Зараховані на контракт - Магістр - Другий етап - 2023
Основа вступу: Бакалавр (1р. 4м.)
Навчально-науковий інститут економіки і управління
- Спеціальність
-
051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
- Спеціальність
-
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент організацій і адміністрування"
- Спеціальність
-
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
- Спеціальність
-
076 "Підприємництво та торгівля", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
- Спеціальність
-
122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Управління інформацією та аналітика даних"
- Спеціальність
-
174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління"
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
- Спеціальність
-
131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"
- Спеціальність
-
131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"
- Спеціальність
-
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв"
- Спеціальність
-
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв"
- Спеціальність
-
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових виробництв"
- Спеціальність
-
141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електротехнічні системи електроспоживання"
- Спеціальність
-
142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
- Спеціальність
-
144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
- Спеціальність
-
161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання і переробки зерна"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології продуктів бродіння і виноробства"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"
- Спеціальність
-
242 "Туризм і рекреація", освітня програма "Туризм і рекреація"
Основа вступу: Бакалавр (1р. 9м.)
Основа вступу: Магістр (1р. 4м.)
Основа вступу: Бакалавр (1р. 4м.)
Навчально-науковий інститут економіки і управління
- Спеціальність
-
051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
- Спеціальність
-
071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
- Спеціальність
-
072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування"
- Спеціальність
-
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент організацій і адміністрування"
- Спеціальність
-
073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
- Спеціальність
-
075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
- Спеціальність
-
076 "Підприємництво та торгівля", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
- Спеціальність
-
131 "Прикладна механіка", освітня програма "Прикладна механіка"
- Спеціальність
-
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв"
- Спеціальність
-
133 "Галузеве машинобудування", освітня програма "Інжиніринг харчових виробництв"
- Спеціальність
-
141 "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка", освітня програма "Електротехнічні системи електроспоживання"
- Спеціальність
-
142 "Енергетичне машинобудування", освітня програма "Холодильні техніка та технології"
- Спеціальність
-
144 "Теплоенергетика", освітня програма "Теплоенергетика та енергоефективні технології"
Навчально-науковий інститут харчових технологій
- Спеціальність
-
161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології зберігання, консервування та переробки молока"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології продуктів бродіння і виноробства"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів"
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів"
Факультет біотехнології та екологічного контролю
- Спеціальність
-
162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Промислова та фармацевтична біотехнологія"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
- Спеціальність
-
174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління"
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
- Спеціальність
-
181 "Харчові технології", освітня програма "Технології в ресторанному господарстві"
Основа вступу: Магістр (1р. 4м.)