Теплоенергетика

Теплоенергетика та енергоефективні технології

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Теплоенергетика)

0,25
0,75

100
100

144

Теплоенергетика

Енергетичний менеджмент та аудит

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Теплоенергетика)

0,25
0,75

100
100

 

НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ ЕКОНОМІКИ І УПРАВЛІННЯ

051

Економіка

Економіка підприємства

1. Іноземна мова  (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Економіка підприємства)

0,3
0,7

100
100

061

Журналістика

Реклама та зв’язки з громадськістю

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Реклама та зв'язки з громадськістю)

0,3
0,7

100
100

071

Облік і оподаткування

Облік і аудит

1. Іноземна мова  (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Облік і аудит)

0,3
0,7

100
100

072

Фінанси, банківська справа та страхування

Фінанси, банківська справа та страхування

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Фінанси і кредит)

0,3
0,7

100
100

073

Менеджмент

Менеджмент організацій і адміністрування

1. Іноземна мова  (ЄВІ))
2. Фахове вступне випробування (Менеджмент)

0,3
0,7

100
100

073

Менеджмент

Менеджмент персоналу

1. Іноземна мова  (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Менеджмент персоналу)

0,3
0,7

100
100

075

Маркетинг

Маркетинг

1. Іноземна мова  (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Маркетинг)

0,3
0,7

100
100

076

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

1. Іноземна мова  (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Підприємництво, торгівля та біржова діяльність)

0,3
0,7

100
100

292

Міжнародні економічні відносини

Міжнародна економіка

1. Іноземна мова  (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Міжнародна економіка)

0,3
0,7

100
100

НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

161

Хімічні технології та інженерія

Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Хімічні технології)

0,25
0,75

100
100

181

Харчові технології

Технології зберігання і переробки зерна

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Харчові технології та інженерія)

0,25
0,75

100
100

181

Харчові технології

Технології зберігання та перероблення водних біоресурсів

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Харчові технології та інженерія)

0,25
0,75

100
100

181

Харчові технології

Технології зберігання, консервування та переробки молока

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Харчові технології та інженерія)

0,25
0,75

100
100

181

Харчові технології

Технології зберігання, консервування та переробки м'яса

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Харчові технології та інженерія)

0,25
0,75

100
100

181

Харчові технології

Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Харчові технології та інженерія)

0,25
0,75

100
100

181

Харчові технології

Технології органічних харчових продуктів

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Харчові технології та інженерія)

0,25
0,75

100
100

181

Харчові технології

Технології питної води та водопідготовки харчових виробництв

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Харчові технології та інженерія)

0,25
0,75

100
100

181

Харчові технології

Технології продуктів бродіння і виноробства

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Харчові технології та інженерія)

0,25
0,75

100
100

181

Харчові технології

Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Харчові технології та інженерія)

0,25
0,75

100
100

181

Харчові технології

Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Харчові технології та інженерія)

0,25
0,75

100
100

181

Харчові технології

Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Харчові технології та інженерія)

0,25
0,75

100
100

181

Харчові технології

Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Харчові технології та інженерія)

0,25
0,75

100
100

181

Харчові технології

Технології цукру та полісахаридів

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Харчові технології та інженерія)

0,25
0,75

100
100

181

Харчові технології

Технологічна експертиза та безпека харчової продукції

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Харчові технології та інженерія)

0,25
0,75

100
100

 

ФАКУЛЬТЕТ АВТОМАТИЗАЦІЇ І КОМП’ЮТЕРНИХ СИСТЕМ

122

Комп’ютерні науки

Інформаційні управляючі системи та технології

1. Іноземна мова  (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Комп'ютерні науки)

0,25
0,75

100
100

122

Комп’ютерні науки

Комп'ютерний еколого-економічний моніторинг

1. Іноземна мова  (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Комп'ютерні науки)

0,25
0,75

100
100

151

Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології

Інтелектуальні комп’ютерні системи керування

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології)

0,25
0,75

100
100

151

Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології

Комп’ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології)

0,25
0,75

100
100

ФАКУЛЬТЕТ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА ЕКОЛОГІЧНОГО КОНТРОЛЮ

101

Екологія

Екологія та охорона навколишнього середовища

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Екологія та охорона навколишнього середовища)

0,25
0,75

100
100

162

Біотехнології та біоінженерія

Промислова біотехнологія

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Біотехнологія)

0,25
0,75

100
100

162

Біотехнології та біоінженерія

Фармацевтична біотехнологія

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Біотехнологія)

0,25
0,75

100
100

183

Технології захисту навколишнього середовища

Екологічний контроль та аудит

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Екологія та охорона навколишнього середовища)

0,25
0,75

100
100

ФАКУЛЬТЕТ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ

181

Харчові технології

Технології аюрведичних харчових продуктів

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Харчові технології та інженерія)

0,3
0,7

100
100

181

Харчові технології

Технології в ресторанному господарстві

1. Іноземна мова (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Харчові технології та інженерія)

0,3
0,7

100
100

241

Готельно-ресторанна справа

Готельна і ресторанна справа

1. Іноземна мова  (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Готельно-ресторанна справа)

0,3
0,7

100
100

242

Туризм

Туризмознавство

1. Іноземна мова  (ЄВІ)
2. Фахове вступне випробування (Організація туризму)

0,3
0,7

100
100